Spanien är gött och nice det är alltid sol och varmt och bada och skönt i spanien. Då är det skönt att sola i spanien under spansk sol vill jag vara. Man vill flyga dit och varmt ja 100% spanien är det bra men inte så nice för det finns mycket konstiga ormar där och det. Tycker jag inte är så roligt dom är väldigt läskiga för mig och obehagliga. Spanien är nice men ormar och flyg är otäckt finns det flytvästar på flyget om man störtar i vattnet och blir uppäten av en orm?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är en sann insta man på instagram jag är den bästa på att lägga upp bilder det går så fort och smidigt haha ja nej jag brukar inte ha filter alla ser ju ut som att man smetat antingen bajs eller coca cola på linsen och opererat bort sin blindtarm och lagt upp på youtube i dålig upplösning det är inte så jag vill leva mitt liv jag vill skriva dikter och gå på teater med fina män klädda i hattar och långa käppar som kom kommer dansande med på gatan sluta banka på dörren jag kommer inte öppna jag vill inte sluta säg att ni är från polisen

Likes

Comments

Jag ska fan köpa en båt, fyfan va coolt det skulle vara. Bara glida fram på vågorna och ta sikte mot solen så man kommer rätt på en gång och slipper vända skuta. Jag skulle ha solglasögon med fyra glas formade som ankare och alla skulle tycka jag va coolast i hela universum.

Om du inte har en båt så förtjänar du inte att prata med mig


Likes

Comments

"Här är natten inne, jag är kungen av natten. Det är roligt fast jag är lite trött och tänker på gta san andreas. Det är känslosamt, jag blir tårögd för jag har så mycket känslor i mitt hjärta CJ jag vill vara din.

Klockan slår och jag går
på toa ibland.

Hjälp mig hjälp mig hjälp mig hjälp mig hjälp mig hjälp mig hjälp mig hjälp mig hjälp mig hjälp mig"

Vad tycker ni om min dikt?

Likes

Comments

Nu kom det snö från skyn där ovan! Det är som magiskt glitter som sprutar mig i ansiktet. Jag vill känna det pudra i min näve.

Jag är en snöman som tror på det goda här i världen. Jag är som att åka båt uppochner i rymden.
Jag vill göra snöänglar igen.

Tack för mig!

Likes

Comments

Min hjärna är en vacker plats, det kan jag lova 20 gånger utan att få känslan att det inte är så fast det faktiskt är så. Jo jag lovar det är det. Nej. Eller jo det måste det vara för jag njuter ju varje dag, tror jag. Eller känner jag bara så? Är det så? Ser ni mig njuta? Eller har alla ni bildat en hemlig klubb för att stöta bort mig ur den hemliga klubben som ni bildat? Alla här lever i ovetande förutom jag!

Likes

Comments

​Ååh varma mackor, varför finns ni? Varför gör ni det? 

Ni är så fruktansvärt goda med eran gyllenbruna yta så frasig och fin. Och eran krämiga fyllning som bara dansar och sjunger i munnen. 

Åh jag tycker om er, jag vill bo med er, bada med er, åka ut på resor med er och upptäcka livet tillsammans med er. 

Varma mackor har en grad Åååhh på mumserskalan. Varma mackors direktavkastning är minst 100%. Alla som inte håller med är förrädare och ska antingen ställas mot en vägg och skjutas eller bli inlåsta på livstid.

Likes

Comments

​Hej jag heter Mattias idag åt jag mat det var gott thailändarn hade kryddat bra så det var mums och starkt det kan sätta fart på magen men det gjorde det inte nu hejsan hoppsan 123 sjung en sång om niklas min vän. 

Niklas strömstedt lever upp till divine det är högsta klassen. En gång höll jag på drunkna i fagersta, det var coolt!

Likes

Comments

​Ställdalsfest är något vackert! Det är trevligt! Det är riktigt roligt! Det är awesome! 


När man har en Ställdalsfest ska man grilla kött, dricka bira och ro en båt. Ställdalsfesten är inte något vanligt, det är en energi, det är en mening. 


Det är häftigt! Det är awesome! Det är asacoolt! 


Kött är gott att äta det har jag gjort många gånger. När man grillar kan det ryka mycket och det är inte gott att äta usch usch. 


Det är jobbigt! Det är svidande! Det är kränkande! 


Oj

Likes

Comments

​För ett tag sedan korsade jag Östersjön med ett mål, en dröm. 

Allt kändes så overkligt. Jag var inte bara utanför 50-skyltarna i byn som kan ses som murar som håller borta världens ondska. Jag hade även åkt över ett gigantiskt hav som inte bara är blött och djupt, det är kallt som fan också. 

Jag var livrädd hela resan även fast jag hade flytväst på mig hela tiden, taskigt av personalen att kolla snett på en panikslagen individ förresten. Men mina inre lejon röt och jag klarade det. 

Äntligen var jag där! Lyckan när man gick in i butiken och köpte sitt alldeles egna paket med Lions frukostflingor. Ja den var helt obeskrivbar. Så nu kan alla andra sitta där och mumsa sina ruttna Kellogs Special K. 

Fast nu är det ju inte fel på dom. Jag samlade ihop tre koder och fick en sked med mitt namn på, det var en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv. 

Men nu ska jag mumsa Lion så nu har jag inte tid att skriva något mer.

Likes

Comments