Header

Jag har egentligen inget att säga förutom wow! Kolla himlen liksom, detta var iochförsig igår men still. Jag tycker återigen typ det inte finns något finare än solnedgång och jag ju nästan rätt, jag menar kolla på det, speciellt sista bilden, helt magisk ju! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allt från dubbeldejt, till 18års firande. Idag har jag bara åkt fram och tillbaka från min lägenhet till mamma och de, saker börja komma på plats hemma och det börjar bli SÅ snyggt! Jag älskar det 😁😁 kollar på Hitch med mamma nu och myser. Har ni haft en fin helg?
Ta hand om er 😘

Likes

Comments

Någonstans mellan en bild på en powerwalk och en Aftonbladet-artikel om Zlatan så glider detta upp i mitt flöde.

Det är hemskt. Men man måste titta på bilderna för att förstå verkligheten.
Helt ärligt. Jag skiter i om Sverige "kollapsar", om det kommer in så mycket invandrare att jag döper om mig till Muhammed i bara farten. Jag skiter i om folk blir lite skraja för att det säljs konstiga matvaror i butikerna och Coop helt plötsligt gör reklam för ramadan. Och jag bryr mig inte ett piss om folk tycker att det går så mycket pengar till migration och flyktingmottagning att de tvingas välja knäckebröd till middag istället för oxfilé. Jag skiter också fullständigt i om jag får ett sämre liv (oärligt sagt), om mina vänner får det och om mina föräldrar får det. Om DU får det.
Att du läser det här innebär troligen att du inte har ett barn som drunknat och spolats upp på en strand för att din familj behövde fly med en båt. Att din syster inte våldtagits av en soldat medan du tvingades se på. Att din lillebror inte rövades bort, blev barnsoldat och knarkare. Att din pappa inte blev skjuten när han försökte försvara dig. Att din mamma inte blev våldtagen och mördad för att du skulle slippa.
Det innebär också att du aldrig tagit dina sista besparingar för att fly med en båt till ett land där du inte känner någon, inte kan språket och inte vet vad fan du ska göra. Du har heller aldrig märkt att båten du åker med har börjat ta in vatten. Du har aldrig upplevt paniken av att se ditt barn drunkna, att vara maktlös. Du har aldrig kommit fram till ett land, traumatiserad, för att sedan ses som ett obekvämt problem.
Det spelar ingen roll om våra kommuner "svämmar över" av flyktingar eller om Sveriges vitaste ö; Marstrand, blir en hel flyktingförläggning. Eller om vi "inte kan ta hand om dom längre".
Det spelar ingen roll om någon i skägg och glasögon tycker att det är smartare att hjälpa folk på plats. Eller om du tvingas gradera ner dig från Volvo XC90 till XC70. Det spelar heller ingen roll att jag ligger här i min alldeles för dyra lägenhet som jag köpt för pengar jag inte har och tänker att det så klart är skönt om man kan fortsätta ha det gött. Att fortsätta dricka sprit på helgerna och äta för dyr mat. Att det så klart hade känts lite tråkigt om det slogs upp ett flyktingtält utanför villan på Marstrand. Det spelar ingen roll att jag känner mig lite orolig och funderar över om fler människor i vårt land innebär att jag inte kommer ha en sån räkmacka längre. Det spelar ingen roll att jag inte gillar att göra avkall på mitt.
Ett barn ska inte sluta sitt liv uppspolad på en strand. Död, med vattenfyllda lungor. För att vi stängde dörren.
Öppna på och ös in alla som behöver bara. Nu ska vi visa vad Sverige går för!
/ Olof Mattson​

His name was Aylan. He was 3 years old. He drowned at sea with his parents and his 5 year old brother, Galip. They fled from violence, oppression and poverty and tried to reach Europe. They symbolise the desperation of thousands.

This is how he should have been lying tonight. Safe. Warm. Alive.

Our Europe didn't let him. We need another Europe.

Likes

Comments

Dålig uppdatering är för att senaste dagarna endast bestått av massa spring och ärenden hit och dit, sedan har det varit jobb och skolstart på schemat! Idag är jag äntligen ledig och ska nog till min lägenhet och göra lite iordning. Är så stressad och frustrerad över CSN just nu..men får lugna mig! Det ordnar sig 🙏🏼
Ha en fin dag lovelies 😘

Likes

Comments

Hej alla goa!
Hur har ni det? Själv rullar det bara på, de sista dagarna innan allt sätter igång. Idag var det kusin time, träffade henne idag och catcha up om allt och inget, så mysigt och självklart åt vi persiskt, mums!
Nu sitter jag och mamma och kollar på The Propasal för typ 10onde gången, vi älskar den och skrattar lika mycket varje gång.
Imon bär det av för inredningsshopping, wohoo!
Puss på er så länge

Likes

Comments

God morgon alla fina!
Vad händer hos er? Här borta händer det inte så mycket, sista dagarna innan jobb och skola sätter igång igen! Känns faktiskt nervöst, ska ske så stora händelser det här halvåret i mitt liv, men jag är taggad. If your dreams don't scare you they're not big enough. Eller hur?
Annars då? Jag har bara velat hänga så mycket med nära och kära as much as I can. Så i måndags var det mys i form av mat och bio med killen och igår var har hos min bästis och vi planerade i full fart!
Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, men imon måste jag få fart i mig, kan faktiskt inte sitta hemma de sista dagarna av lovet!
Puss på er så länge dååå 😘

Likes

Comments

Lördagen innehöll med frozen yoghurt och promenad runt Slottsskogen och botaniska med Sepideh, sedan inför kvällen blev det Made in China med min blondie Mandy! Så himla mys kväll, precis vad jag behövde för att hålla mig distraherad!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina människor out there!
Hur har ni det? Hoppas allt är bra! Jag är väldigt fåordig idag, så bjuder på lite bilder från de senaste dagarna, som bestått av massa trevligheter!
😘

Likes

Comments

Om ni redan inte hört den här låten tycker jag DEFINITIVT att ni ska göra det! Det är så, min augusti låt!

Likes

Comments