Hejsan efter en lång tid!

Jag kanske borde be om ursäkt för att jag ej har varit aktiv på denna bloggen på cirka ett halvår, ops.. Jag vet inte riktigt vart tiden tog vägen. Först hade jag det bara fullt upp med nationella prov och sedan hade jag aldrig något bra att skriva om på sommaren, förutom jätteprivat saker fast det behåller jag helst till mig själv.

Men nu är jag här igen med ännu mer stress p.g.a jag har bytt skola och linje. Istället för att jobba med alla inlämningar som jag ligger efter med sitter jag här och förnyar min blogg och kollar yt, hehe(dumt av mig).

Mitt i allt har jag blivit sjuk. Jag är sååå trött på att vara sjuk. I november var jag sjuk två hela gånger och nu nyser jag som en galning. Saken är att jag gör ALLT för att ej bli sjuk. Jag äter frukt, tränar och sover som jag ska (typ inte tho) men jag vill bara inte bli sjuk igen. Men hellre nu på lovet än på skoltid.

Aja det var lite om vad jag har gjort men nu ska jag duscha och sedan se om jag orkar plugga.


Kramis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej :)

Igår var det ju mello och Frans vann, jag tyckte att det var ganska väntat men grattis till honom. Men det roliga är att han kommer ha fans överallt numera, tror inte riktigt att han vet vad som väntar lol.

Efter det gjorde jag inte så mycket. Jag snapade mest med mina vänner och sedan gick jag och gjorde mig i ordning.

Idag har jag bara gjort små saker som att plugga inför nationella prov, äta, pratat med vänner o.s.v. Tror inte att jag kommer att göra så mycket mer än att plugga. Just nu sitter jag även och lyssnar på alla bidrag från igår, haha jag tycker att det är lite märkligt att jag gör det nu när det är "över".KRAMIS

Likes

Comments

Hola igen!

Detta hade jag på mig idag. Jag försökte länka allt som jag kunde. Skinnjackan är i alla fall från h&m, ponchon köpte min farmor utomlands på en marknad, jeansen är från ONLY och mitt Kim Kardashian skal har jag gjort själv på en sida som jag inte kan hitta länken till. Den sidan var i alla fall fett schysst så om någon vill kan jag nog hitta den och skriva i kommentarerna.KRAM :*

/ Nike

Likes

Comments

Hello kära blogg!

Idag var jag, min syster, mamma och mormor på mello-finalens genrep. Vi åkte iväg tidigare än vad vi brukar för att vi kände för att äta inne i mallos. Det var ganska fullt på alla restauranger men efter ett tag hittade vi ett ledigt bord på ett mexikanskt ställe som hade tacos, sallader och liknande. Jag tog en taco med kyckling och mangosalsa.


Ni som förut har varit på något event som sänds på tv kanske har sett att företagen som sponsrar programmet är där och har små-tävlingar som att man faktiskt har en chans att vinna något. Jag och min lilla familj vann varsina påse på Santa Maria och fick olika smakprover från företag som owl, marabo, coca cola och några andra.

Artisterna var ganska okej men jag tyckte bäst om Gina och William som leder ikväll och Jonas Gardell som faktiskt var på plats. Dagens publik var dock lite tråkiga så att stämningen blev pinsam.

Jaja.. Nu väntar jag på att mello kan börja så att jag kan få äta godiset mamma köpt till mig ;)KRAMAR!!

Likes

Comments