View tracker

Jorden runt, Pebbles

Att vakna till denna utsikt varje morgon...

Hur fina är inte dem inte tillsammans?

Någon trivdes väldigt bra på stranden

Sitter med mitt morgonkaffe och lyssnar på uppiggande musik för att komma in i en riktig lördagsstämning samtidigt som jag tittar på bilder från Seychellerna som vi var i för snart ett år sen. Vi "firade" jul där då jag blev medbjuden på Dans tvillingsysters bröllop. Vi hade en helt fantastisk vecka och bröllopet var hur fint som helst. Det var min första jul hemifrån och i år blir det min andra men i år kommer vi ha snö o lite mer juligt inte för att jag inte gillade förra året. Kommer ihåg att jag var hur nervös som helst då jag aldrig hade träffat Dans syster eftersom hon bor kvar i Sydafrika men hon var helt fantastisk inte för att jag trodde nåt annat utan jag var mer rädd att hon inte skulle gilla mig. Sen var och är hennes och hennes mans son den sötaste jag någonsin sett! En av de bästa semestrarna jag har varit på.

Måste snart sätta igång med dagens schema som består av tvätt, städning, gym och franska. Så jag skriver mer senare när jag är igång med allt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Komma i form

Så jag gick till gymmet taggad för ett pass men när jag kommer in i omklädningsrummet upptäcker jag att jag har glömt mina byxor. Jag kände verkligen inte för att gå hela vägen hem och hämta dem och sen tillbaka så jag tog bikinin som faktiskt var nerpackad och tog tillfället i akt och använde mig av relax/spaavdelningen istället vilket var väldigt skönt och efter det gick jag för att handla mat samt passade på att köpa en julklapp till D och sen en julklapp till mig hehe köpte mig ett par träningsbyxor från H&M som jag inte kunde låta bli för dem är så sjukt snygga. Om jag nu ska spendera mycket tid i träningskläder så kan jag ju lika gärna göra det i snygga träningskläder...

Nu har jag slagit mig ner i soffan med Nori Snacks (sjögräs med olivolja och salt) Mums! Så nu har jag startat min helg!

Likes

Comments

View tracker

Då var dags för gymmet igen efter lite plugg har märkt att gymmet är typ tomt mellan 14-17 men kommer man dit vid 12-13 eller efter 17 så är det fullt o jag gillar inte att behöva vänta på maskiner eller en plats på golvet för att få kunna få plats och göra sina saker. Jag gillar att ha ett flow när jag tränar och bara gå från det ena till det andra. Ett effektivt pass ska det det vara och inte långdraget. Då hinner man inte bli kall och man håller igång förbränningen under hela passet

Likes

Comments

Beauty, Tips och inspo

Naturligt och väldigt stilrent

Eller är det redan Fredag? gud jag har ingen tidsuppfattning över huvudtaget men tack vare Insta så blir man uppdaterad när helgen närmar sig.

Idag ser schemat ut som vanligt med plugg, gym och sen en snabb vistelse till Migros för att köpa mat o så för helgen. Förmiddagen har sprungit iväg då jag suttit och tittat på olika makeup looks jag vill hitta en look som är naturlig men inte tråkig om ni förstår vad jag menar. Jag älskar det som är väldigt inne just nu med röd/brun eller roströd ögonskugga men jag har inte hittat den rätta färgen för det... Det är bara att fortsätta leta

Likes

Comments

Jag har ramlat tillbaka i gamla, jobbiga och onödiga spår. Medan D ligger o snarkar (han snarkar bara liiite) så ligger jag klarvaken. Innan jag träffade D så tillhörde detta vanligheten alltså att jag inte somnade förrän 3-4tiden och ibland senare oavsett vilken tid jag la mig i sängen. Det slutade när jag började sova med D men nu vet jag inte vad som är fel om det är så att min kropp inte är van vid träningen än eller om det bara är en sömnlösperiod helt enkelt... aja får googla fram lite tips på hur man kommer till ro och somnar.

Sov gott alla fina där ute!

Likes

Comments

Som tidigare sagt så är jag lättad nu när jag inte behöver stressa över vårens kurser längre. Så jag är nu nermysen i soffan med Mini och tittar på film så vi får se om det blir gym idag eller om det får bli en vilodag istället. Kanske borde plugga lite också men jag väntar till filmen är slut. Fast jag känner faktiskt för att gå till gymmet då jag vill få in rytmen på riktigt så jo, jag ska gymma! och jag ska ta mig upp ur soffan på en gång så det blir av!
Puss

Likes

Comments

Har precis fått mitt besked för universitetet i vår och jag har fått en kurs som jag verkligen ville gå och det är på Lunds universitetet o det är en juridisk introduktionskurs. Kommer bli sjukt spännande då jag alltid varit intresserad av juridik men inte varit säker på om det är nåt för mig så hittade jag introduktionskursen så nu kommer jag få ett smakprov. Sen var det en annan kurs i kriminologi som jag också ville läsa men den är jag reserv plats på men jag är på plats 12 och 20 så förhoppningsvis hoppas folk av men vi får se. Men är sååå spänd för mina kurser som jag faktiskt har i vår så jag ska inte hänga läpp i onödan.

Likes

Comments

När jag är stressad blir jag lättirriterad och när jag är irriterad, arg eller ledsen så är egentligen det ända jag behöver att bli omfamnad och få närhet. Däremot skulle jag aldrig söka närheten själv utan jag förväntar mig den vilket man kanske inte alltid borde men när människorna i din närhet känner dig och vet hur du fungerar så tycker jag att det är lite av en självklarhet hur man ska hantera situationen. Jag är sjukt stressad idag och känner att jag håller på att explodera men jag är som vanligt ensam hemma så jag får ta ut stressen på gymmet lite senare men först ska jag försöka slappna av lite med Modern Family.

Likes

Comments

Komma i form

Då var dagens gympass avklarat och när veckan är slut tror jag att jag kommer ha kommit in i en träningsrytm vilket kommer bli en lättnad då allt kommer gå mer på automatik och resultat kommer bli glatt välkomnat!

Likes

Comments

Pebbles

Idag är det plugg och gym som står på schemat som vanligt men vi får se om jag hinner med något annat också. Jag ska försöka mig på antigravity yogan igen men eftersom det visade sig att yogan var mer fokus på stretchen än styrkan så känner jag att jag behöver köra ett av mina program innan. Tror att det blir armar idag då jag inte hunnit prova på det passet än.

Är sjukt stressad över morgondagen då jag får svar på vilka kurser jag kommit in på till våren. Jag sökte inte så många då jag tyckte att utbudet var väldigt litet (distans) iaf de saker jag är intresserad av fanns typ inget. Så som sagt har inte sökt så många så håller verkligen tummarna att jag kommer in på nån. Den här hösten har jag haft 6olika kurser 7 om man räknar med den jag precis hoppade av då den inte alls var som jag hade förväntat mig och det blev väldigt mycket men 6 är alldeles lagom måste jag säga då jag har tid för allt plus att jag har tid för annat också. Det mest har varit om kurser innan Organisation o kommunikation, har lärt mig hur man bygger upp ett företag och hur man hanterar de olika stadier man tar sig igenom under utvecklingstiden osv... Jag hade verkligen tur med kurserna då de är väldigt tilltalande för mig och jag har under de senaste månaderna lärt mig otroligt mycket. Jag läser på olika universitet så som Uppsala universitet, Linnéuniversitetet och Mitt univeristet i Sundsvall allt är på distans men måste säga att den bästa so far har varit Mitt universitet både för portalen som vi använder oss av samt för lärarna som är väldigt trevliga! Vilket dem inte är på Linnéuniversitetet iaf inte dem jag har där.


Likes

Comments

Instagram@pebbles.j