Contains affiliate links

God morgon, har sovit rätt inte så bra, inte lätt att sova utan imovane som jag måste ta för att kunna sova ordentligt. Får se om jag får nya utskriven men svårt att få när nästan alla är på semester. Denna vecka blir det nattpass igen får se vad natten har att erbjuda. igår beställde jag nya kläder som jag har beställt från Zalando.se för jag har gått från Medium till Large. Har ännu inte släppt ut min nya singel för jag är inte så nöjd med den än, får se om jag gör en ny eller släpper ut den som jag har gjort. Ha en bra dag och ge inte upp :)

Kram

Följ mig på Spotify: LÄNK


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

"I know that for me when I'm inside myself, when I'm in my own head, this place right here? This skull behind my ears? This is a bad neighbourhood, I should not be in there alone. I can't be in there by myself, it's insane, it's crazy in here, it's a bad place for me to be, There is another Chester that wants to bring me down"

Likes

Comments

Gud vilken jobbig vecka. Vi förlorade Chester Bennington och nu John Heard som är känd från Ensam Hemma filmerna. Vila i Frid Chester och John <3

Likes

Comments

Likes

Comments

"I've become so numb, I can't feel you there
Become so tired, so much more aware
By becoming this all I want to do
Is be more like me and be less like you"
- Chester Bennington

Likes

Comments

Fick nyss höra dåliga nyheter att Linkin Park Sångare Chester Bennington hittades död i sin privathus i Los Angeles. Har alltid gillat Linkin Park och Chester hade en bra röst och jag är helt förkrossad att höra att han gick bort idag genom att ha hängt sig (enligt TMZ) :( :(. VILA I FRID Chester

Likes

Comments

Önskar er alla en trevlig Måndag och en ny vecka. Don´t forget to be awesome. Här lagt upp 2 låtar som ska bli min nya singel. Finns att lyssna på min SoundCloud Sida och här:

Sponsor: SVENSKT KOSTTILLSKOTT

Likes

Comments