Nu när det snart är dags för mig att flytta långt bort försöker jag att umgås så mycket som möjligt med ALLA jag känner. Går helt ärligt sådär vid tanke på att jag jobbar uppemot 150% men nu i veckan har jag haft lite kvalitetstid med mina bästisar. Cheers to that!

Häromdagen åt jag till exempel tapas med Alva, Anna, Erika och Maja. Så bra grej att alla beställer ett par rätter var och så äter alla allt. Eftersom jag ville ta massa bilder att ta med mig när jag flyttar var det vara för gänget att klättra upp på en fontänkant och posera. Himla bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur gulligt är det inte med fina örhängen och armband? Har en hel del assesoarer hemma i en låda, men jag glömmer alltid bort att sätta på mig dem. Jag brukar tillbringa mina mornar med att läsa DN och dricka juice. Här kommer i vilken fall bilder på fina grejer. Alla bilder är från Pinterest, och smyckena finns att köpa på eBay. Support your local artist etc.

Likes

Comments

Hello!
Mitt i skolans slutspurt ligger även alla roliga teaterföreställningar som ska sättas och sättas upp! Igår stannade jag kvar i skolan för att skriva det sista av gymnasiearbetet med Sara, sedan åkte jag hem till Ellen för att hämta ett par hängselbyxor som jag ska ha i en annan pjäs. Efter det var det bara att det kan tillbaka in till stan, men då hade jag ganska god marginal innan teatern började, så då passade jag på att svänga förbi Adams jobb och bjuda in honom till föreställningen. Efter det var det dags att börja dra mig till scenen. Mitt gäng skulle möta en annan grupp i teatersport. Med en ganska liten publik höll vi på i någon timme. Sedan ville vår lärare att vi skulle ta bilder till en annan föreställning. Vi alla gick i slow motion mot henne över scengolvet medan gruppen vars scen vi fotade såg på från avstånd och Adam och min mamma pratade i ett hörn. Så oklart.

Nu idag är det föreställningen igen, men helt annorlunda. Idag sätter vi upp en pjäs, I skolan. Evelina regisserar, som sitt gymnasiearbete och vi andra är hennes volontärarbetare. Sorta. Och ikväll drar vi på oss allt teatetsmink och ställer oss på skolans stora scen. Ska bli så kul!

Likes

Comments

Några vänner och jag satt och kikade i Vogue idag under teaterrep och tittade på reklam för solglasögon, väskor och skor. Herre, vad de kan kosta. Kiana och jag satt och gapade över att folk köper stövlar för 80 000 spänn. Så mycket pengar? Man kan typ resa runt i månader för de pengarna.
Teaterrepet gick bra i övrigt. Eller, nåja, men man säger ju att allt ska gå fel på genrepet. Premiären har vi på fredag, vilket ska bli så kul och så nervöst. Good luck, us!

Likes

Comments

Jag och Agnes bakar tårta i köket. Jag smälter choklad och smör i en kastrull, hon blandar socker och ägg. Från vardagsrummet spelas Cat Stevens. Ingenting känns lika mycket som hemma som att laga mat medan Cat Stevens spelas i bakgrunden.

Likes

Comments

Häromdagen packade jag ihop en extra väska inför jobbet. Efteråt bar det iväg till Bahar! Hon hade sleepover så vi alla åt veganmat, klappade hennes kanin och spelade spel. Den här gången blev det bara Bahar, Elsa och jag, alla andra var på äventyr i andra delar av Sverige. Vi alla träffades på ett internetforum när vi var kanske 13 år gamla, men vi har hållit kontakten, vilket är så himla kul!

Hur mysigt är inte Bahars vardagsrum? Teleskop, blommor och gitarr. Allt man behöver ju. Även Oatly.

Likes

Comments

Veckans läsning blir dessa två. Funny Girl av Nick Hornby och En bön för de stulna av Jenifer Clement.

Veckans kultur blir Moderna Museet. De har en utställning just nu av Marina Abramović, som egentligen är en performanceartist. Hennes verk fanns som filmklipp, bilder och ljudfiler som man kunde ta del av medan man tittade på hur scenerna sett ut. Jag var där med Justin och vi var lika delar fascinerade som lätt skrämda av utställningen. Efter det var det såklart dags för te.

Likes

Comments

Hej! Nu har det gått ett tag sedan jag bloggade. Så kan det vara! Så, vad har jag gjort sedan sist? Vi kollar!

Har skrivit nationella prov. Har läst massa. Har jobbat en del. Har ätit massa kiwi. Har övningskört. Sover inte helt ordentligt. Men men.

Nu börjar det bli tomatsäsong. Så himla bra tid. Annars är jag mest sur under mars, jag blir då otålig när det bara blir lite varmt utan att bli helt varmt.

Jag och Agnes har skaffat massa plantor. Så bra. Nu har vi basilika och tomater och zucchini i krukor.

Jag har börjat leta efter studentklänning. Vill ju sy min, men tänker ändå att det är bra att ha en back up. En plan B. Har dock inte hittat något än. Var inne och tittade på NK med pappa och vi var inne i Burberry. Jag hade aldrig varit i den affären tidigare och trodde att de skulle kasta ut mig.
"Du tjänar inte tillräckligt mycket för att vara här!" skulle de skrika medan jag slängdes ut genom dörrarna. I verkligheten hände detta såklart inte. Istället sade tjejen i kassan att jag skulle säga till om jag vill ha hjälp med något och log stort. Men någon klänning hittade vi inte.

Likes

Comments

Sitter och lyssnar på Flora och Fridas podd, på ett avsnitt där de pratar bland annat om emotionellt ansvar. Jag har tänkt på det en hel del, hur man som kvinna automatiskt tar så mycket känslomässigt ansvar. Tänker på rasterna med mina manliga kollegor, när jag tvingas lajva psykolog i tusen år när de pratar om hur de bråkar med sina pappor, grubblar över vad de vill plugga eller inte vill, berätta om sina framtidsplaner. Och de frågar inte mig ett enda dugg. Hur många killar känner man inte som kan hålla låda hut länge som helst, men som inte ens vet vad man pluggar. Aldrig frågar en vad man är intresserad av. Så fruktansvärt energikrävande. Man tvingas sitta där som en coach medan någon snubbe pratar på om sina små intressen. Vissa fattar ju inte att vi inte klickar för att de vara inte har insett att jag inte delar deras intressen. Dock pallar man ju inte hålla på och ta plats om det är uppenbart att plats inte ges. Ska jag fråga mig själv hur jag mår? Klocka hur många sekunder jag får prata?
Inte en chans. Tror att det här året blir ett år med färre och färre konversationer där jag tar känslomässigt ansvar.

Likes

Comments

Igår kom Ellen över och år fajitas. Himla bra mat. Eftersom hon är vegan gjorde vi en vegansk variant och hade i sojasubstitut istället för kyckling. Blev supergott. Sedan ville Ellen ha en ny bra instagrambild och då var det bara för mig att lägga mig o trappan med mobilkameran i högsta hugg medan Ellen poserade med mitt lilla citrusträd.

Sedan gick vi ut på promenad i vårsolen. Vårsolen! Äntligen! Så glad att det äntligen är ljust ute. Nu kan man ju vara utomhus. Det är fantastiskt. Ser fram emot att hänga massa med Ellen i sommar.

Likes

Comments