The life of an indecisive Avocado

Då var det dags för mig att starta en blogg. Funderat på det länge och kände att nu är det dags, perfekt nu när så mycket förändring är på gång samt ett nytt år! 2018 blir förhoppningsvis mitt år. Tänkte berätta lite om hur det kommer att se ut här på bloggen.

Jag kommer att försöka hålla mig så anonym som möjligt, de som läser som känner igen olika saker kan jag tyvärr inte göra något åt. Känns som att det blir mer spännande att inte berätta, så sitt ni där och undra! :D Bloggen kommer att handla mycket om min hund men även mitt nystartade saltvattensakvarium. Främst av allt kommer här skrivas och visas lite projekt som jag jobbar på för att utöka min portfolio för att inom snar framtid kunna få jobb inom det jag vill.

Jag har hoppat runt mellan en massa jobb men ingenting som faktiskt passar mig och är inom det jag vill, jag är utbildad inom interaktionsdesign och tycker att det är så sjukt kul. Det roligaste är självklart spel, så inom spelbranschen vill jag hamna!

Hur mycket brukar man skriva i ett inlägg? Hur mycket är för mycket? hmm.. Finns en massa att klura ut för en Avokado som känner sig som en Guacamole för tillfället!

Vi hörs nog imorgon på nyår! :D

Och här får ni en mysig bild på min clownfisk :) 

Likes

Comments