View tracker
View tracker

efter all jobb / sjukskrivning 50% med depression som har stoppat mig och medicin med massa biverkningar o ingen matlust så är jag äntligen klar med mitt nästa singel. Har döpt den till BlackOUT och kommer snart ut på iTunes, Google Play, Spotify och många fler butiker.


Om ni har SoundCloud så kan ni lyssna på min "Work In progress" när jag jobbade med låten ⬇

Likes

Comments

View tracker

har haft många dumma tankar igår och idag men med lite musik skapade så slapp jag tänka dumma tankar och jobbar med nya låtar till kommande album :)

Jag har fortfarande kvar Åhlens presentkortet på 700kr

Likes

Comments

Fick nya medicin i Måndags och fick direkt äckliga biverkningar som min läkare inte trodde att det var pga just den medicinen, fick ta och skrika och var arg på henne att hon INTE tror på mig. FYFAN att dem säger att dem är läkare och vet mer, Men jag som patient vet mer oxå för det är min kropp och jag vet hur min jag känner mig.

Biverkningar som jag fick har fortfarande: dålig sömn, dålig aptit, magsmärtor, illamående, skakningar, fryser, "elstötar" i huvudet/ ögonen.

vissa borde inte ens vara läkare


Likes

Comments

Hejsan, Jag har en present kort på 700kr hos Åhlens som jag inte här använt än pga psykisk ohälsa. och den sitter bara på bordet och samlar damm så jag undrar om någon vill ha den?

Likes

Comments

Fighting to survive but sometimes depression is taking over you and makes you fall down

Likes

Comments

Hej har varit en ganska tuff månad för mig. Men idag kom min pappa äntligen hem från Iran så nu kan man börja andas. Min nya single är fullt ös på Spotify och på Beatport så jag är glad över det. :)

Likes

Comments

Jag är så nöjd med min nya singel Dub 8080 och bonus track Dub Impact. STOLT O NÖJD


Likes

Comments

Tänkte snart att börja med en GIVEAWAY / här, så DU kommer chansen att vinna present kort från H&M, Nelly, Victoria Secret, bio biljetter m.m . Det våre kul va?

Likes

Comments