àNTLIGEN Hàr!! SJUUUUUUUKT GòTT vàder som vi sàger pè Gòteborska...! 28-32grader och lite svag vind, bit i den ni hemma i det svenska sommar vàdret =P

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Surströmming är väl inte jätte poppis med sin stank och smak. Jag trotsade dock alla fördomar för att testa en norrlänsk tradition =) Var oerhört skeptisk till mitt val men när jag väl anlänt till Maria fanns det ingen återvändo. Stunden var inne! Lukten var inte så farlig, hade förväntat mig något i stil med att jag ligger på golvet och kippar efter syre. Nu till att förbereda en strömming "macka" tunnbröd, lite mosad mandelpotatis, rödlök samt lite "kräääm fräääääsch" för att mildra smaken =) Alla blickar från norrlands eliten var riktad mot lilla mig. Första tuggan, tugg tugg tugg, INTE SÅ FARLIGT!! Smaken var annorlunda och det var helt ok! Vågade till och med efter att Maria sagt åt mig att enbart testa strömmingen. Smakade salt, inte alls så farligt som man hört ifrån alla myter och historier. SÅ nu gott folk är er tur att smaka! =) Lovar er att de är rätt okej, låt inte lukten skrämma er....!! Mycket trevlig kväll med en del skratt =) Puss på dig M! //Ers majestät

Likes

Comments

min bror och hans polare gick ifrån polarens hus igår. De började gå ner för en backe 20m från huset halvvägs nere står en Audi med 4killar + 1brud. De 4 killarna följer efter bror min och hans polare. De springer fram rycker deras öl-lock och tar det.. Bror min går upp för backen för att ta ett kort på reg skylten, sekunden efter att han lagt ner mobilen får en ett slack i ansiktet som får brorsan att flyga in i en bil på trottaren. De 2st börjar sparka och slå min bror och de andra 2st pangar till polaren (till min bror). De slutar inte och fortsätter att sparka på dem när de ligger och tar deras mobiler + smycken... J*VLA l00sers! 4st 25-30åringar mot 2st 17åringar....MYCKET MOGET! Som väl är så klarade sig grabbarna "rätt" väl med massa blåmärken och 3st tand flisor som flög ur munnen.... Just nu är jag sååååå jävla förbannad!!

Likes

Comments

Nu är det sten hård träning som gäller! Slut med skräp mat och minskat godis tuggande.. Nu j*vlar har jag siktet inställt, de kommer inte bli lätt men jag ska då greja det! Bättre kondition (som den var för 2år sedan) & en sundare kropp. Muay Thai träningen är inledd och siktet är inställt på att börja tävla. Var ute och sprang en runda efter att jag lämnat jobbar kläderna och skrudat om till löparkläderna. "Cause sometimes you just feel tired. You feel weak and when you feel weak you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you, you gotta find that inner strength and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse." "I, I will not fall, I will stand tall, Feels like no one can beat me." (Eminem | "Till I collapse") Känner mig oerhört motiverad och skall försöka pressa mig själv så mycket jag bara kan...!! Nu vet ni lite om vad jag pysslar med efter skola (och skoluppg.) & arbete... Over n out! /Fusto

Likes

Comments

Gött att febern kommer strax inpå helgen, tackar och bugar! Bjuden på inflyttningsfest + EM kval imon..frågan är om jag pallar med tanke på febern? Usch nu känner jag en stor portion självömkan ;)

Likes

Comments

Såååååå jaaaaaa då har man bokat resa + hotell i Italien & ROM! 1veckas glassande med shopping, "turistande", festande, solande, äta gôr gooo mat =D OJOJ nu längtar jag så att jag nästan spricker...

Likes

Comments

...vad trött jag är....! Måste ställa mig och laga mat, styrka kläder, duscha, städa lite granna & någon gång vid midnatt får jag lägga mig i sängen... Snart är det dags för Bröllop för min käre bror =D Underbar känsla som just nu infinner sig i mig...undrar då hur bror min känner! Nästa vecka smäller det, de skall firas med pompa & ståt!!!

Likes

Comments

Nästa vecka vet jag exakt hur många polare som hakar på ner till Italien. Staden vi kommer att göra osäker är Rom =D 8Juli inte så långt bort... Nu är det "bara" att håva in så mycket pengar.. Shopping i Rom, semester, fest, sevärdeheter, atmosfären, kulturen, AHHHHH! Efter Rom så kanske man tar sig en tripp ner till fulingen Jimpan a.k.a La Pirata ;)

Likes

Comments

En nära vän har tyvärr tagit sitt liv. Vilket river upp ett STORT sår i mitt hjärta. =( Finns inga ord på denna jord som beskriver min sorg just nu.... Du kommer förevigt att vara saknad min käre vän!!

Likes

Comments

Flera månader fyllda av oro, blod svett och tårar resulterar ÄNTLIGEN i en lägenhet! =D Kan inte beskriva min glädje just nu... Har fått en lgh som ligger vid kville, skriver kontrakt om 2v =) SÅ nu kommer man ifrån råtthålan Borås, JIPPIE!!!

Likes

Comments