Den här dagen flög förbi lika fort som min lön försvinner.. Jag har stressat runt exakt hela dagen för att hinna med allt som skall göras innan helgen och jag ligger faktiskt jäkligt bra till i schemat 🙌🏻
Jag var upp hos Nynäshamnsbostäder och diskuterade lite saker och de blev ett mycket positivt möte, passade på och springa några ärenden när jag ändå var i farten. Efter arbetet så åkte jag och hämtade min byrå, kommer bli riktigt bra det här 😍

Nu: Krypa ner i sängen och äta en sen middag och kolla film
Senare: Fixa naglarna, noppa ögonbrynen och lägga ansiktsmask 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

+ Att jag skrivit kontrakt på min lägenhet givetvis! Träffade hantverkarna uppe i lägenheten och de håller på lägga golv för fullt och sen ska de börja måla och jag valde vitt på väggarna. De kommer kännas mer öppet, ljust och fräscht 🙌🏻 Det kommer behöva finslipas på vissa ställen men i slutändan kommer det bli så jäkla bra 😍 Hittade en vit byrå på Jysk som jag ska ha i sängkammaren, ska hämta den imorgon.. Nu är allt mätt så nu kan jag börja planera inredning 😍

​- Jag har TUSEN saker att göra, är piss stressad. Nu jobbar jag fram till fredag och det blir liksom ingen tid över så jag får försöka springa mellan mina raster. Mitt problem är att jag vet inte vart jag ska börja 😭

Likes

Comments

Vilken härlig dag vi har idag!! 😍☀️ Idag inviger jag vårjacka och kjol dock har jag självklart tjocka strumpbyxor på mig, jag vill inte riskera att bli sjuk nu!! Vi svenskar är ju bäst på att ta fram sommarkläderna alldeles för tidigt 😅

Nu ska jag åka upp till lägenheten och mäta, så snart kan jag börja handla möblerna som jag har kvar 😍 Känns så otroligt skönt att jag kan börja inreda på en gång eftersom jag redan har de mesta.. Sen får man ju ta saker pö om pö..

Jag funderade på om jag skulle ta för och efterbilder, kan vara kul och se skillnaden sen när allt är på plats 🙌🏻

Likes

Comments

Hello guys! Den här vändningen med vädret? Hallelujah, slog till på en dag! 😍 De ringde från jobbet idag och undrade om jag kunde ställa upp och arbeta kväll så jag skippade solen och drog mig till arbetet istället 😅 Med tanke på min kommande flytt så kanske jag behöver några timmar ledigt en dag så det går liksom jämt upp.

​...

Jag är en människa som skriver listor till ALLT! Mina vänner blir tokiga på mig men som kompensation för mitt dåliga lokalsinne så har jag istället koll på allt via mina listor 😂😍 Så min plan ikväll är att skriva lista på allt nytt som är inplanerat, ska inhandlas och en to do list, (jag kan ju glömma att packa ner bikinin)

Likes

Comments

Är det möjligt att bli jetlaggad av sommartiden? 😂 Vaknade först vid 6 men kände att jag bör nog somna om en stund, sagt och gjort så fick jag några extra timmar sömn.

Ringde upp till Nynäshamnsbostäder idag och hon gratulerade så glatt, de vet hur länge jag har letat 🙌🏻 Så imorgon ska jag dit och skriva kontrakt, välja färg och låna nycklarna, tänkte passa på att mäta och kolla lite grejer.
Det närmar sig för mina resor så det känns skönt att få allt klart 😍

Såhär kommer min vecka se ut 📖

Vad tror ni jag kommer göra för spännande i helgen?! 😏

Likes

Comments

✨Veckans bloggtävling ✨
Reglerna är enkla, gör såhär:

1. Följ min blogg

2. Kommentera i kommentarsfältet att du är med

På fredag dras veckans vinnare, lycka till!

Likes

Comments

Efter en hård utekväll inne i Stockholm så var det bara vakna till liv och svida om 😅 Jag orkar ALDRIG en tvådagars numera så det var lika jävligt som det skulle vara att bada i havet i december..

Vi var hemma hos Ullis som bjöd på middag, goda drinkar och en underhållande kväll. Det var länge sen som jag skrattade så mycket, tårarna sprutade och magen arbetade som 7 träningspass 😂 Baksmällan var som bortblåst.. Tror vi blandade 10 olika drinkar och då kom vi på världens roligaste idé som vi ska starta, det ska ni få höra mer om när det är på gång. Det blev sällskapsspel, skitsnack, planering och mys för hela slanten.

En perfekt helg med andra ord😍

Likes

Comments

Som jag skrev tidigare så blev jag med lägenhet! Det känns super bra, jag hade inte alls några förväntningar eftersom jag inte låg på första plats. Men det är väll så det är, när man minst anar det..
Imorgon kommer jag ringa och försäkra mig om att det är 100% min, man vet aldrig hur de jobbar däruppe med saker och ting.

Flyttlasset går antingen 1 maj eller 1 juni, det beror helt på när renoveringen är klar. Känns helt perfekt att flytta lagom till sommaren, matchar min semester och då kan jag fokusera på att få saker gjort 😍

Likes

Comments

Helgen har bara varit full med fest och roligheter.. Jag ger er en update imorgon 😍

Likes

Comments

Nu är jag redo för kvällens festligheter!! Ska möta upp Catrin strax och sen börjar firandet av min nya lägenhet 😍🙌🏻🥂

Likes

Comments