​Ååh varma mackor, varför finns ni? Varför gör ni det? 

Ni är så fruktansvärt goda med eran gyllenbruna yta så frasig och fin. Och eran krämiga fyllning som bara dansar och sjunger i munnen. 

Åh jag tycker om er, jag vill bo med er, bada med er, åka ut på resor med er och upptäcka livet tillsammans med er. 

Varma mackor har en grad Åååhh på mumserskalan. Varma mackors direktavkastning är minst 100%. Alla som inte håller med är förrädare och ska antingen ställas mot en vägg och skjutas eller bli inlåsta på livstid.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej jag heter Mattias idag åt jag mat det var gott thailändarn hade kryddat bra så det var mums och starkt det kan sätta fart på magen men det gjorde det inte nu hejsan hoppsan 123 sjung en sång om niklas min vän. 

Niklas strömstedt lever upp till divine det är högsta klassen. En gång höll jag på drunkna i fagersta, det var coolt!

Likes

Comments

​Ställdalsfest är något vackert! Det är trevligt! Det är riktigt roligt! Det är awesome! 


När man har en Ställdalsfest ska man grilla kött, dricka bira och ro en båt. Ställdalsfesten är inte något vanligt, det är en energi, det är en mening. 


Det är häftigt! Det är awesome! Det är asacoolt! 


Kött är gott att äta det har jag gjort många gånger. När man grillar kan det ryka mycket och det är inte gott att äta usch usch. 


Det är jobbigt! Det är svidande! Det är kränkande! 


Oj

Likes

Comments

​För ett tag sedan korsade jag Östersjön med ett mål, en dröm. 

Allt kändes så overkligt. Jag var inte bara utanför 50-skyltarna i byn som kan ses som murar som håller borta världens ondska. Jag hade även åkt över ett gigantiskt hav som inte bara är blött och djupt, det är kallt som fan också. 

Jag var livrädd hela resan även fast jag hade flytväst på mig hela tiden, taskigt av personalen att kolla snett på en panikslagen individ förresten. Men mina inre lejon röt och jag klarade det. 

Äntligen var jag där! Lyckan när man gick in i butiken och köpte sitt alldeles egna paket med Lions frukostflingor. Ja den var helt obeskrivbar. Så nu kan alla andra sitta där och mumsa sina ruttna Kellogs Special K. 

Fast nu är det ju inte fel på dom. Jag samlade ihop tre koder och fick en sked med mitt namn på, det var en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv. 

Men nu ska jag mumsa Lion så nu har jag inte tid att skriva något mer.

Likes

Comments

​Vi har varit med varandra ganska länge nu. Och jag gillar dig jättemycket, din närvaro gör mig bättre och lugnare i stugan. Men allt bra är inte alltid superbra ibland, ibland är det bara 100% dåligt skit en sol av fem möjliga. 

Jag trodde att vi skulle kunna möta varandra som två änder möter varandra i den fina solnedgången. Men det sket sig, du gjorde mig besviken Niklas Strömstedt. Du var bara en del av en show med en massa körer och skit, och vem fan betalar flera hundra för det liksom?

Likes

Comments

​Min blogg här är den mest underskattade bloggen som finns. Alla som har läst den ska vara glada för att ni fått chansen. Ni ska tacka mig för att jag kan så mycket och är så extremt duktig på att lära ut hur världen egentligen funkar. 

Ni ska också tacka mig för att jag kan pausa mitt Niklas Strömstedt raveparty bara för att skriva här. Jag menar vad mer kan man begära av en människa. 

Det är alltid svårt när man ska säga vem som är bäst i världen. Antingen är det ju Tom & Jerry, Martin the king Timell, jag eller Fredrik Segemyhr. 

Idag har jag bara chillat järnet ur mig. Gammel dansk är förresten en av dom godaste drycker.


Likes

Comments

​Tänk att man aldrig ska få ha det bra ute i stugan. Alltid finns det dom som vill trycka ner en. I mitt fall är det mitt tangentbord.

Varför är det så? Varför ska man inte få sitta i sin lugna ro och lyssna på Niklas Strömstedt? Nej nu måste man vända upp och ner på mitt och Niklas liv. Allt som följde mina mönster och jag kände mig så lugn och bekväm varje dag. 

Sen gick jag in på Biltema och köpte asmånga sjyssta grejer, sjukt bra priser dom har, hos Biltema. Typ batterier 3 för 69 är ju inte fel då blir det ström alltså. Tur att inte Martin Timell går på ström då är det ju lugnt med det i alla fall. Jag rockar ändå.


Likes

Comments

​Jag har nu accepterat att livet vänder. Allt är skit, piss och diverse andra otrevliga saker. Jag tvingas leva ett liv utan kaffe. Vad är meningen med nånting utan kaffe i buken? 

Vad vore Per Morberg utan kaffe? 

Eller tänk om man skulle få ta en Irish Coffee med Martin Timell! 

Är det någon idé att fika nu? Nej, nej, nej, icke eller kyllä nej? Hälla kaffe i ostbågspåsen är gott. Nån gång kanske jag blir vild och dricker tio koppar kaffe då är det inte så kul längre, nej just det! Jag brukade blanda Oboy, kaffe och coca cola. Snacka om energikick! Men nu är det slut. Och jag ska sova snart god natt.


Likes

Comments

​Jag är en ful och dum cheez-cruncherzpundare som bor i en by som är lika stor som din lokala matvarubutik. På min fritid gillar jag att jobba övertid, köra bil, köpa grejer till bilen, klaga, äta och sova. Jag är också djupt nere i Ebay-träsket och handlar i huvudet för ca 10.000 varje dag och i verkligheten för lite för lite mindre. 


Jag gillar romantiska promenader i solnedgången, men inte för långa för då blir jag trött och måste sätta mig ner och vila. Hopvikbara campingstolar ftw! 


En gång nös jag fem gånger på rad. 


På helger kan jag supa till om jag har tur. Då gillar jag att dansa, prata med folk, skrika, ramla och spy. Dagen efter gillar jag att äta pizza eller pommes och chili cheese. 


Det är jag det. 

Vem är du?


Likes

Comments

​Det är mycket goda glassar jag har nafsat i mig, dom smakar faktiskt mycket fint ibland. Vips in i frysen och bara köra och frysa och sen mumsa och äta. När dom kommer ut är dom iskalla men dom värmer ändå mitt hjärta. Dom är faktist inte jättegoda, nej dom smakar ganska mycket vatten och saft med mycket vatten. Men det som gör dom goda är den mysiga isbjörnen på förpackningen, han ser så bra ut med sina tuffa coola solglasögon. 

Ge mig en isbjörn. Eller låt mig vara som han. 

5/5 får faktiskt det här, pang pang pang pang fem stjärnor, hurra, toppen för isbjörnen och Per Morberg. 

Jag är deprimerad och ledsen, ge mig min björn.

Likes

Comments