Nyt kun joulu on jo ovella, niin ajattelin kertoa vähän kuulumisia. Päätin, noin viikko sitten ostaa jo itselleni joululahjaksi Olympus Pen Pl8 kameran ja sitten sain vielä lahjaksi siihen uuden objektin. Olen tähän asti ollut erittäin tyytyväinen kameraan, vaikka vielä on paljon käytössä opeteltavaa. Olin nimittäin pitkään jo harkinnut oman kameran ostamista ja nyt kun olen vihdoin sen saanut, niin tuntuu helvetin hyvältä!

Tässä vielä kuva kamerasta.

Kävin tietysti heti testailemassa uutta objektia ja en voi muuta kun olla tyytyväinen. Aikaisemmin on yleensä ollut ongelmia tarkennusten kanssa, mutta nyt ei niistäkään tarvinnut murehtia. Tällä hetkellä olen todella motivoitunut kuvien ottamisen suhteen ja ylipäätänsä kaikkeen, vaikka ulkona on kylmää ja pimeää all the time. Toivottavasti tekin olette olleet kilttejä!

Tässä vielä kuva, joka on otettu uudella objektilla.

Mukavaa joulun odotusta kaikille !

-Notredaamus

Likes

Comments

Ihan aluksi haluaisin kertoa vähän, kuka mä edes oikein olen. Mun oikea nimi on Emil ja olen 23-vuotias Helsingistä. Mua on aina kiinnostanu tietokonepelit ja tietokoneet. Siinä nyt kaikki oleellinen pähkinänkuoressa, ainiin oonhan mä ammatiltani ICT-asentaja, mutta kertaakaan en ole alan hommissa ollut. :D

Innostuin somettamisesta noin viisi kuukautta sitten, kun eksyin YouTubessa katsomaan Drew Scottin videota, missä kerrottiin, kuinka saada parempia kuvia Instagramiin. Aloin katsomaan yhä enemmän samantapaisia videoita, ennen kuin kävin itse kokeilemassa. Nyt oon kuitenkin tykästyny tähän somettamiseen, enemmän kuin olisin aluksi uskonut.

Oon tässä viiden kuukauden sisällä kehittynyn todella paljon, mun kuvien suhteen ja pyrin jatkuvasti kehittymään lisää katsomalla pääosin Youtubea ja muita Instagram-käyttäjiä. En olisi ikinä uskonut, että pääsisin edes tähän asti.

Tässä ylhäällä on about ihan ensimmäinen mun ootd-kuva ja kun laitoin sen Instagramiin, se oli mun mielestä ihan sika hyvä. Nyt kun katon sitä, niin se on ihan karmee.

Tässä about mun uusin kuva, josta voi jo sen huomata, että en lisää kuvia enään millään Instagramin omilla filttereillä, niin kuin ihan aluksi.

-Notredaamus

Likes

Comments