​hellu :)! 

Jag har ju min bröllopsklänning & jag har sagt att jag ska ner i vikt för då kommer klänningen sitta så mycket bättre! ibland har jag motivation, men just nu har den försvunnit, det är 4månader kvar & jag trivs inte i min kropp, jag skulle behöva köra motion och gym flera dagar i veckan.. Men lusten & orken finns inte, jag får inte gå upp i vikt för då kommer klänningen bli för liten, jag vill gå ner några kilo för att den ska sitta perfekt ! 
Men jag måste ta tag i träningen, vissa veckor är mycket lättare än andra ! 
Visst jag har min värk den begränsar mig också,men ibland är de bara att bita ihop och fixa ett pass !
 Det är jätte jobbigt, jag förstår inte hur Fredrik orkar med mig vissa pass, känns som ja bara gnäller mig igenom det men de är så jobbigt för kroppen men vissa pass är lättare ! Jag längtar till i augusti för då kan jag och älsklingen äntligen köpa gymkort på memeber24 då kommer de bli lättare & gymma, kommer finnas mer grejer att utföra under ett gympass ! idags läget gymmar vi i föreningensgym och det är bara gamla maskiner och det finns bara hantlar upp till 8kg och det är på tok för lite för fredrik. Så det kommer bli mycket bättre för honom också ! :)
Jag måste hitta motivationen igen ! Jag vet ju vad som måste göras så det är ju inte svårt att gå ner invikt  egentligen ! Men men vi får se när jag får tillbaka den :)!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hellu :)!

Idag den 13/6 så fyller min fantastiska bästavän hela 24år !
Det är sjukt hur fort det går, 24år jag tyckte vi nyss var 14!!
Vi lärde känna varandra för 10år sen, dom här 10 åren har vi alltid hållt ihop.
Vi har funnits för varandra hela tiden, fast det har gått lång tid mellan vissa gånger innan vi har träffats så har vi alltid vetat att vi har ett samtal bort om det skulle vara något !
Vi har många minnen tillsammans, jag är så glad att vi lärde känna varandra för 10 år sedan !
När du kom in i klassrummet och jag kände igen dig på engång och vi klickade så bra tillsammans.
Du har hjälpt mig så mycket under dom här åren, du är en fantastisk person som jag hoppas på att få ha i mitt liv för resten av mitt liv ! Jag är så tacksam för att du alltid ställer upp. Jag är så glad att du ska vara mina av mina tärnor på mitt & fredriks bröllop ! jag kan inte vara lyckligare att få ha dig med på bröllopet ! <3
Du är min absolut bästaste vän ! Du känner mig så bra ! Du accepterar verkligen mig & tar mig för den jag är !
Jag kommer alltid att finnas för dig ! Jag hoppas du kommer få en grym födelsedag för det förtjänar du ! <3
Jag kan inte förstå att det är 10år sen vi blev vänner!
alla marknader vi gick på
alla hockeymatcher
grillkvällarna
gryta hänget
alla promenader i skolan;)
osv osv !
Alltså jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är att du är min bästavän!
Hoppas på att få skapa så mycket mer fina minnen med dig !
Du är en grym vän !
Jag älskar dig min fina bästis. <3

Jag älskar våran humor ! Våra minnen ! bilderna ger mig så mycket flashback !
Vi har inte så många bilder tillsammans, men minnen sitter i hjärtat :* Sen är de många bilder som är borta.

Likes

Comments

hello :)!

Jag tatuerade ju mig i torsdags, för varje tatuering jag gör så blir jag bara mer taggad på att göra fler !
Fast det gör fett ont till å från så blir de ändå att man vill ha mer hahhaa !!
Men jag har alltid trott på mitt stjärntecken, alltså mitt stjärntecken stämmer alltid in på mig spelar ingen roll när jag läser om de så prickar de in ! Och jag har alltid varit fascinerad av stjärntecken osv!
Jag vill ha mitt stjärntecken intatuerat på kroppen, jag har sagt de länge att jag vill ha det !
Men jag ville göra familjetatueringen först ! För jag vet inte hur jag vill ha stjärntecknet, jag vet inte vart jag vill ha det ! jag har hittat några bilder, men jag är inte säker ! Jag kan inte rita så det är svårt att bara sätta sig ner och försöka rita något eller försöka få fram något bra haha ! jag är så osäker på hur jag vill ha det !
Jag tänkt och tänkt men inte kommit på något än ! Men jag kommer inte tatuera mig nu ! Men jag har det i bakhuvudet iaf att jag vill ha de ! Jag är vågen jag tycker det är så tråkigt ! haha det finns inte så många sätt å göra det på.. men jag kommer leta vidare fråga folk om dom har någon ide ! Jag brukar inte skriva ut vad jag vill göra eller kommer göra för tatuering ! Men jag behöver hjälp & idéer, Men den slutliga tatueringen som det kommer bli kommer jag inte lägga upp förrän den sitter på kroppen ! Men jag måste försöka hitta på något bra :D!
Bilderna är från google och pinterest !
Likes

Comments

hello:)

11/5 alltså igår var jag & tatuerade mig igen! jag fick en tatuering i förtidig bröllopspresent! jag är så glad & tacksam över de, jag tänkte göra denna tatuering i höst, men blev nu istället! tack vare mina föräldrar 😍
ja det gjorde väldigt ont på vissa ställen, i slutet när man var um & röd så gjorde det svinont!! men 4timmar tog det! å som sagt jag är sjukt nöjd över den! min familjetstuering😍  jag har alltid älskat drömfångare, har jämt haft de i mitt rum,å nu när man bor hemifrån så har vi de i sovrummet! alltid tyckt att dom är så fina!
jag är stolt över att jag ens gjorde den! varit såå nervös! :)

Likes

Comments

hej på er !

Som dom flesta vet så går jag hemma om dagarna jag är arbetslös pga fibromyalgi,invaliditet i handen,minnessvårigheter och lite annat ! Jag har gått hemma i snart 5år !
Jag vill verkligen ut på någon aktivitet eller så, men jag kan ju inte. kroppen hindrar mig!
Tröttheten tar över mig. Jag vet inte hur jag ska ta mig till aktiviteterna !
Jag har börjat gymma ca 3gånger i veckan, det mår jag bra av ! Även om vissa pass är kassa så gör jag iaf något än att bara sitta hemma ! Jag brukar åka iväg med mamma och shoppa, med fredrik, ibland får jag besök av vänner ! ibland besöker jag dom osv som ett liv brukar se ut så att säga ;)!
Men ibland som den här veckan måndag,tisdag och idag onsdag har jag bara varit hemma !
Jag har känt mig ensam, känt att jag inte vet vad jag vill göra med livet.. jag har bara känt tomhet!
Men när fredrik kommer hem så vänds typ allt jag blir glad och positiv igen ! Det är inte bra att vara hemma !
Men vad ska jag göra ? min kropp fungerar inte som jag vill, mina kompisar jobbar oså !
Jag brukar åka hem till mamma och umgås med henne på dagarna för hon är också hemma !
Men det är inte alltid jag har orken att gå upp ur sängen och åka iväg !
Dom här dagarna som varit har jag känt mig väldigt upp & ner.. Jag brukar få såhär ibland men de är inte ofta!
Ibland känns livet bara skit och känns lite som att jag bara går och väntar på bättre tider gör inget osv.
Jag vill komma igång med bloggandet och youtube för jag tycker det är kul !
Men jag har ingen fantasi ibland eller orkar inte ta tag i det !
Jag vill så mycket men kommer aldrig dit ! Det finns saker som stoppar mig..
Men jag kommer igång då & då med yt eller blogg !
Jag har inga problem att "umgås" med mig själv jag kan hitta på saker själv, men jag gör det bara ibland!
Men det är så jobbigt att känna ensamheten.. Det känns som att man inte duger man fokuserar bara på det negativa som finns, man hatar sin kropp för värken man gör mer än vad man klarar av!
Men i dom dagar som jag mår bra oså som är 99% av 100 så accepterar jag att de är som det är ! Jag kan inte göra något åt det, jag har inte valt att ha värk ! Jag har inte valt att jag var med om 2 olyckor..
Men Fredrik lyser upp mina dagar! Han finns jämt där! Han får mig och skratta! Han får mig att känna mig värdefull. Jag förstår inte hur han står ut med mig ibland, när man är nere så förstår man inte varför han har valt just mig ? Jag som är sjuk, jag som inte kan jobba.. Han kan få något så mycket bättre !
Men å andra sidan jag gör allt för honom ! Jag lagar mat till han kommer hem oftast, jag fixar lägenheten, jag vill att han alltid ska må bra ! osv men ibland är de svårt å tänka så.. Men jag vet att jag har så mycket fint folk runt mig, jag är inte deprimerad, jag kan bara känna ensamhet ibland, jag vill oftast inte prata om de, jag bara går in i en bubbla och är osocial och struntar typ i omvärlden så att säga ! Jag bara är.
Jag är väldigt tacksam att jag får ha fredrik i mitt liv, jämt när han kommer hem känner man lyckorus i kroppen, man vet att när kl slår 16.00 så slutar han, då är han hemma om ca 15minuter ! Den känslan slår inget !
Att få krama honom när han kommer hem underbart!<3 Jag är så lyckliglottad! Jag vet inte va livet vore utan honom! förmodligen inte så bra ! Tack för att du alltid finns för mig ! <3
Jag är så tacksam över min fina familj & vänner jag har som också får mig att må bra som också alltid finns där när de är något ! Men ibland visar jag det inte, ibland vill jag bara vara själv en stund ! ibland skulle jag vilja vara med alla samtidigt och ha kul ! jag vet att alla kan känna sig ensamma ibland ! Men ta vara på dom stunder du inte är ensam! va med folk du gillar ! som ger dig kärlek & positivitet ! =)
idag mår jag mycket bättre ! men måndag och tisdag var värre ! Men som sagt fredrik får mig alltid att tänka annorlunda ;)!<3


pöss


Likes

Comments

Likes

Comments

hejj :)!

Idag smäller det ;) Jag ska tatuera mig!
Vissa kommer tycka jag är dum i huvudet, vissa kommer säga typ okej :)!
Jag ska tatuera in ett F för Fredrik, jag har alltid varit emot att tatuera in pojkväns namn..
Men det är speciellt med Fredrik honom har jag känt typ halva mitt liv!
han har varit som en bror för mig, jag har alltid kunnat höra av mig till honom om det har varit något !
Vi har träffats många gånger ensamma, i smyg då ;)
Jag kunde få Fredrik när jag var 14 om jag ville, men jag tyckte jag var för liten. det kändes inge bra då, för han var 18 år då ! Men vi har alltid haft kontakt oså :)! Men han har alltid betytt/ betyder otroligt mycket för mig !
Han var den som fick mig att måbra igen, han tog upp mig från botten... Han räddade mitt liv så att säga!
Jag är så tacksam och glad att han alltid funnits där för mig ! han finns där för mig dag som natt!<3
Jag kommer alltid stå för den tatueringen, Jag älskar honom mer än vad ord kan beskriva!
Han är mitt allt ! Kan inte ens tänka mig en dag utan honom vid min sida!<3
Så den tatueringen kommer vara för honom! Som jag kommer bära upp stolt ! 

jag älskar dig min Fredrik!<3 
Likes

Comments

hej:)!
idag håller jag på att vlogga!
de kommer bli mycket hopp i vloggen då jag inte hittade min laddare till kameran... så jag blev lite arg... hahha!
men ja kom på vart den var när jag kom hem 😂 så nu har ja laddat batteriet lite mer.. så blir nog en 2 dagars vlogg!
för jag ska baka imorgon så då tänkte jag att då kan ja lika gärna vlogga :)!
vloggen blir inte så jätte bra idag.
men men, ska redigera den imorgon:)!
vi grillade hemma hos mina föräldrar idag!
imorgon blir det fira emelie som fyllde år i mars:p men hon har inte haft tid.
nu blir de kolla tv :)

Likes

Comments