Var igår kväll och såg Limits av Cirkus Cirkör på Dansens Hus. Helvete, så bra den var. Man skulle kunna stanna tiden när som helst i föreställningen och bara dra koncentrerad fascination, rädsla och och totala engagemang ur publiken. Och LoopTok är en fantastisk musiker.

Likes

Comments

Jag och Andrea firade nyår på Nalens burleskklubb Fräulein Frauke Presents och had verkligen the time of our lives. Temat var 20-talsmaskerad och alla var uppklädda till tänderna. Med Reuben Kaye som konferencier och med såväl jazzmusik, liveframträdanden och många väldigt duktiga dansare var kvällen kalas! Mycket bra sätt att inviga året.

Likes

Comments

I år firade jag jul hemma med min familj, vilket var fint eftersom förra året var annorlunda. Det var fint att träffa alla samlade igen, äta god mat och ge och få presenter! Min lillasyster, musikern, spelade lite elgitarr för oss också, vilket var coolt. Hoppas att ni alla haft en kalasbra jul även nu, och får en god fortsättning!

Likes

Comments

Fikade med Adam på Vetekatten idag. Mysigt café, men väldigt mycket folk. Vi satt och kikade på vilka vacciner vi kommer behöva, vilka papper och vilka försäkringar som man ska ha när man flyttar från Stockholm till Sydney. Med andra ord har det varit en bra dag, och nu är det bara några månader tills det bär av till andra sidan planeten. Tiden tycks krypa fram, men snart så!

Likes

Comments

Idag skulle jag och Ellen gå på rundvisning på Dramaten. Hur kul grej? På vägen dit tittade vi först på te på en liten julmarknad som slagits upp. Jättemysigt, tyckte vi, och luktade på allt. När vi lyckats slita oss ifrån alla teer gick vi till Beyond Retro (om man vid något tillfälle skulle vilja hitta mig och Ellen utan att veta var vi är kan man alltid chansa och gå dit). Väl där provade vi brudklänningar, av ingen särskild anledning, men de fanns där och de var fina. Efter det gick vi till Sturekatten för fika. Det var kalas!

Efter en kortare fika gick vi till Dramaten för rundvisningen. Det var så intressant! Vi fick titta på kostymförrådet (bland annat en kostym som bars av Stellan Skarsgård, supertunga sidenrockar och rosa kappor från Miu Miu), en av scenerna och logen. Så fint!

Likes

Comments

Har ni också vissa album, band, musiker eller låtar som påminner er om en viss årstid? Jag har flera sådana, här är fyra exempel; de första två är:
Redbud Tree av Mark Knopfler och Wolfgang av Pete Drogde and the Sinners.

Hurricane av Dylan och Guilt av Marianne Faithful (Broken English är för övrigt ett fantastiskt album).
Nu ska jag plugga IR och dricka te. Ha det så bra!

Likes

Comments

Söder visade upp sin bästa sidan igår morse när soluppgången lyste rosa. En riktig kontrast mot det vanliga novembergrå mörkret. ​

Likes

Comments