Åh Herregud! Idag är den 1a Januari och idag lämnade jag mitt älskade Oslo efter 3,5 år! Det känns verkligen helt sjukt och har inte riktigt förstått det än att jag faktiskt flyttar. 
Är så sjukt glad att jag ska flytta till Filippinerna men också så himla ledsen att behöva lämna alla underbara och fina vänner som jag har fått här. Och såklart tråkigt att lämna mitt älskade jobb Egon.
Det var jobbigt att säga hejdå på tågstationen men är så glad att dom följde med och vinkade hejdå ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I år fick jag äntligen fira jul med pappa. Flög upp till Umeå och där var farmor som redan hade åkt upp från Borlänge. Förra året var det första gången på 3 år som jag firade jul hemma i Sverige. Dom andra åren har jag antingen varit i Filippinerna eller jobbat. Och förra året när jag var hemma på jul var pappa i Indien. Så det var väldigt kul att fira med pappa i år ❤ Eftersom att jag snart flyttar så var det extra jobbigt att säga hejdå till pappa. Grät ända tills planet lyfte.., Det där med att säga hejdå är inte riktigt min grej. Förutom det hade jag en jätte mysig jul 🎄🎁

Likes

Comments

Hej allihopa. Största anledningen till att jag skaffar mig en blogg är för att mina vänner och familj ska kunna läsa om vad jag gör i Filippinerna och inte bara se det via bilder. Men också för att jag älskar att skriva och dela med mig om vad jag tänker , och även om vad jag gör :)

Likes

Comments