Har bestämt mig för att ge bloggandet en ny chans! Mest för min egna skull, då jag är en guldfisk och inte minns vad jag gjort. Vilket är väldigt synd när man rest och gjort massa kul men har svårt att minnas detaljer. Så det får bli lite av en dagbok som jag kan se tillbaka på. Lets give it a try!

Har känt mig nere på sistone. Hela den nya levnadssituationen, ny skola, nya människor etc har gjort mig stressad och lite halvt deppig. Tror lösningen är att komma ut och hålla mig själv upptagen för att inte låta det ta upp för mycket av mina tankar. Tyvärr är N upptagen med tentor vilket ofta har lett till att jag bara velat ligga i sängen hela dagarna och se på serier. Vilket inte är det jag borde göra just nu. Så från och med nu ska jag ta tag i livet. Grejer jag behöver / ska ta tag i.

- Körkort

- Tandställning

- Träning

- Plugg/ skola

Och till dagens händelser. Jag vaknade täppt och allmänt krasslig, efter helgens förkylning så valde att stanna hemma. Har haft skuldkänslor över det hela dagen haha. Skulle egentligen till Shehed men efter att jag valt att stanna hemma från skolan hade jag inte lust till att ta mig in till Malmö. Men efter att varit frustrerad och arg av olika anledningar bestämde jag mig för att åka in och möta henne på emporia trots allt. Och är glad för det! Köpte världens skönaste tröja från Mango och fick mysa en massa med bebisen. Så söt! Hon är 2 månader gammal nu. Tiden går verkligen fort! Ignorera snapchat texten haha


Likes

Comments