Brun utan sol från Anatomicals, Sleek foundation och body mist (?) från I Love..


Likes

Comments

Känns som jag har mycket framför mig just nu. Jag funderar på att flytta, och tillsammans med min pojkvän dessutom. Jag har alltid varit den som aldrig velat flytta ihop med någon (pojkvän eller kompis), har alltid känt att jag velat ha mitt eget hem, få bestämma allting själv osv. Få vara ifred när jag vill och sånt, oavsett om jag skulle ha pojkvän eller ej. Och bara det att flytta hemifrån känns bara overkligt, det finns inte för mig lixom, hur ska jag klara av vuxenvärlden? Och det är där det kommer, hur ska jag klara mig själv? Hur ska jag då klara av att bo ensam om jag inte ens vet hur man tvättar kläder haha? Jaja i vilket fall, är det för stort steg för mig, men nångång läre man ju

​kär

Likes

Comments

Längesen jag bloggade nu, har köp mycket saker på sistone som jag har velat lägga upp här men har inte hunnit. Så då tänkte jag göra det nu!
Revolution primer, Bh cosmetics borstar med hållare till, Bh cosmetics foundation & concealer palette och day & night eye shadow palette, Morphe brushes contour palette, Revolution ultra blush palette, skinnjacka från MQ, en topp från Gina Tricot, en beauty blender från Kicks, Pink Sugar body mousse (dog när jag hittade den!), 100% Pure schampoo och balsam, I love... Bath & shower créme, och några China Glaze nagellack! Mer kläder har jag också köpt men orkar inte leta upp dom nu, hej!


Likes

Comments

Hej! Vill bara säga att angående min header, så stödjer jag verkligen inte djurplågeri, för nån dag sen kollade jag upp alla skönhetsmärken som testar sina produkter på djur och det var så många fler än vad jag nånsin kunnat ana, som MAC tillexempel. Vart sjukt arg och besviken, tänkte att ett sånt stort och dyrt märke inte testade på djur eftersom med tanke på priset att dom hade ingredienser med kvalitet som inte behöver testas. Men fel hade jag, kommer aldrig handla från MAC igen. Nars är också ett märke jag fastnat för, men det står olika saker om Nars på alla sidor, att dom inte testar, att dom testar, och att just dom inte testar men företaget dom ägs av testar. Så avvaktar med det märket tills jag fått reda på mer. Att Max factor, Maybelline osv testar förvånade mig dock inte så mycket. Men blir så arg, ledsen, helt förkrossad och jag vet inte vad, varför plåga småa oskyldiga djur oftast till döds bara för pengar? Altså hur har människor hjärta till att tortera små vackra kaniner, apor, råttor osv? Kommer verkligen aldrig fatta, aldrig. Vill bara bryta ihop såfort jag tänker på det, har själv en kanin och ett marsvin som Jag värdesätter över allt. Skulle inte göra dom något ont för alla pengar i världen. Djur är också levande varelser med samma känslor som oss, och har precis samma värde som oss människor, för vi är ju också faktist djur? Kanske inte har rätt och tycka såhär när jag dagligen äter djur, dricker mjölk, äter ägg osv. Har starka funderingar på att bli vegan ibland, för känner att jag på ett sätt stödjer djurplågeri överallt i världen när jag äter kött osv. Men att börja med så ska jag undvika så många märken som möjligt som testar på djur, tänker inte stötta med en jävla krona på mer på det där jävla vansinnet. Skulle jag få en önskan i mitt liv så skulle jag önska ett stop på all djurplågeri, utan tvekan. Jag skulle inte ens göra en fluga illa, för varför ska jag? Djuren ska ha samma rätt i samhället som vi, är glad över att jag iallafall räddat sammanlagt 4 kaniner i mitt liv från djur testning.
Från och med nu kör jag med märket NYX, bra kvalitet och bra pris, och fri från djur test! Tack för mig!

​Uppdate: ​Tagit reda på att NYX ägs av ett företag som testar sina produkter på djur, så kommer ej handla av dom igen!

Likes

Comments

  • Resor

Likes

Comments

Sitter på Arlanda nu och dricker en öl och varvar ner lite, snart blir det sängs och upp ungefär halv 5 imorn! Så taggad ;) som alltid blev det ett köp från Victoria secret 😍

Likes

Comments