Header

Idag är det tredje advent och en vecka tv-ar till vi åker! Aah! Helt sjukt vad fort tiden har gott nyss bokade vi flygg och allt och nu är de en vecka kvar!! Åh ska bli så skönt att få lite semester haha.

För övrigt så händer inte mycket mer än att pappa och ja ska handla julmat imorgon... Får se hur de går haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag nästan packat klart till Liverpool! För min del är de bäst att ha de klart för jag känner att den kommande veckan kommer bli stress.com!! Så en punkt mindre nu är de bara att växla pengar kvar!

Likes

Comments

Nu har även vi i Norrköping fått snö och julkännslorna är på topp! Lisa fick fria händer igår och pimpade mina naglar. Vart riktigt juligt haha.

Likes

Comments

Woho Fick upp min nya lampa förut idag . Mamma köpte en likadan glödlampa till en lampa dom he o vardagsrummet och de vart dö bra! Lite för mörkt för min smak men den funka ändå riktigt bra hemma perfekt ljus i min lilla mörka lägenhet.

Likes

Comments

jag känner mig så jobbig angående posters och ramar och bla bla bla men NU äntligen har jag fått hem den stora postern så den sitter uppe och så fick de bli med två lite mindre tavlor bredvid de får duga nu så får jag känna av vart efter. Jag är en sån person som tröttnar snabbt så detta kan bli intetesägande inse hur länge de kommer se ut så här och om jag äns tycker de ser bra ut...:

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från mina föräldrar sov där hela helgen! Ska sova där imorgon med för de blir smidigast när jag ska följa med Angelina och hämta sina glasögon!

Jag kom ihåg art fota blomman jag köpte på mammas jobb med de tydligen en taklök haha. De här med att ha en mamma som är florist de hjälper inte min kunskap om namn på blommor och växter jag lär mig de jag känner är bra att veta.

Mamma tog med sig min advetsljustake i fredags men eftersom jag bara kom hem och vände så har jag inte hunnit visa hur den blev, men nu!

Likes

Comments

Nicole och jag hjälpte mamma klä granen idag och den vart riktigt fin. Eller ja, mamma är nöjd iaf och de är ju huvudsaken haha.

Nu ska vi fika lite som belöning haha lite mysigt ändå vi gör aldrig det tillsammans!

Likes

Comments

Var med mamma och tjejerna på mammas jobb och kilade lite. Dom har gjort så fint nu till jul kunde inte ta fler kort för de var lite folk där men köpte en liten blomma o kruka till och en liten julklapp till Lisa haha. Blomman får ni se sen.

Likes

Comments

På jobbet gör vi så att vi sätter små presentpåsar typ runt amaryllisar som vi säljer nu till jul och de spelar ingen roll hur många gånger min chef säger vilken blomma som är vilken men blandar alltid ihop amaryllis och hyasint...

Likes

Comments

Idag är det 17 dagar kvar tills jag ska till Liverpool helt sjukt vad fort tiden går nu! Så fort jag o Lisa ses så pratar vi om resan och allt vi ska hinna göra när vi är borta haha! Vi är sex personer som ska åka fe kommer nog bli dö kul!!!

Bortsett från resan och allt så lyckades jag skära mig i handen igår när jag skulle skära uppen fralla dö smart... Tips till mig själv ät inte frallan om den är hård skit i de bara haha. Så nu får jag ha ett sånt tjusigt stort plåster mitt i väcker mellan timmen o peckfingewt! Sämst....

Likes

Comments