mini me

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om du klickar på länken nedanför:

http://apps.facebook.com/aretssmak/

Kommer du till facebook och då är det bara att fylla i ditt mobilnummer och du får en kod till mobilen du visar i valfri affär och får då en gratis loka. Ska springa iväg och hämta min snart!

 

 

Likes

Comments

Kom precis hem från skolan. Har varit lika segt som vanligt. Dock fått en salker i skolan. Visar sen ;) Snart kommer Pierre så ska vi till gymmet och träna en sväng så blir ingen bio idag :( Vi sköt ju upp träningen från igår till idag så fick bli att skjuta upp bion till nästa helg! Idag skulle vi göra egen pizza och efter det egen glass. MUMS! Aja nu måste jag städa osv. Eller ja lägga smutstvätt i tvättkorgen. Puss puss

Sen är det ju snart alla hjärtans dag! På måndag. Vad har ni köpt till de ni älskar mest?

 

Likes

Comments

Jag och mammi kollade ju på Means girls igår (första gången hon såg den) så hon tyckte det va jätte kul med en burn book så till helgen ska vi iväg och handla så ska hon fixa en sån till mig! Om vi inte hittar något liknande så ska vi köpa en vanlig bok och rosa fluffigt tyg och limma på och sen brodera in texten "Burn book" och pusse munnen och allt de. Love you mammi! Älskar hennes ideer ibland! Vet dock att Pierre kommer bli grinig och tycka att vi är fjantiga, men lite skoj får man ju ha!

 

Likes

Comments

Hemma från en misslyckad shopping runda. Hade planerat att köpa linnen och nya jeans och jätte mycket annat, men kom hem med ett puder från max factor. En alla hjärtans dag present till Pierre och sån hudsalva/lypsyl grej ni vet med rosa militär mönster på? Köpte jätte lite så känner mig ganska misslyckad. :( Men kanske ska till malmö i helgen och shoppa lite till lovade mammi mig! Sen åt jag en HEL bakad potatis från grafiti och nu känner jag mig jätte tjock :( Hade värsta panik ångest efter åt, men kunde verkligen inte låta bli :( Aja blir att rå banta i helgen och ja fram till sommaren nu! Vi hörs sen för nu ska jag hoppa in i en varm dusch och ha hårinpackning och ansiktsmask, raka benen och massa andra mysigheter. Puss puss!

Detta pudret är det jag ALLTID använder. Tycker det är super bra eller j det är super bra på mig. Använder mig utav nummer 42 för er som undrar.

Likes

Comments

Slutade skolan för ca en timme sen. Riktigt segt idag. Satt och hade nationella i svenska idag. Gick väl sådär. Valde att skriva en valfri debattartickel och skev då om varför jag inte gillar pensionärer typ? Aja vi säger att det gick bra, men min lärare får läsa FYRA fullproppad sidor om varför jag inte gillar pensionärer typ haha? Blir ingen träning idag. Gör det imorgon ist. För idag bli det att åka till väla och SHOPPA!!!♥♥♥ Visar vad jag köpt när jag kommer hem! Cuse nu drar jag dit. Puss puss

 

Likes

Comments

Riktigt ledsen för del dåliga uppdateringen, men åkte till Pierre direkt efter skolan och kom precis hem och försov mig äve i morse så hannt yvärr inte då heller. Imorgon blir det iaf väla och handla lite och för övrigt kollar ja på mean girls nu. Vi hörs imorgon. Puss

Likes

Comments

Nu åkte Pierre precis hem. Han kom ju hit för att träna med mig. Hihi. Och jag är så nöjd och stolt över mig själv för träna faktiskt 20min EXTRA på den spring-cyklen. Vet inte vád den heter. Eller jo jag har ju hört det tusen gånger, men inget namn som sätter sig på minnet. Nu ska jag snart sova när jag kollat klart på sommar i sverige. Riktigt bra tv med så många korkade människor i! Ses imorgon!

Här är en bild på maskinen jag menar!!!

Likes

Comments

Jag vet att låten är riktigt gammal nu mera och riktigt kass, men får så härliga flashbacks utav det och kallar verkligen fram sommar känslan på mig iaf. Den har varit med om så många minnen.


Likes

Comments

Ja det som är dit ritat på bilden är ett chockrosa linne som jag också köte, men som ligger i tvätten för ja tränade i det i söndes. Och dem andra bilderna är från min shopping i torsdes och löshåret jag hämtade ut igår!

Likes

Comments