Allt för länge står man ut med energitjuvar. Man tror att man inte klarar sig utan dom..

Men tro mig, det gör man! Jag har länge varit rädd för att bli ensam , inte ha någon kvar att umgås med men inte nu längre.
Jag är gärna ensam, hellre det än att konstant få vakta sin tunga för att inte få skit för vad man säger eller få skämmas över vem man är.

Men ja, jag är ofta ensam. Inte alltid men ofta.

Igår hade jag en så himla bra dag/kväll/natt. Det är efter sånna kvällar som jag inser att jag mår så jävla mycket bättre utan alla energitjuvar. Dom jag har kvar i min inre cirkel i mitt liv är människor jag litar på till 110% och människor jag kan vara helt och hållet mig själv med.
Och det är så jävla skönt!

Människor som jag vet uppskattar mig precis lika mycket som jag uppskattar dom. Människor som vet hur man ger och tar och människor som är genuint glada över att ha mig i sitt liv.

Det mina vänner, det är kärlek!

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag verkligen haft världens sämsta dag. Ni vet när allting går åt helvete. Allt man rör vid går sönder eller ramlar, allting blir fel och humöret sätts på prov x antal gånger.

Jag av någon anledning gör mig själv alltid på värre humör än vad som är nödvändigt och tänker på saker som gör mig ännu mer irriterad.
Typ hur jag alltid får frågan "vad händer i helgen" på en fredag och alltid svarar med det jag kan svara med oavsett om jag jobbar under helgen, inte har nått planerat alls eller har planer.

När jag nu två fredagar i rad frågat folk och velat ha förslag på aktiviteter i helgen så får jag 0 svar. Känns lite som att det duger att höra av sig när jag ska ut på fest eller har nått kul planerat ;).

Även om det stör mig så försöker jag tänka att "bra då vet jag" men hur kul är det att sitta och ruttna hemma helg efter helg då?

Jag hoppas dock det blir fint väder iaf så jag kan sitta ute och dricka öl och kedjeröka för då kan jag nog stå ut haha!

Nästa helg är det iaf roadrun!! Som jag längtar!!! En hel dag och kväll med fina vänner, fina bilar och massa öl. Hur bra låter inte det liksom??

Snart är sommaren här och förhoppningvis med en massa energi och positivitet. Jag behöver det nu..

Likes

Comments

Jag har typ tusen saker jag vill/behöver göra men orken och tiden är lika med noll.

Det gör att jag egentligen bara blir stressad och skiter i allt istället.

Men nu när de börjar bli ljusare ute och solen börjar visa sig så får jag lite mer energi iaf:). Hoppas det håller i sig!

Man får nog sålla i vad som är viktigt och vad som är mindre viktigt helt enkelt.

Semestern är bokad. Iaf en vecka av den :) det ska bli så skönt att bara lämna alla måsten och slappna av en vecka! Jag längtar!!

Tills dess är de bara kriga på!

Snart drar plugget igång också och jag funderar på riktigt vad jag givit mig in på.. men de kommer lösa sig,de måste de göra :).

För att krångla till de ännu lite mer för mig själv så har jag skaffat mig ännu en dyr och tidskrävande hobby haha!
En jänk är inköpt och även där kan man ju undra vad fan man givit sig in på! Rena grekiskan haha! Men de är kul och den är fin så va fan! Yolo liksom.


Likes

Comments

Idag har jag verkligen inte varit på humör för nånting.. jag har legat i min säng hela dagen med hundarna bredvid mig och bara njutit av det. Njutit av att inte ha kontakt med nån, bara legat i min ensamhet och funderat.

Jag tog bort Facebook på min mobil idag och loggade ut mig. Ska ta en paus från allt som stör mig och stressar mig. Orkar inte med att vara social. Så här blir det ibland.. och det måste få vara okej. Det måste få vara okej att ta avstånd från folk utan att alla ska ta illa upp. Jag gör det för MIN skull.

Just nu har jag en deppdag, imorn kanske allting är guld och gröna skogar. Det vet man aldrig :).
Eller så är det fortsatt skit och då får de vara det. Jag tänker inte ursäkta mitt mående och mitt humör för någon faktiskt :) inte ens mig själv.

Nästa helg är det Valborg och jag vet inte hur jag ska handskas med det. Jag har lovat bort mig på crusing men jag vet inte alls om det är speciellt smart att dricka då. Det har ofta tendenser att spåra ur när jag inte är helt 100.
Man kan såklart va nykter med men jag är ingen rolig festare då haha. Då vill jag hem vid 22 och sova typ.

Vi får se.. de är en hel vecka kvar dit. Mer t.om. Så det kan ha ändrat sig tusen gånger fram tills dess :).

Likes

Comments

Jag har sedan i höstas inte mått sådär jättebra psykiskt. Ibland har jag mått bättre och ibland sämre.

Jag har pga det insett att jag inte kan gå och störa mig på den här lilla lilla staden alltid. Jag kan inte vara en del av allt drama och skitsnack som pågår hela tiden. Jag är ingen drama tjej och jag har mitt liv på det torra. Jag behöver en hobby, nånting förutom hundträningen som jag kan göra hemma,ensam, med folk eller inte alls om jag inte känner för det. Såå jag ska köpa en jänkare!!

Eller ja alltså jag och kalle tillsammans men det är mest min haha!
Jag har länge velat ha en men känt att pengar till en så pass fin bil jag vill ha inte finns. Men sen tänkte jag "fuck it, man lever bara en gång och då ska man fan leva". Livet är för kort för fula,tråkiga bilar och shitty vänner.

Så idag var vi på roadtrip, till Ljusdal bar det av! Jag,Kalle och våran expert Jocke Geddan.
Jag hade hittat en bilfirma i Ljusdal som jag tyckte verkade nice. Dom hade flera olika bilar i alla möjliga prisklasser. Tyvärr så blev vi besvikna när vi väl kom dit.

Bilen jag åkte dit för va skit! Världens ras till bil.
Sen hittade killarna en intressant impala cab, men de va inget att ha det heller visade det sig:). Så vi åkte därifrån.

Ändå en rolig dag. Hatar att bara sitta hemma och inte göra nånting. En roadtrip med mina favvo personer gjorde min dag så mycket bättre.

Imorgon blir en såndär tråkdag när alla är åter på jobbet efter långhelgen. Alla utom jag!

Hejpa.

Likes

Comments

Det får tiden utvisa!

Jag ska försöka ge det här med bloggandet ett försökt till. Jag har ofta mycket tankar, åsikter och saker jag behöver få bort från huvudet på något sätt. Jag kan inte gärna plocka ut allt jag har där uppe och slänga ut på golvet.. så jag får helt enkelt skriva nert 😎.

Jag kan tänka mig om jag känner mig själv att det kommer bli en himla blandning av humor, konstiga tankar och även lite mörka inlägg men sån är jag. Antingen är allting guld och gröna skogar eller så är allt piss. Mellanting existerar inte.

Jag kommer vara ärlig och jag kommer vara personlig. Så mycket som jag känner att jag vill.


Stay tuned.


Likes

Comments