Header

#bonusway #smartsonSE

Jag blev utvald att via Smartson testa Bonusway och fick 100:- att handla för.

Eller jag fick 100:- bonus på mitt konto hos Bonusway för att jag testade deras tjänst genom att köpa något för minst 100:-. Jag har tidigare gjort samma sak men då för Refunder. Se inlägget Testpilot till Refunder = nästan gratis skor. Det funkade bra den gången men ännu smidigare denna gång.

Jag gruvade mig lite. Jag är inte så teknisk av mig så det kändes läskigt att behöva handla via mobilen. Jag gör allt sånt inklusive bloggar från datorn. Jag fick sambon att installera appen och tog sen mod till mig. Det var superenkelt! Så smidigt. Och väldigt många butiker fanns det anslutna.

En av de första jag hittade var Ellos som ju har ett par skor som jag vill ha. De skulle dock ändå kosta mer än 300:- trots de 100:- i bonus så jag scrollade vidare. Hittade Bodystore där vi köper våra vitaminer från. Helt perfekt! Något som vi ändå köper blev att kosta under halva priset. Dessutom samlar vi förutom bonus på Bonusway för köpet också till någon slags bonus hos Bodystore enligt sambon som vanligtvis beställer vitaminerna. Dubbel bonus alltså.

Vi kommer absolut i fortsättningen köpa våra vitaminer via Bonusways app. 9,59:- i bonus/rabatt på bara en förpackning av sonens vitaminer. Det blir en del på ett år. 76,72 närmare bestämt lite höftat och miniräknat :) På bara en vara. Jag känner mig mycket nöjdare med mig själv denna gång som köpte något som vi verkligen behöver och ändå skulle ha köpt. Sonens skor jag köpte sist är jättesnygga men ett köp mest för att det blev nästan gratis.

Det enda som var negativt är att man inte kan få bonusen utbetald förrän man kommer upp i 150:-. Jag kan alltså inte plocka ut mina pengar nu. Det kommer ju dröja några månader för oss som inte handlar så ofta- utom vitaminer :) För den som handlar ofta och mycket på nätet så känns det kanske smidigare även vad gäller utbetalningen.

Fler bilder nedan på min stund på uteplatsen med utsikt över vårt hav av tomatplantor.

#bonusway #smartsonSE
#bonuswaySE #smartson
#bonuswaySE #smartson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments