Nyss var vi inne och vaccinerade ninisen mot den vanliga gulsoten eftersom vaccin mot den muterade inte finns i Sverige än.

Han skötte sig faktiskt riktigt bra och var jättesnäll!

Han kommer dock inte få gå ute denna sommar :/

Min finaste <3

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag och bara gråter. Det går Kanin Gulsot där vi bor. Min förra kanin, Qvintus blev drabbad av det.

Tänk om han är smittad? Tänk om han inom 2 veckor inte andas mer? Att han inte kan lyfta sig och skräcken speglas i ögonen när han inte kan lyfta sig?

Kommer inte döpa honom förräns 2 veckor gått eftersom det är 2 veckors smittorisk. Är rädd för att jag ska sjunka till botten igen....

Tänk om jag måste begrava honom med? Vad kommer hända efter det?

Ingen aning om vad som kommer hända...

Likes

Comments

Välkommen!

Hej och välkomna till denna blogg!
Här kommer det skrivas om mitt liv med min kanin! Vi vet inte riktigt vad han ska heta så kommer kalla honom ninisen haha ;)

Men jag är då en tjej på 13 år. På fritiden rider jag och målar (Och är med kaninen såklart!). Jag bor i ett litet sketet samhälle i småland och har alltid varit intresserad av kaniner. När jag var 5 år fick jag min första kanin och sedan dess har det rullat på! Just nu har jag en kaninhane på ca 1 år. Jag fick honom inte för längesen så han är inte helt tam, men otroligt lugn och lätt att handskas med!

Han är vit, rödögd och jättegosig! Jag vet inte riktigt om han ska heta Milo eller Hector dock, Vi kör på en röstning på det!

​Det var det, hoppas ni kommer vilja läsa här med då det är lättare att skriva här istället för på instagram, haha ;)

Likes

Comments