Nya inlägg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Beauty

God morgon!
Idag händer det något som jag tänkt på sååå länge, något jag inte vågat göra tidigare... Jag ska om en timme vara nere hos min absoluta favorit frisör Fira och vi ska se till att jag får tillbaka min naturliga hårfärg och sedan göra en balayage på håret. Sååååå nervös och så förväntansfull! Jag har varit blond sen jag var 12 då jag för första gången färgade håret (lite för ung om ni frågar mig idag) visserligen har jag varit brunett 2 gånger under denna tid men enbart under 1månad båda gångerna. Så idag ska jag gå från mitt yber blonda hår med grov utväxt till något mer sofistikerat.
Vad tror ni om detta?
Ni får se resultat senare
Puss på er


Likes

Comments

Har idag jobbat 2 korta pass på gymmet + tränat 1h vilket var super härligt då det var en bra gymdag för mig. Förutom det har inte så mycket annat hänt utan en ganska chill dag men titta in imorgon för då händer det grejer...

Likes

Comments

Hola!
Vilken dag! Har hunnit med IKEA, bokat in mer jobb, långpromenad och en bokat in en makeover så att säga berättar mer om det i ett annat inlägg.

Köpte lite små grejer på IKEA men passade också på att äta lunch där och självklart blev det köttbullar med potatismos hehe... Älskar att gå på IKEA men har inte hunnit göra det med D ännu och man är ju inte ett riktigt par förrän man överlevt IKEA tillsammans haha nee men skämtåsido så skulle det faktiskt vara mysig att ta med D.

Nu på kvällen tog jag, mamma och mini en långpromenad som avslutades med en massa spring i hundparken i skytteholm vilket var sjukt jobbigt men också väldigt kul. Nu sitter jag på soffan men ska snart hoppa i säng för jag jobbar imorgon så vi hörs imorgon igen

Puss!Likes

Comments

Fuskade idag och tog mig ett glass vin eftersom jag blev väldigt frestad till att prova "den nya grejen" blått vin drack ett glass men blev inte så imponerad, jag som älskar vin blev faktiskt lite besviken på det vinet vi hade eftersom det knappt smakande något. Det positiva är att jag inte ens drack upp mitt fusk men en kul grej att prova och när jag är klar med utmaningen kommer jag nog prova en av de andra eller under min fuskkväll när D kommer till Sverige och vi ska fira vår 2års dag...

Nu ska jag hoppa i säng och imorgon hade jag tänkt prova ute gymmet i skytteholmsparken om vädret tillåter det.

Likes

Comments

Har förutom inspelningen även jobbat en hel del den här veckan för people partner och det har varit dagar då jag jobbat hela dagen och sedan har det även varit halvdagar. Älskar verkligen people partner, deras personal är hur härliga som helst och deras uppdrag är väldigt givande så om du inte har ett jobb eller kan jobba heltid så kan jag verkligen rekommendera att söka dig till people partner!

Ska jobba i helgen igen men vi får se om det kommer något mer under veckan... Perfekt när man behöver lite extra pengar.

Likes

Comments

Här om dagen så fick jag en ide att fixa ett par jeans som jag gillar men som jag ändå kände kunde bli bättre så jag tog fram en sax och två pincetter och började klippa, dra och plocka. Det tog sin lilla tid men blev sjukt nöjd över resultatet! Kan verkligen tipsa om att göra saker själv om man kan och har intresset så att säga för det tar tid och tålamod.

Likes

Comments

Natten till Tisdag åkte jag iväg på en inspelning för en serie som kommer i på tv i höst vilket var jättekul, hade en jätteliten statist roll men det var kul, älskar produktioner med en massa härliga människor och jag lärde känna 3 otroligt härliga tjejer! Förutom det så träffade jag även Linus som var med i produktionen när jag spelade in Mordet och jag har inte sett honom på 3år så det var super kul att ses igen.
Inspelningen var klar vid 01:30 och jag hade världens tur som blev hemkörd eftersom deras kontor ligger i närheten så behövde inte sätta mig på en tunnelbana mitt i natten och hoppas på att jag skulle hinna innan dem slutade gå.
Så sammanfattningsvis så var det verkligen superkul och jag skulle kunna göra om de vilken dag i veckan som helst.

Likes

Comments

Oh vilken vecka, är tillbaka i Sverige men har varit en vecka fylld med en massa saker och därför har jag inte hunnit blogga. men nu har jag kommit in i att ha mycket att göra och kan därför lägga till bloggandet på listan igen. Så tänkte göra lite olika inlägg relaterade till min vecka så glöm inte att komma tillbaka lite då och då för nu ska vi vara på track igen.

Likes

Comments

60 dagar!, Komma i form

Vikt
Start: 58,7kg
Nu: 57,5kg

Byst
Start: 84cm
Nu: 83,5

Midja
Start: 65cm
Nu: 64cm

Höfter
Start: 94,5cm
Nu: 95cm

Lår
Start: 55,5cm
Nu: 54cm

Armar
Start: 25,5
Nu: 26cm


Bara 29dagar kvar nu! Lite resultat har jag hunnit få men nu lägger vi in högsta växeln och tar oss i mål stolta över oss själva.

Jag åker snart hem till Sverige och då kommer jag hinna med mer träning och en bättre kost plan så att jag få ännu mer resultat på under de sista veckorna.

Likes

Comments

Insta@pebbles.j