Header

en månad för sent! det var fint, glittrigt och jättejättejättejobbigt. nyår är överskattat, fler fester kommer

Puss​​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


tunn, tunn lättyoghurt utblandat med vatten och frysta hallon. det är det enda jag får ner, och det känns som att blodet i mina ådror är gjort av samma sak, fruset, kallt, torftigt.

det är tyst i bilen på vägen mot ungdomspsykiatrin, där jag varit många gånger. berättat många lögner. vägrat gå till många gånger. sprungit iväg från många gånger.

det är tyst i bilen därför att ingen av oss vet vad vi ska säga. därför att jag inte kan beskriva hur ont jag har, fysiskt, psykiskt, existentiellt. därför att mamma inte längre har röst kvar att vädja, skrika, trösta.

hjärtat slår knas. det är oftast inte bra, speciellt inte när man väger mindre än en tioåring. akuten är givet. vi är tysta genom hela processen, ingenting hjälper ändå genom att prata. tvingas vägas, gråter. tvingas att dricka nyponsoppa, som antagligen är det enda av värde som nått magen på mycket, mycket länge. tvingas, kläs av, iakktas, blir kopplad till olika maskiner.

mamma åker för att hämta mina saker, men hon är borta länge, länge. nu i efterhand vet jag att hon suttit i bilen och gråtit vid vägkanten, därför att hon inte kan hantera att se sin dotter dö en död som egentligen är totalt jävla onödig och fullständigt ovärdig. därför att hon inte längre hanterar sin egen sorg, min sorg och samhällets sorg över alla de flickor som så ofta går samma öde till mötes.

när hon kommer tillbaka har hon med sig min snuttekanin, som jag inte sovit med på flera år. hon håller mig i handen, låter mig välja frukt själv förutsatt att det inte är en clementin. och någonstans bland allt tvång finns en valfrihet, inte i att vara sjuk men i hur att bli frisk, och jag ser på min lilla, lilla mamma som är så rädd och jag blir arg. arg för första gången i hela mitt liv, eller åtminstone på någon annan än mig själv. arg för att det gör så ont, arg för att blodet känns kallt.

så jag äter ett halvt pringlespaket, ett kexchoklad och tre ångestdämpande piller och sover. sover som jag aldrig gjort förut, sover med en mage som inte skriker och med blod som pumpar varmt i ådrorna. och jag drömmer om en framtid där mamma inte längre gråter vid vägkanter, där jag inte är ensam. där det finns värme, där det finns biokvällar och fester och kanske till och med kärlek. och jag drömmer, och smälter maten, och jag börjar långsamt, långsamt återvända.

Likes

Comments

för ett litet tag sedan firade jag och theo ett år tillsammans. ihop. som vi två. det är sjukt att tänka på, eftersom att jag aldrig trott att han skulle stå ut med mig så länge (ha ha), men också för att jag är mer kär nu än jag var då, vilket då kändes helt jävla omöjligt.

theo, tack för:
1. att du vill vara med mig
2. att du är bra på att hångla
3. att du hämtar mig mitt i natten när jag jobbar klubb så att jag slipper oroa mig över killarna i parken
4. att du lärde mig äta smör
5. att du inte är en sån som stjäl täcken när man sover, men inte heller dömer mig för att jag är en sådan
6. (insert sex joke here)

jag älskar dig motherfucker

Likes

Comments

funderade kring min sexualitet, åt bröd, saknade sommaren, läste pretentiös litteratur och gjorde ingenting nämnvärt konstruktivt.

är för övrigt ovanligt lugn, har hittat mitt zen någonstans i stressen. lugnet före stormen?​​

Likes

Comments

Jag älskar frukost. Att långsamt ordna en god gröt, särskilt om solen börjar gå upp och färgerna syns sådär extra mycket.

Mina frukostar varierar så himla mycket, speciellt eftersom att jag hela tiden måste testa något nytt. Jag tröttnar så snabbt. Många frågar också hur jag "kommer på" alla kreativa frukostar, och tro mig, det tar tid. Instagram, pinterest, tumblr. Att vandra runt på fruktmarknader, att testa nya kombinationer som verkar tokiga - allt det där tar tid. Resultatet blir dock den godaste frukost som mänskligheten skådat, och det är värt hur många timmar som helst. Jag blir hemskt ledsen när jag inser hur många det är som inte äter frukost, som tror att de blir "för mätta" på morgonen för att orka med en gröt eller en skål med turkisk yoghurt och honung. Jag var också sådan förut, men insåg efter att ha ätit frukost regelbundet hur otroligt mycket mer fokus man har energi till att ha kring sådant som betyder, sådant som man älskar.


Eat your breakfast, kidsLikes

Comments

Sources; (1) (2) (3) (4) (5)

The crispy air makes me want to spend hours on end in the kitchen. September you are very, very welcome.

Likes

Comments

                                                     early mornings / messy bedding / love

Likes

Comments

​venice, april 2015

Likes

Comments