Header

Ägg är en av de bästa sakerna du kan äta! En jävla massa protein och du håller dig mätt rätt länge! Idag körde jag på en rostad macka( ursäkta för ljust bröd men hade inget annat) och äggröra ovanpå! Herregud vilken frukost säger jag bara!

Ägg på macka:
2 ägg
1 dl mjölk
1 rostad macka
Smör att steka o på mackan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltid den klassiska nyttiga havregrynsgröten med lite blåbär i, blåbär hjälper faktiskt ämnesomsättningen en bit och är därför bra att äta! Hade idag också lite havrekli i min gröt idag för att de ger en mer mättnadskänsla och ska vara bra för kroppen för den har en bra absorptionsförmåga.

Gröt:
1 dl Havregryn
2 dl vatten
1 sked havrekli
Halv dl blåbär

Likes

Comments

Käkade inte så mycket till middag, bara en lite bit lax. Och för att jag inte ska bli hungrig inatt kör jag nånting litet som kvällsmål. En smoothie gjord på äpplen,bladspenat, lime och lite vatten. Gott med lite tuggmotstånd

Smoothie:
Vatten
Bladspenat
2 st äpplen
Lite lime

Klart!

Likes

Comments

De är väl ändå frukost! Jajamen! För mig är de högtiden på dagen, och idag bytte jag ut den mosade bananen mot kokta jorgubbar, men tycker nog bananen tar den första platsen... En bra start på dagen!

Likes

Comments

Är alltid hungrig när jag kommer hem som de flesta är, därför tog jag i stället för nånting jag vet är onyttigt tex vita rostade mackor så anstränger jag mig lite och gör nånting som är faktiskt mycket godare och nyttigare. En finn crisp med krämig getost och lite slingad honung på. Det är de perfekta mellanmålet för mig!

Likes

Comments

Dagen börjar alltid med en supergod frukost. Och nyttig. En smoothie på kvarg,kokta hallon, en banan, och bladspenat. Sedan lite kokta jordgubbar och hemgjord müsli! Tjohoo vad gott

Smoothie:
1 banan
1 sked kokta hallon
1 handfull bladspenat
2-3 skedar kvarg
1 sked Hemgjord müsli
1 skred kokta jordgubbar

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma efter en otroligt spännande och rolig cup med tjejerna! Men maten där var ju inge roligt för mig. Gasig i magen som man blev... Så nu är de äntligen skönt att få komma hem och få göra sin egen mat:)))))) till middag drog jag en enkel gröt med banan och kanel på! Och ett glas blåbärssoppa. Nu ska vi direkt in i duschen sen sova!

Likes

Comments

Under helgen kommer jag inte lägga upp den träning och mat jag äter för den kommer inte tillagas av mig under hela helgen för att jag är på cup. Så de blir när jag kommer hem söndag kväll! Så tagga cup och nu ska vi ta hem dethär!

Likes

Comments

Laddar upp inför dagens cup med en ordentlig frukost! Två surdegsmackor med källarrökt skinka och brie på! Smaskens! Sedan som vanligt kör jag en smoothie med blåbär,ananas,banan, naturell yoghurt och vaniljyoghurt! Brukar alltid blanda yoghurtarna så att jag inte får i mig för mycket socker, som det oftast är i vaniljyoghurt. En riktigt kickstart på dagen.

Smoothie:
1 banan
1 dl frysta blåbär
1 dl fryst ananas
1-2 dl yoghurt av olika slag.

Likes

Comments

Preppade på ordentligt till middag för att ha riktigt mycket energi till träningen idag, inorgon är de som sagt cup så tagga!! Middagen består av sallad(recept där nere) köttbullar och äggpasta. Finns att köpa var som helst tror jag. Ganska gott men inte så mycket smak, smaken som bönpasta.

Likes

Comments