Jag har ganska hög moral när det kommer till relationer, och älskar jag någon så värderar jag den personen framför allting annat. Jag är väldigt realistisk i mina tankar och skulle aldrig ge mig in i en relation ifall jag inte tror att det skulle hålla (när jag inte har resonerat så är det för att jag inte har varit redo för att stadga mig).

Är jag tillsammans med någon så tänker jag leva resten utav mitt liv med den personen. Och jag lever med någon slags filosofi om att man får det att funka. Punkt bara. Man gör inte slut först man testat allt (terapi etc etc). Kalla mig gammalmodig men kring vissa saker är jag väldigt principfast.

Vi lever i ett samhälle där vi DIREKT blir stimulerade när vi känner rastlöshet. Har vi tråkigt gör vi direkt något åt det. Är vi trötta på tapeterna hemma så byter vi dom fort, ropar en treåring och är jobbig så langar vi direkt över en i-pad till henne. Och diskuterar man under en middag finns det alltid någon som ska googla - istället för att komma fram till ett svar genom att analysera tillsammans. Det är som att vi aldrig nöjer oss och vill att allt ska hända nu nu nu.

Och jag förstår när folk säger att dom är livrädda för att nöja sig. Men oavsett om du vill höja ribban hela tiden eller inte så handlar det om att leva i nuet. Klyschigt nog. Ta saker för vad dom är, och känna ro i det. Om du hela tiden vill ha MER och BÄTTRE i alla relationer, så är dom dömda att misslyckas.

"A reporter asked an old couple, "How did you manage to stay together för 65 years?"The woman replied, "We were born in a time when if someting was broken, we would fix it, now throw it away..."

Om vi slutade tänka att gräset hela tiden är grönare på andra sidan, skulle vi uppskatta de fina sidorna mer hos varandra och bli lyckligare tillsammans. Vilka uppoffringar är ni villiga att göra för varandra? Kan han ändra på det du stör dig på? Kan ni mötas på mitten? Vad är din roll i det hela? Är det någonting som verkligen inte funkar, kommer du känna en lättnad när du gör slut. För då vet du att du har gjort allt.

Jag kan bara tala för mig själv, men såhär tänker jag. Sen är internet som det är, och folk kommer tolka detta som att man ska förlåta precis allt. Så är det självklart inte. Men jag tycker att folk ger upp för lätt. Oftast är inte problemet det som kommer få er att göra slut. Utan problemet är hur ni hanterar situationen. 

Eller? Vad tycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fina Emma. Vi har det så fantastiskt ihop. Förstår varandra mentalt men är väldigt olika som människor. Men går man igenom samma skit så får man nog liknande värderingar och syn på livet. Här om kvällen var vi och badade, och igårkväll så drack vi bara drinkar och vin i mitt köksfönster.

Följer ni mig på Snapchat @ellinorlofgren så får ni ta del utav mycket som jag inte visar här. Fram till kl 16:16 får ni nämligen 20% rabatt på ett helt köp hos www.na-kd.com. Där hittar ni bland annat baddräkten jag visar här över (klick!) som dessutom är på rean just nu och kostar 149kr! På min Snapchat visar jag däremot vad jag har beställt hem. Gammal hederlig inspiration för er så att säga.

Det är så lyxigt att vi bor precis vid vattnet, och tar man en 10 minuters promenad kommer man fram till Hornsbergsstrand, som jag faktiskt tycker är väldigt mysig. Den är inte alls ovårdad utan helt nybyggd, och är man där i tid får man alltid en plats. På kvällarna är det super poppis med folk som har picknick också. Det ska jag dra med P på när vi kommer hem ifrån Marbella.

Här är Emma, hon gästade ju podcasten Måndagspepp som jag och Hanna hade förut ni vet? Jag gillade inte avsnittet, men vi snackade ångest. Ett område där Emma har mycket visa saker att säga. Hennes baddräkt fick hon i present utav mig, ifrån Meloonpro men finns en liknande hos na-kd som ni ju får rabatt på nu. Den hittar ni HÄR.

Stockholm är faktiskt himla fint på sommaren.

Likes

Comments

Just nu sitter jag i fönstret och dricker bittert näskaffe. Jag blundar och sitter nära kanten. Andas in. Ni vet hur luften känns när det precis har regnat? Ibland snurrar allt lite för mycket. Idag var ännu en sån där dag, när jag har haft svårt för att gå upp. Kroppen är som förlamad. Död. Det kryper i varenda cell av att se mina shorts ligga ut och in på soffan, men jag kan ändå inte plocka upp dom.

Fyfan vad allt snurrar. Tänk om jag trillar ner? Då hamnar jag bredvid den hemlösa killen med smutsiga kläder. Kanske ska jag bjuda med honom upp så han får ta en dusch och äta upp det sista vi har hemma? Eller ska jag gå ner med mat istället och ta en löprunda?

Alla naglar gör ont. Jag har knappt några kvar. Helvete. Jag ser förjävlig ut. Mitt hår är skitit och mina tänder är gula. Jag tror att jag har suttit här i snart två timmar nu. Snart kommer Emma. Det ska bli så jävla skönt.

Likes

Comments

"Genom alla år jag har följt dig så har du alltid hållit dig i form. Och jag bara undrar hur du gör? Vad äter du? Hur ser ditt träningschema ut? Tacksam för svar!"

Svar: Tack! Jag äter mest sallader och popcorn, förutom det senaste när det har blivit mycket trerätters. Då slinker ju allt möjligt ner. Men samtidigt blir jag ofta äcklad utav krämiga pastarätter, hamburgare och pizza tillexempel. Och det kanske är tur för jag varken tränar eller rör på mig. I snitt rör jag mig typ 4,5km om dagen vilket inte är NÅGONTING. Så ibland kompenserar jag det med PWs. När jag väl tränar går det väldigt fort för mig att se tydliga resultat, men jag har faktiskt inte brytt mig om det sen jag slutade på handbollen för två år sedan. Även fast kroppen mår skit och min astma har blivit 10 gånger sämre... Men som kondition tex, det är ju verkligen en färskvara. Så jag kanske bör ta tag i det igen för min hälsas skull... Förr tränade jag för att bli av med min ångest. Nu hittar jag på roliga saker istället haha :-)

"Hej Ellinor! Jag vet att det är några år emellan dig och P, funkar det bra? Klart att kärleken övervinner det mesta, men samtidigt kan det ju uppstå konflikter när det kommer till olika livssyn tex. Har ni samma inställning till allt? Stort grattis till att du har hittat rätt. Kramar!"


Svar: Vissa människor är gamla när dom är 18, andra är unga när dom är 90. För min del så hade jag aldrig kunnat inleda ett förhållande med en 20årig kille. Jag ser dom killarna som bra killar, men inte som livspartners. Just för att vi inte är i samma stadie i livet. Jag tror att P och jag ser på det mesta ur samma ögon. Nu har vi några år tillsammans bara han och jag. Sen är det förlovning, giftermål och sen barn. Hund vill jag nog också ha men då ska jag bo i hus först. Samtidigt har jag fått många tankeställare det senaste som har fått mig att inte tänka lika strikt kring allt. Man vet aldrig när livet tar slut, och vissa saker behöver man inte vänta in bara för att. Känns det rätt så gör det.

"Du och P har ett gemensamt matkonto som jag har förstått det? Hur delar ni upp det där?"

Svar: Ja precis! Dit för vi över några tusen varje månad som vi handlar hem mat för. Alltså jag vet inte om det är P som äter lite, eller jag som äter mycket... Men jag har sagt att vi delar 50/50 för vi äter precis lika mycket haha.

"Vi alla har ju några saker vi alltid har i vår kyl hemma. Jag har tex alltid juice, bröd och yoghurt. Vad har du (eller ja ni) alltid hemma? Och hur mycket pengar lägger du varje månad på mat?"

Svar: Vi har alltid Fun Light, kvarg, sallad, ägg och alkohol haha! Till matkontot för vi över typ 5000kr, men vi skulle nog behöver 6000. Sen är det olika varje månad vad jag äter ute för. Det skiljer sig verkligen med flera tusen.

"jäklar vad du förändrats sen du träffade P. det lyser igenom hela din blogg och nu känns det som om det mest handlar om lyx och att visa upp allt? Som att du är med massor östermalmare och det är dyra kavajer, bakslikat hår och "dyraste bilarna vinner"-stil.

du låter som att du är 30 och att det hela handlar om att det "fancy" som ni gör. jag förstår absolut att folk förändras men så som din blogg har blivit känns det mest negativt. det känns uppstyltat mycket. saknar det ärliga och liksom lite mer "råare". din bildkvalité är jättebra i alla fall!"Svar: Alltså såhär, livsstilen jag och P har bara är som den är och det finns inte så mycket jag kan göra. Jag vet att jag inte lever ett liknande liv som andra i min ålder men då måste man komma ihåg att de jag umgås med ofta är mellan 25-30år. Man har olika mycket pengar i plånboken än någon som extraknäcker eller pluggar då. Vi är vuxna och alla jag hänger med är så jordnära och generösa. Man älskar varandra och vill ha det trevligt tillsammans, och då snålas det inte.


Det hade varit en grej om jag gjorde saker för att det skulle se bra ut utåt, men så är det inte. Standarden höjs med åren I guess. Det blir andra typer av middagar, resor, boenden och bilar då. Vad det gäller innehållet i bloggen så tar jag oftast bilder i smyg för att inte störa någon annan. Jag håller redan låg profil gentemot er och vissa grejer skulle jag aldrig visa, för det skulle framstå som rent skryt. Men resten? Jag kan inte försöka dölja hur jag lever mitt liv för att det inte ska sticka i era ögon. Jag skriver fortfarande om hur jag mår och hur pissigt allting är ibland. Pengar är inte allt, men att vara utan pengar innebär sjukt mycket ångest för mig. Och vad det gäller klädstilen hos mina kompisar så är dom de stiligaste jag vet, och jag älskar när killar är uppstyrda. De tycker jag att fler borda vara.

Likes

Comments

Det är ju fantastiskt att klädinspiration är så lättillgängligt nu för tiden. Några klick och ha-abstinensen kickar in direkt. Jag har en del godbitar jag gärna klickar hem med expressleverans innan Marbella på torsdag, och tänkte att jag kan tipsa er om dem också.

Inlägget innehåller adlinks :-)

HÅLL ANDAN NU ALLIHOPA! Love at first sigt. Alltså, Emelie, som bloggar på Metro Mode (vars blogg jag för övrigt rådiggar) är så fin i denna klänningen och jag är så avundsjuk på henne som har fått tag i ett exemplar utav denna klänningen innan den släppts i butik (kommer denna veckan).

HÄR hittar ni den.

Felicia (ni vet hon som bor i New York och göttar sig) ger mig alltid cravings. Jag har varit på jakt efter en beach bag länge men inte hittat någon. Så poff, såg jag denna simpla ifrån h&m. Den ska jag åka och pilla på innan det blir ett köp. Och sen är det ju det där med hatt. Vågar jag mig på en sån här modell?

... Eller vill jag ha någon utav dessa, som jag har haft innan? Jag tycker det är så svårt att packa med hattar, dom formar sig alltid och blir så fula. Hur brukar ni göra? Att flyga med hatt vägrar jag av flera anledningar...

Hatt nummer ett och hatt nummer två som kostar 179kr styck (!).

Kenzas färgglada bikini är ju himla poppis just nu, och det är inte så konstigt. Alla bikinis/baddräkter som är höga i midjan får benen att se dubbelt så långa ut. Jag är faktiskt himla sugen på denna, men beställde precis hem en gul bikini. Men det är ju så snyggt på just brunetter hehe...

HÄRIFRÅN beställer ni den.

Sedan hittade jag dessa klänningarna ifrån en Instagrammare som heter Krystal Bick. Jag vet inte vart dem är ifrån men de båda fick mig direkt att tänka på två andra klänningar som jag har kollat på flera gånger som alltid är slutsålda. Har mailat in och frågat hemsidan och de ska komma in i lager igen snart. Kan återkomma med länkar då om ni vill?

Annars kommer de in HÄR.

Min bästis Elin har klickat hem världens härligaste beachklänning som jag vill strosa runt i. Precis såhär - med något smaskigt i handen!

HÄR kan ni köpa den på rean!

​Två Tumblr bilder som jag tokälskar. Tror att blusen kostar några tusen men minns inte märket, och toppen har jag aldrig sett förut - men är förälskad.

Likes

Comments

Vad är det för dag idag? Tisdag? Onsdag? Jag har ingen aning. Dagarna har luddats ut och idag övervägde jag att boka en biljett hem till mitt Göteborg. En enkelbiljett. Jag saknar det så. När P inte är i Stockholm finns det ingenting här som lockar. Nu gäller det att fördriva tiden och förbereda mig för att ta flyget ner till Marbella i slutet av veckan. Igårkväll kom Emma och Malin förbi, och vi drack bubbel och GT's till midnatt.

Idag har en utav mina äldsta vänner varit på besök, och vi har badat tills blixten kom. Här får ni lite bilder jag tog när jag var på landet (hos mormor och morfar) i helgen.

Då träffade jag Matilda, som jag lärde känna när jag bodde i London. Hon bor i Nyköping, så jag vi hängde där. De andra gick ut, men jag avvek hem och tackade nej till alkoholen. Händer sällan såhär års, därför jag vill notera det haha.

Är ni i Nyköping eller Oxelösund (där min mormor och morfar bor) så måste ni bada vid Femöre. Alla andra stränder är äckliga och kryllar av barn som skvätter i vattnet... Jag som är rätt kräsen och dessutom världens badkruka, skippar därför hellre att bada än att åka någon annanstans.

Min syster Olivia är en utav de snyggaste jag vet. Vi är födda ganska tätt inpå varandra och vi har alltid hatat varann. Men nu har vi gett det några år och nu funkar vi mycket bättre ihop, även fast jag kan få panne på henne emellanåt. Åter till ämnet, att Olivia är snygg. När jag tar med henne på grejer blir hon alltid överöst med komplimanger (ofta om att hon är lik Kylie Jenner) och jag bara står där like "hej jag finns också :-)".

Nej, en dag hörrni - då ska jag ha ett landställe vid havet. På Västkusten. BÄSTkusten. Mitt saknade hem.

Likes

Comments

Och när jag tidigare idag ringde en gammal vän och bad om råd, så avbröt han mig och sa "Det är precis det här som är med dig Ellinor. Du kan se sådär snobbig ut på utsidan, men det finns ingen som dig på insidan. Du är verkligen SELF MADE. Du har fan inte haft det enkelt och du har lärt mig så mycket. Jag är förmodligen ditt största fan, för jag har sett allt ifrån början".


Tänk att han kunde säga så. Att det fanns någon som tänkte på mig på det viset.  Undra om andra minns? För jag har grävt ner allt någonstans. Därför slår såna här saker så hårt. För även om det är fint, blir jag ledsen av att minnas. 

Likes

Comments

Todays location: en hemlig strand med kritvit sand och kristallklart vatten. Jag njuter. Det är inte en enda människa här och vi varvar att flamsa vilt med att ligga tysta i våra egna världar. Det är långgrunt och små sandplättar mitt ute i vattnet. Termometern visar närmare 30 grader och det är helt vindstilla. Det känns som att jag har tagit första bästa flyg till en sydeuropeisk gömma vid Medelhavet. Jag vill spendera mina resterande sista svenska sommardagar här.

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Kjol (rea!) HÄR // Topp HÄR

Idag har vi varit på stranden igen. Jag har mycket att skriva men slut på krafter. Blir ju lätt så av solen. Ikväll blir det finmiddag och jag ligger fortfarande sandig i sängen. Imorgon åker killarna till Marbella och jag lämnar Linköping och landet. Då tas pausen ifrån jobb, blogg och internetshopping upp igen. Har en del att ta igen och hinna med innan jag sätter mig på flyget och joinar resten av gänget. Längtar efter allt.

Likes

Comments

Middagen igår kunde inte ha blivit bättre än vad den blev. Vi körde DETTA frågespelet (länk till ett inlägg om mitt påskfirande där jag förklarar reglerna) som är den högsta partyhöjaren som finns!!! Vet inte vad det heter, men man gissar kändisar och skrattar så man gråter. Tips om ni vill liva upp stämningen! Blev hetsigt mellan paren igår, men vi tjejer vann två omgångar i rad. Som ni kanske läst mellan raderna här tidigare så tävlar jag och P i det mesta. Han är en rätt dålig förlorare och jag är väldigt hetsig av mig (som man säger i Göteborg). När han vann minigolfen här om dagen la jag upp på Snapchat att jag vann istället, och det tog verkligen ifrån honom vinnarglädjen. Men äsch, man ska retas med varandra ;-)

Bikini Cubus // Solglasögon Triwa

Nu har vi lämnat våra kompisars land och befinner oss istället på Varamon som är en strand utanför Motala. Innan jag återgår till solandet måste jag bara slå ett slag för en kille jag har fallit pladask för. Allt började i våras när jag stod i badrummet och fixade mig på morgonen. Vi lyssnar alltid på Anders & Gry med vänner på radion den tiden och plötsligt ringde det in en tjej och tipsade om en artist som hon tyckte var värd med uppmärksamhet. SEKUNDEN LÅTEN DROG IGÅNG, reste sig alla hårstrån på min kropp. Såklart snappade jag aldrig upp vad varken han eller låten hette...

... Men igår när föräldrarna lagt sig och vi satt kvar ute på altanen slogs den på! Cicci sa att det var en kompis till oss lillebror?! Hamnade i chock. Det är för mig en gåta hur han inte är känd över hela Sverige. Jag är för oteknisk för att lista ut hur man länkar en låt ifrån Spotify, men ni MÅSTE söka på Buster Moe med låten "I'll be fine". Den funkar att dra på vid alla tillfällen. Ping @elinskoglund - du kommer digga denna. 

Likes

Comments

Instagram @ellinorlofgren