Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Invigde min Hoosiers från 5SOS konserten igår när jag var ute med Leo på kvällen. Den var lätt värd pengarna. Inte bara praktisk utan de är ett minne med haha.

Likes

Comments

After work med Nille tjejerna var dö roligt! De riktigt härliga brudar haha. Var längesen jag skrattade så mycket haha. Lagom gosig vart man med haha (22 så de är ju lugnt att dricka lite iblan hehe).

Likes

Comments

Jag vet inte vart jag ska börja!! Mer än att bara skriva AAAAAAHHHH!! I dag var jag och en av mina allra bästa kompisar Lisa på 5 Seconds of summer i Stockholm Globen och det var sjukt! Så jävla härligt att få se sina idoler live och bara åh! Sån skillnad på hur det är och höra dem live mot på skivan de blir så mäktigt.

​(förlåt om videon blir helt fel och vriden åt fel håll men de är ju ljudet som räknas).

Likes

Comments

Igår eftermiddag tog vi en sväng till Maxi och där hittade jag lite små pyssel till min agenda! Jag vart lite förvånad att dom hade lite gran som var riktigt fina och inte allt för dyra heller om man jämför med Panduro.

Likes

Comments

Idag var vi och åt glass på smultronstället i Söderköping! Rimligt mysigt de så bra där för hundar får dölja med så Leo var med han fick lite mjukglass haha.

Likes

Comments

Jaha... Den vart inte riktigt som jag ville men va fan! Den vart söt ändå hade tänkt att den skulle bli större mer som en prydnads kudde men Nopp. Mamma vill ha den i vardagsrummet som prydnad iaf haha. Jag får virka en ny till mig skälv då.

Likes

Comments

Äntligen har jag mitt lilla hår igen mohaha! De skönt trots att de blå turkosa va fint de med men nu är de riktigt nice! Blandade i lite blått i färgen med för att få en riktigt intensiv färg!
Dock nu efter en tvätt blev det mera blått än blå-lilla haha a ja, nästa gång får jag ha i mer lilla färg då.

Likes

Comments