Hejsan♡

Idag har jag varit i skolan och det har varit en vanlig dag för mig. Inte hänt så mycket annorlunda, vi har varit och ätit på en restaurang och sedan åkte vi hem till min bror och hälsade på. När jag kom hem gick jag och en kompis till en sjö och tog lite bilder.

Hoppas ni får en bra dag imorgon så ses vi.

Kram jossan♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej

Denna dagen har varit av blandade upplevelser vi har fått besök av våra kompisar från Göteborg sedan har vi ridit ner till sjön o badat.
Efter allt detta kommer min bror o hela familjen drar till kusten o äter, klättrar i berg med små kusinerna.🌸

Av allt detta hoppas vi morgon dagen blir lika bra som denna underbara dag.💦

Likes

Comments

Hej 
Nu kom jag hem från två dagars av utflykt i skogen med våra fantastiska hundar.
Vi har plockat blommor, bär och badat vid en sjö.❤

Likes

Comments

Hej
Detta är min häst, och det är en travare som jag brukar hoppa med, men en dag när vi hade ridit så landa han snett så nu har han fått en skada i sitt högra fram ben och ska vila till september.

så vi hoppas på bättre tider efter det och att vi kan få börja träna upp han igen så vi kan hoppa mer o mer efter en lång väntans tid❤

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit i skolan och vi fick inställd lektion igen så vi drog till McDonalds. Sedan åkte en kompis med mig hem och vi var i skogen i några timmar och tog lite bilder sedan gick vi och köpte glass.

Imorgon har vi sovmorgon innan skolan, första lektionen börjar 09:25. Och sedan ska jag med en kompis hem och vi ska dra och bada. ( första doppet )

Lite senare ska vi dra till stan och sedan till några andra.

Photo: Loviz

Hoppas ni har haft en bra dag/ trevlig helg <3

Kram Josefine

Likes

Comments

En dag som denna är tecken på att våren är här. Idag har jag varit i skolan och vi fick ledigt från lektionen för nationella prov så vi fick gå hem. Imorgon kommer jag och några kompisar åka till stan och handla sedan ska vi hem till en av dom.

Jag hoppas att ni mår superbra.

Kram Josefine

Likes

Comments