Filmen Easter Parade med Judy Garland och Fred Astaire är nog för tillfället min favoritfilm. Nog för att älskar exakt den typen av filmer (långa dansnummer, fantastiska scenkostymer, teaterreferenser, och idén om att bra film får ta tid), men den är verkligen en charmig film. (Och kan vi bara prata om filmfotografit?)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Här kommer en liten presentation av mig själv, i form av frågor och svar.

Vad heter jag, och hur gammal är jag? Matilda​, 19 år gammal.

Vad gör jag? Jag pluggar och jobbar nog mest som det är just nu, men det är ju inte så intressant. Jag spelar även flöjt, ukulele, improvisationsteater och tycker om yoga. Jag lagar mat när jag hinner och tycker om att gå på konstmuseum och läsa poesi.

Var bor jag? I Stockholm! Jag är tillbaka i huvudstaden nu efter att ha spenderat ett år som utbytesstudent i USA, i norra Michigan.

Vilken är min favoritstjärnbild? Orion, för tillfället, men jag är alltid på spaning.

Kan jag göra en bakåtvolt? Tyvärr inte. Kanske i framtiden.

Lite så.

Likes

Comments

Åkte till Emmaus Vintage idag och hängde där lite pga mysigaste stället på hela planeten. Var tvungen att slita mig själv från att köpa en för liten klänning och för kall kappa men de var så fina ihop. Älskar secondhand. Så bra för miljön, så gulliga kläder, så bra cause. Kalas, helt enkelt.
Nu börjar snart min improlektion, och imorgon tänkte jag skriva en lite längre presentation.

Likes

Comments

Matilda heter jag. Jag bor i Stockholm, är intresserad av mode, konst, kultur och literatur, resor, smink och äventyr. Det är också ungefär det jag kommer blogga om här, jag hoppas att ni är intresserade av att stanna kvar och ta del av det!
Kram
Matilda

Likes

Comments