Ibland är det skönt att bara åka iväg och bara vara, om det så bara är för en dag så gör det gott. Så jag och barnen har packat in oss i mamma och pappas bil, med min lillasyster (som övningskör) bakom ratten& spenderar natten i Kävlinge hos mina föräldrar inatt, barnen somna direkt i bilen& jag har inte hjärta att väcka Emilio så han får sova, brukar ändå bli lite sent när man sover hos mamma och pappa. 😄

Mina söta små älsklingar. Vad välsignad jag är 🙏🏼♥️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förlåt för sent inlägg, men det är av personliga saker!

5 saker jag hatar/ogillar
🌸 bråk. Jag avskyr att bråka.. det är onödigt och sårar bara..
🌸 orättvisa. Den orättvisa som finns i världen, och när det onda vinner över det goda.
🌸 trötthet. Hatar att vara trött, blööö!
🌸 träffa nytt folk. Det är inget jag hatar men jag tycker inte alls om det, tycker det är sååå jobbigt..
🌸 frysa. Oh det gör så ont i en att frysa, usch..

Som ni sett så är denna challangen i sammarbete med @PiimPiina , vi gör en ny lista varje dag kl 12.00 där vi vill att folk hänger på och gör samma lista på sin egen blogg& taggar oss i inlägget så vi kan läsa ert inlägg med!

Likes

Comments

5 saker jag älskar hos mig själv.
Denna utmaningen är feb svåraste i mitt fall.. Men vi kör igång..
🌸 ger inte upp. Jag ger inte upp, hur trött jag än är, hur dåligt jag än mår, så kämpar jag alltid på för att kunna ta hand om barnen och hemmet.
🌸 mina lår. Något om utseendet, så e det väl mina lår nu efter jag gått upp i vikt, älskar att jag fått lite kurviga lår 🙊
🌸 godhjärtad. Jag bryr mig mycket om dom runt om mig, jag vill ofta se det positiva i alla och ge alla en ärlig chans innan jag dömer.
🌸 jag är en bra vän. Jag finns alltid för mina vänner& jag ljuger aldrig och tar vara på dom som dom tar vara på mig, det man ger får man. & det hoppas jag dom med ser.
🌸 jag är en bra mamma& sambo. Jag har problem med mitt temperament, ja! Men det gör mig inte till en sämre mamma eller sambo, jag ser alltid till att mina barn och min sambo mår bra, att där e städat och att som får sina behov uppfyllda! Dom är ju trots allt kärleken i mitt liv!

Som ni sett så är denna challangen i sammarbete med @PIIMPIINA , vi gör en ny lista varje dag kl 12.00 där vi vill att folk hänger på och gör samma lista på sin egen blogg& taggar oss i inlägget så vi kan läsa ert inlägg med! 

Likes

Comments

Jag har varit rätt kass på att uppdatera, Im sorry guys! Tro mig, jag vill så gärna sätta mig framför datorn och skriva och göra om men det är så mycket som ska hinnas med mellan varven med lillan osv 😪

Pontus kom hem tidigt från jobb idag för han är sjuk, så jag fixa våfflor och så kollade vi på swedish dicks (viaplay serie för er som inte vet) 😂.. sen däckade vi alla 3 på soffan, så skönt! Jag brukar hata att sova på dagen för jag brukar må bajs när jag vaknar, men idag var det så skönt, förutom att jag hade ont i hela kroppen haha 😒 nu ikväll har vi ätit tacos och kollat idol, hur grym är Liam egentligen?! Shit asså, jag grät nästan haha! Vilken King 👌🏼

Imorgon väntar städning, asså jag städar typ aldrig klart, gör alltid allting halvdant så då får jag ta tag i det nästa dag igen, suck, så typiskt mig! Sen ska vi hem till svärföräldrarna och äta 😊

Nu kollar vi parlamentet och lillan e nyss lagd i sin säng& jag längtar efter min säng 🙊
Gonatt fina ni!

Likes

Comments

5 saker som jag längtar till.
🌸 gymmet!!! Asså, gaaad jävad jag längtar efter att få gymma!! Eller jag får ju gymma, men vill inte behöva tänka på vad och hur jag inte får träna så väntar hellre än att träna fel :)
🌸 slut på sjukdomar. en anledning varför jag hatar oktober månad, sjukdomar efter sjukdomar efter sjukdomar, låt detta få ett slut...
🌸 börja jobba. Att få ett jobb och börja jobba, jag älskar att vara mammaledig och ta hand om barnen, men jag är så rastlös..
🌸 jul och nyår. Det är ju bara så mysigt med jul och nyår, alla samlas och myser, så underbart! 🙏🏼 helst av allt en vit och fin jul med!
🌸 hitta hem! Det längtar jag nog till allts mest, att hitta hem, hitta vårt hem, där man kan känna sig hemma!

Som ni sett så är denna challangen i sammarbete med @PIIMPIINA , vi gör en ny lista varje dag kl 12.00 där vi vill att folk hänger på och gör samma lista på sin egen blogg& taggar oss i inlägget så vi kan läsa ert inlägg med! 

Likes

Comments

5 saker som gör mig ledsen
1. Att vara utan min son. Han är hos sin pappa varannan vecka och samtidigt som det glädjer mig att han tar ansvar för sitt barn så gör de ont att vara utan honom.
2. Krig. Att veta att vissa barn tvingas växa upp i länder där det är krig, det gör ont i mig..
3. Att vara otillräcklig.. jag vill så ofta räcka till till allt och alla på samma gång, men det e omöjligt, och automatiskt blir jag ledsen av det..
4. Bråk.. jag hatar att bråka, men ändå händer det allt för ofta och varje gång blir jag lika ledsen.. speciellt när det är med familjen.. (både min egen och min kärnfamilj)
5. Att se någon ledsen. Vet jag att någon av mina vänner, mina barn, Pontus, någon i familjen, är ledsen, så gör det mig verkligen super ledsen..

Som ni sett så är denna challangen i sammarbete med @PIIMPIINA där vi vill att folk hänger på och gör samma lista på sin egen blogg& taggar oss i inlägget så vi kan läsa ert inlägg med! 

Likes

Comments

Följ mig på snapchat!
Tuttisstadler

Jag behöver roligt folk på snapchat. Så är du rolig så följer jag tillbaka! Och när ni ändå håller på så gå in och följ mig på instagram med
🤗
Peernillastadler

PUSSSSSS

Likes

Comments

I måndags var jag på första mötet med min psykolog som ska utreda mig, vi kallar henne M. Hon var super trevlig och jag kunde verkligen slappna av med henne, så det var skönt. Mötet tog 1,5 h och vi gick igenom allt från min barndom till idag, och så mycket röda trådar vi fick fram, lite jobbigt.. Så hela det mötet bestod av frågor som jag skulle svara på, allt från hur jag var som bebis till mitt arbetsliv, hur jag var i min ungdom, hur min skolgång sett ut osv. Sen skulle hon gå igenom allt och avgöra om vi skulle gå vidare i utredningen.
Idag ringde hon mig, och hon tyckte absolut vi skulle gå vidare, så på måndag ska mamma och pappa på anhörig möte och då drar utredningen igång på riktigt. Ska bli så skönt att kanske äntligen få svar, varför jag e som jag e, varför jag inte klara skolan så bra som alla andra osv. Nu kör vi 👊🏼

Adhd - alla dårar har drömmar.

Likes

Comments

5 saker jag inte kan leva utan!
1. 
​Mina barn!! Självklart får dom den första punkten, i alla lägen e det alltid dom två först!
​2. ​Min mamma och pappa& mina systrar. ​Hade jag förlorat någon av dom, nä fy.. Det finns inte på kartan, jag hade verkligen aldrig klarat mig utan min kärnfamilj. 
​3. Godis. ​Här hade jag velat skriva choklad, men ja, mjölkchoklad finns inte i min värld mer,oh vad jag saknar choklad!!
​4. Energidricka​Asså, dricker jag inte en energidricka om dagen så funkar inte min kropp eller min hjärna, då e jag som en zombie, verkligen!
​5. ​Pontus! ​vi har våra bråk och jag har bett han dra åt helvete ett x antal gånger, men jag skulle aldrig någonsin vilja leva utan honom, han är verkligen min soulmate, han är pain in the ass, men han e min pain in the ass! 

​Som ni sett så är denna challangen i sammarbete med @PIIMPIINA där vi vill att folk hänger på och gör samma lista på sin egen blogg& taggar oss i inläggen så vi vet att ni är på! 


Likes

Comments

Haha tyckte denna var lite rolig, jag får lätt bingo, ni då?

Likes

Comments