Herregud, det är med hjärtat i halsgropen som jag uppdaterar er just nu. Jag klev precis innanför dörren och nu ska jag fixa mig, byta om, skriva lite här, redigera bilder och lägga upp de sista på nakd's Snapchat. Stressen hörrni!!!

Dagen har varit toppen i alla fall. Betade av Stylein, Busnel och By Malina. Blivit sååå inspirerad av allt fint, och minglat med alla godingar. Om en timme ska jag möta upp Nouws alla internationella bloggare för en middag på Urban Deli. Det stället gör mig aldrig besviken, så det ser jag fram emot. Nu är det typ svart för ögonen av all stress, men ett inlägg med min outfit kommer upp i dagarna. Likaså fler snapshots. Vill bara förbereda er på såna här ostrukturerade inlägg så här mitt i all hets. Man går upp 07 och kommer hem 22 på kvällarna, och däremellan går allt i ett. Nu måste jag rusha!!! PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliate länkar.


1 // 2 // 3. 

Okej om ni vill ha en ny höst/vårjacka så tycker jag att ni ska kika på en marinblå, dubbelknäppt. Dom är stilrena, passar till allt och trendiga! Jag köpte ju en nyligen, och har fått så mycket komplimanger och frågor om den. Alla tre jackorna här över är budgetvarianter, så pass på innan dom tar slut. (För vissa krånglar länkarna, men det är Nouw som strular och ingenting jag kan göra någonting åt...)

Nu ska jag möta upp Moa för lunch, sen drar första visningen igång!

Likes

Comments

Bilder tagna av mig ifrån Copenhagen Fashion Week i höstas.

Okej!!!! Jag och P såg precis det sista avsnittet utav Gossip Girl. Jag har så mycket adrenalin i kroppen att jag nästan spricker. Det i kombo med att allt jobb kickar igång imorgon på riktigt (i samband med Stockholm Fashion Week) gör mig inte direkt trött... Min kärlek måste sova, så jag får snällt ligga och stirra upp i taket. Han har lovat att komma in med kaffe imorgonbitti, då vi båda anar att jag kommer vara livlös när klockan ringer. Så med lite kaffe, och en reminder om vad dagen har att erbjuda - så kommer jag nog att flyga upp ur sängen.

Imorgon kommer jag dessutom ta över Snapchatkontot på ett av världens snabbast växande modeföretag. Nämligen NA-KD's! Woho! Jag känner mig så hedrad. Följ @nakdfashion och häng med på måndagens alla visningar och events. Jag är så peppad!!! Nu kickar vi igång den här hösten hörrni.

Likes

Comments

Idag slog det mig att det här året har varit otroligt betydelsefullt för mig när det gäller min personliga utveckling. Jag har alltid fått stå på egna ben genom livet, men nu kan jag på handen på hjärtat säga att jag kan ta hand om mig själv också. Jag har alltid kämpat med tankar om att jag inte räcker som jag är, något som alltid gjort mig väldigt vilsen. Jag tänkte radda upp lite grejer som förändrats under året, och några saker som fortfarande är desamma.

- Efter att jag gjorde slut med mitt ex blev jag för första gången helt själv.

- Så jag bestämde mig för att flytta till Göteborg för att börja på en ny kula.
- Jag söp bort morgondagen och festade minst fyra gånger i veckan i fyra månader.
- Vilket gjorde att jag lärde känna sjukt mycket människor.
- Jag flyttade ihop med min gamle roomie och lärde mig hur det är att leva två.

- Jag skrek ut mina åsikter över alla sociala medier fick skriva en debattartikel till Metro som heter "Jag är trött på all vikthets och fetma" Läs HÄR.

- Och skrev två av mina idag fortfarande mest lästa blogginlägg "Min inkomst och karriärsmässiga mål" och "Jag kommer aldrig mer skriva ut namnet på en framtida pojkvän". Vill ni att jag återkopplar till dom?

- Jag bytte bloggportal till Nouw och började jobba ifrån kontor ihop med kollegor. Något helt nytt.

- Vilket gav mig en av mina absolut bästa vänner Elin på köpet.
- Och insikten i hur viktigt rutiner är för någon som mig.
- Bloggen ökade i trafik kraftigt och mitt varumärke växte enormt.
- Jag började gå på fler events och hamnade ständigt i nya sociala situationer.
- Vilket gav mig mer skinn på näsan då jag fattade att jag kunde prata för mig.

- Jag krossade killars hjärtan...
- Och grät för första gången på ett helt år för att jag fick mitt eget hjärta krossat.

- Sen sket jag i spel och träffade min nuvarande pojkvän...
- Som jag två månader senare blev sambo ihop med (!!!)

- Jag rensade bland vänner, då jag tycktes ha skaffat mig fler bekantskaper än någonsin. De som tog energi rök direkt.

- Mina äldsta tjejkompisar flyttade till Australien och Lund, och även fast vi sågs väldigt sällan var dom inte längre NÄRA mig fysiskt...
- Jag fick två till nya bästisar, som sopade bort alla känslor av vilsenhet. Med dom kände jag mig hemma. Tack Julia och Vickan för det.
- Och en rad andra nya vänner i både Göteborg och Stockholm som jag håller så jävla kärt. Ni vet vilka ni är.

- Jag slutade fly ifrån allt och hittade istället tryggheten i mig själv.

- Vilket gjorde att jag vågade låta P bli en stor trygghet för mig. Om jag inte hade varit trygg i mig själv hade jag aldrig lagt mitt hjärta i hans händer och sagt "varsågod". Då hade jag fortsatt att spela spelet tills han tröttnade.
- Nu är jag trygg i mig själv, med Honom, och i Sveriges huvudstad som jag tidigare hatat. Alla demoner som drog mig i benen när jag gick på vissa gator kan jag sparka bort idag. Dom drar inte ner mig längre.

Jag saknar ingenting av hur mitt liv såg ut för ett år sedan. Idag är min vardag berikad av kärlek, frihet och glädje. Jag har inte lagt speciellt mycket fokus på jobb utan investerat i människor. Jag har växt som person, hittat vänner som kommer att vara brudtärnor på mitt framtida bröllop (haha) och naturligtvis hittat HEM. Hem till Honom och det livet vi påbörjat tillsammans.

Att ta med framöver:
- Fortsätta att vara en lojal vän och en kärleksfull flickvän.
- Hålla löftet om att ta körkort.
- Hitta rätt inom jobb.

Att lämna bakom mig:
- Inte vara för snäll och låta folk trampa på mig.
- Sluta vara tillbakadragen.
- Sluta ta till alkohol när jag vill förtränga saker.

Herregud vilket år jag har haft. I våras fick jag känna på total lycka, och när vissa dagar känns extra jobbiga så försöker jag att tänka på den tiden. Jag har förälskat mig i en stad och hatat mig själv. Men summan av kardemumman är att jag har haft det bästa året i mitt liv. På riktigt verkligen. Jag är så himla tacksam. 

Likes

Comments

Ibland, när man har för mycket där inuti, så knyter orden band på sig själva. Det är saknad och ångest kantat av totala lyckokickar. Förvirrat. Mycket är grått, men imorgon kommer min bästa vän hit ifrån Göteborg. Det får mig att bubbla inuti. Jag är lycklig men saknar mycket. Om några timmar får jag ligga i min karls famn igen, och jag känner redan hans doft i näsan. Ikväll ska vi äta thaimat till middag, hålla om varandra i soffan och kolla på Solsidan. Min favoritstund på hela veckan. 


Men först: äta upp min veggolunch och bege mig ner mot stan. Vill kika på två tröjor ifrån h&m trend. Xx

Likes

Comments

 • Ett år - från då till nu

  "Idag slog det mig att det här året har varit otroligt betydelsefullt för mig när det gäller min per…"

 • För många ord

  "Ibland, när man har för mycket där inuti, så knyter orden band på sig själva. Det är saknad och ång…"

 • Höstens måsten - blått och jeans

  "Inlägget innehåller affiliatelänkar. Länkar: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 Marinblått och jeans är så snyggt ih…"

 • Va inte så förbannat bajsnödiga tjejer

  "Här om dagen gick kaffekopparna varma när jag och den här donnan fick två timmar ihop. Vi pratade o…"

 • Chimi solglasögon - frågor

  "Minns ni när jag la upp inlägget " Heja entreprenörer och bolaget Chimi " ? Det är ju min killkompi…"

 • Hälsolunch och hektiskt schema

  "När vi var i Barcelona i helgen åt vi en fantastisk lunch den sista dagen. Kön in till den bohemisk…"