Jag hade det underbart i Italien, Rom. Dem hade riktigt god mat, härlig atmosfär och historiska sevärdheter. Pizzan vad godast av alla mat som dem har och även deras glass vad jättegott. När jag var där så såg jag även att dem har en hög säkerhet som vaktar deras viktiga saker och även poliser var där som säkerhet på nätterna blev det dubbel så många poliser och militärer, Så man kände en trygghet att dem finns och syns. På nätterna blir Rom riktig vacker och mysigt , tipsar trastevere om ni vill äta god pizza.


Likes

Comments

Förra veckan var en tuff vecka för mig, med att jobba 6 timmar per natt och tjafs mellan kollegorna. Längtade att gå av natten och vara ledig, och under helgen så tänkte jag på Måndag ny vecka och blir det tjafs eller inte. Fick redan dålig känsla när jag kom till jobbet men tänkte inte så mycket på det. åt min "frukost" och drack kaffe och gick ner, tåget var lite försenad in i depån. Ska förbereda material och göra redo ångmaskinerna då började tjafset mellan kollegorna. jag tänkte inte så mycket jag bara sa "inte nu igen" All tjafs fortsatte tills 05:30 och vi gick 5:45 så sa vår personal ansvariga att vi alla skulle ha en liten möte. och jag som har jobbat hela natten så var jag inte den gladaste människan. Blev jätte arg när han sa att vi alla ska börja och sluta tillsammans och även äta tillsamans. DÅ blev jag arg och sa nej jag tänkte inte göra det. Jag kommer till jobbet minst 1 timme innan jag börjar och äter exakt vid den tiden vi ska äta lunch och kommer alltid till vår KL= komfortledare och säger hejdå när jag slutar. SÅ blev så arg att pga en person så ska alla lida speciellt jag. Så tisdag kväll jag vaknar så ringde jag min chef och sa nej nu orkar jag inte och tar semester, jag har gått in i väggen (Utmattningssyndrom)

och behöver andas och koppla ifrån mig. Så nu har jag 3 veckor semester, och nästa fredag och jag till Rom, Italien :) :)

Ni som har varit där tipsa gärna mig :)

Likes

Comments

Efter en jobbig och lååång nattvecka så är man äntligen klar för denna vecka och tar ledig fram till Måndag 16:00 sen åter igen och jobba natt. planer för helgen? Att göra absolut ingenting :P Ha en underbar dag trots det är Fredag den 13.e men var försiktig där ute . Kram

Likes

Comments

Sen igår har jag designat en ny sida för min musik blogg/ websida. Så det är mycket tid, koder och länkar som man lägger till alltid kul att pyssla om så man har något annat att tänka på än sin diagnos PTSD, Posttraumatiskt stressyndrom


Before
After

Likes

Comments

Just nu bjuder Mobizino alla nya kunder på hela 200 gratisspel. Du har alltså chansen att vinna pengar helt utan risk!

Om du väljer att sätta in pengar så får du även 100% bonus upp till 2000 kr!

>> Ta chansen du också, klicka här (LINK ) 18+


Likes

Comments

Hej jag skulle vilja veta vad ni tycker om min låt Blackout.

Gilla, Kommentera & Dela :)


Likes

Comments

En av mina favorit filmer The Shawshank Redemption ( Nyckeln till frihet )

Andy Dufresne (Tim Robbins) är en tystlåten och ambitiös man med en lysande karriär som bankman. Hans förhållande med frun är däremot långt ifrån lyckligt. Hon vill skilja sig och har inlett ett förhållande med en annan. När frun och hennes älskare brutalt skjuts ihjäl åtalas Andy och fälls för morden då han inte kan bevisa sin oskuld. Straffet blir två livstider på fängelset Shawshank, ett av de värsta fängelserna i USA. Andy får i början mycket problem i fängelset och blir ofta slagen av ”systrarna”, ett gäng i fängelset. Andy träffar också en ny vän i fängelset som kallas Red (Morgan Freeman) och de blir snart mycket nära vänner.


Likes

Comments