Idag har jag varit i centrum för att fixa lite grejer med mamma och så åt vi lunch tillsammans, jag tog en sallad och det var jättemysigt, sen när vi kom hem har vi bara latat oss resten av dan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå, vill bara säga god jul till alla och hoppas alla har haft en riktigt bra jul! Det var ju igår men bättre sent än aldrig! Jag hade det jättebra iallafall. Det var supermysigt förutom att det inte fanns nån snö, gillar inte snö egentligen men det passar ju till julen haha.

( Våran julgran )

Likes

Comments

Hejhej! Har verkligen inte haft något speciellt att blogga om, liksom alla idéer bara försvann. Behöver verkligen tips om inlägg, så kommentera gärna. Nu har jag iallafall jullov vilket är sååå skönt, det behövdes verkligen! Har inget planerat förutom att fira jul & nyår. Vilket är ganska skönt egentligen för då kan man bara ta det lugnt. Hoppas iallafall alla andra har en skönt lov, och så kommer det kanske upp nåt inlägg då och då.

Likes

Comments

Tror nog inte jag är den ända men jag är verkligen sjukt taggad till årets Victoria's Secret show, har sett en massa bilder och det verkar så bra! Ariana Grande ska vara med vet jag och hon är ju grym sen tror jag att Taylor Swift ska vara med också, har ingen koll precis vilka artister som ska vara med, men det kommer bli sjukt bra iallafall tror jag nog. Älskar att kolla på VS, med musiken och alla snygga modeller osv. Det visas på trean kl. 20.00 på julafton så missa inte!

Likes

Comments

Idag åkte jag till stan för att köpa julklappar och fick även med mig hem den här supersöta jultröjan från Cubus för 299:-, brukar inte handla på Cubus så jätteofta men jag tyckte att den här var så gullig så jag vart tvungen kände jag haha, och jag ska nog ha på mig den på julafton. Sen åkte vi till donken och där åt jag en McWrap, ville ha en frappe också för dom är såå goda men maskinen dom gör frappe med var sönder tror jag :/

Likes

Comments