Efter en kaos-gårdag så laddar jag batterierna i lugn och ro vid matbordet och önskar en rofylld dag... Lillan hade antagligen ont i magen igår och skrek väldigt mycket, ja det resulterade i att hela familjens dynamik rubbades och alla var trötta, nervösa, oroliga och tålamodet är minst sagt på prövning. Lyckligtvis är dom kaosdagarna få!
Jag har just kört sonen till dagiset där han är kl. 9-14 och lillan tar en tupplur, så idag passar jag på att förbereda middagen och reda upp här hemma under tiden - samt ANDAS - känns som att man mest höll andan och spände kroppen igår, haha.

Dagens morgonmål fick bli yoghurt med mysli, vindruvor och krossade chiafrön, mitt starka snabbkaffe med mjölk, ett glas färskpressad juice av blodapelsiner, ingefära och Granny Smith äpplen, samt NJUTNING.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jaha, tänk om jag just idag skulle lägga fingrarna på tangenterna och plita ihop ett inlägg? Det som jag länge tänkt göra men som jag sist och slutligen inte haft tid med. Jag är nämligen för andra vintern i rad på mammaledighet och är alltså hemma med en snart 3-månaders tjej och en kille på 1 år och 9 månader, ja ni hör själva, FULL RULLE! 

Men nu då vardagen börjar stabilisera sig och vardagsrutinerna infinna sig så tänkte jag börja blogga, i min egen takt än så länge, jag gillar nämligen att fota och att skriva så det här är en perfekt hobby för en hemmamamma.

På bilderna ser ni alltså mig, Petra, med vår (fortfarande) namnlösa tjej, på andra bilden pappan Linus som hjälper sonen Sean att åka skrinnskor för första gången i sitt liv och på tredje bilden vår söta shih-tzu Teddy på vårt älskade sommarställe i Finlands södra, yttre skärgård. Välkomna!

Likes

Comments