hihihhi

Idag är jag skiit trött men ändå jätte glad för det har gått en vecka tills jag blev tillsammans med värdens underbaradte pojkvän.

Idag har det då gått en vecka no hehe längsta förhållandet och är världens lyckligaste tjej just nu.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhej.

Det är cider time för mig!! hehe ska egentligen inte dricka läsk men det skiter jag i nu för har varit jätte duktig idag och varit ute och sprungit i 1h fast det var mer att jag gjorde intervaller. 

Det har gått bra i skolan och det känns fortfarande inte som om jag har börjat skolan ännu för det har varit en kort dag. Började med 2h håltimme från Hemkunskapen och slutade redan 12.45.. 

Igår så var det en lång dag och missade massor med saker...

Onsdags så var vi på skansen och hade grupparbete.

såå jaaa har inget mer att skriva så.

Likes

Comments

Godmorgon.

Idag så börjar jag 8:an men vi har bara en kort dag genom upprop och inte så mycket merno

Time to forget the past and move on.

Hoppas att detta år kommer bli en fresh start. För det är vissa saker jag verkligen vill göra så som att lyckas med Nationella proven fast ska inte oroa mig för dom. Jag vill verkligen verkligen satsa på engelskan. Men iår ska jag kämpa verkligen kämpa med mina betyg men ska ändå träffa vänner och hinna med läxor.

Men känner mig redo för skolan faktiskt.

Likes

Comments

Hejhej.

Idag så är det söndagen den 18:onde och imorgon så börjar jag skolan cool

Jag börjar 8:an och ja det ska bli kul men nu blir det verkligen plugga plugga plugga.

Men ska göra en video då jag gör en skolgrejs Haul.

puss noLikes

Comments

Hejhej. 

Kom hem runt 8 efter att varit på Ung08 eller så kallad We are sthlm no

Det var riktigt skoj att stå där och dansa med massor av dunkande musik och det fanns så många snygga killar där så man doog.

Likes

Comments

Anny jag vet inte om du kommer se detta inlägg men jag tror nog att du läser min blogg fortfarande.no

Anny du ska veta att denna termin kommer bli tom utan dig. Vem ska ha dörren öppen ofta? Vem ska man alltid komma o klaga hos? Vem ska man smälla igen dörren hos nu?

 Ja det är massor med sånna frågor jag fortfarande ställer mig. Men du ska veta Anny även fast du inte kanske visst det men jag KÄNNER dig tillräckligt mycket att du vet att jag verkligen älskade det du gjorde för mig. Men jag kan verkligen inte fatta att du kommer vara på en annan skola till hösten. 

På måndag så börjar denna termin UTAN dig cool Du ska veta att du är grymt saknad och jag vill verkligen säga att du borde komma tillbaka till oss!!!! 

Likes

Comments

Hejhej

Såå vad håller ni på med då?

Själv så lyssnar jag på musik och tar det lugnt. men ska snart försöka att lugna ner mig och kolla lite på film för att måste vända tillbaka dygnen vilket jag inte har gjort ännu cool

Men vi hörs.Likes

Comments

Hejhej. 

Om några timmar så är det en vecka kvar till skolan börjar och jag är faktiskt kanska peppad.

Men det ska ju bli kul att börja skolan igen men det är bara att kämpa igen.When you think everything is falling apart you just need to believe that everything is goin to be good again because it will after a while.

Likes

Comments

Hejhej.

Jag ska börja att skriva lite mer om vissa saker och jag vill inspirera er till. Här kommer lite mer tips och sånt för dig som är plugghäst, svårt att plugga eller du som inte pluggar alls.

Du som är en plugghäst:

Nu börjar ju skolan snart och man kan ju inte motstå att plugga mycket men det är viktigt att du inte pluggar ihjäl dig utan att du pausar också. Var med vänner ibland för det är också viktigt.

Du som har svårt att plugga:

Brukar du oftast vara okoncentrerad? Här får du några tips som kan hjälpa dig.

  • Färglägg bokstäverna 
  • lägg bort mobil/dator m.m
  • Ha låg musik på och skapa en lista så du slipper byta.
  • Skriv ner instuderingsfrågorna.

Det finns fler pluggtips men kommer inte på dom. Det du kan göra är även att du sätter din mobil på timer och så sitter du och pluggar i 1h sen när den har gått så så går du och dricker vatten och fortsätter i en halvtimme sen när du är klar så kan du ju ha som belöning att sitta vid datorn eller kolla insta.

Du som aldrig brukar plugga:

Det är kanske dags för dig att börja plugga? Eller du kanske känner att du kan allt till provet redan? Men det bästa är ju att du går igenom det du ska kunna.

 

 

 

Likes

Comments

 Hej.

Du som inte direkt vågar göra rätt val :

Det är svårt ibland att göra rätt val. Ibland känner du att du inte duger till och att du inte klarar av vissa saker. Men efter ett tag så kanske du vågar försöka.

Du som inte har självkänsla :

Du ska veta att just nu är perfekt just som du är. Det kanske är att du inte vill inse det eller att du just inte vågar visa vem du är. Men du ska veta att du är unik just som du är för det finns ingen annan som dig.

Du som är kär :

Kärlek är en härlig känsla i kroppen speciellt när du verkligen gillar en person och den gillar dig tillbaka right? Du ska först och främst se till så att du är redo för ett förhållande innan du ger dig in i ett. Men viktigast av allt är att du gillar dig själv och har en gnutta självkänsla.

Du som är en mobbare :

Du som kanske har dålig självkänsla själv och trycker ner andra. Du borde verkligen tänka igenom vad du gör för det du gör skadar andra mer än du tror. Tro mig! Du borde be om förlåtelse till den personen även fast en inte vill höra det.

 

Asså det samhället som vi lever i är så fuckat att det inte finns.

 

8:a åringar börjar sminka sig mycket.

Vs modeller visar att såhär ska man se ut.

Alla hälso dieter det finns som vi inte behöver. 

 

Ni som tänker.. 

Varför skriver hon detta och vad är hennes poäng med det hela?

Jo min poäng med detta är att ni alltid ska tro på er själva och du som inte tror på digsjälv efter allt du gått egenom ska du veta att du är unik och det finns bara en av dig.

 

 

Likes

Comments