Hej och Godnatt

Har inte gått och lagt mig än men ska göra det snart..

Vill dela med mig av några bilder som JAG tagit då jag var i Finland.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej Hej

Har inte uppdaterat på nån vecka men har haft det lite fullt upp eller ja jag har varit med kompisar och sånt så det är ju inte direkt mycket som händer..

Men igår så träffade jag Oscar Zia och det var jätte kul och han var duktig.Likes

Comments

Godnatt på er alla♥
Sitter fortfarande i bilen för vi har typ 2h kvar så vi ska vara framme vid 02:00...
Mamma delade sin hotspot så att jag har internet hade först på min tele men den dog så fick ta mammas internet♥
Goodnight så bloggar senare med bilder sen då imorgon♥■♡


Likes

Comments

Bu åker vi från salla så kommer uppdatera mer ikväll .
lets go to sweden ♥♥♥♥

Likes

Comments

Det kommer bli en bra uppdatering nu under dagen alltså idag och imorgon på morgonen för att jag har nämligen internet på min Surfplatta♥
Men vad händer idag? Jag kommer väl vara ganska social på Facebook och Insta och kolla på film ♡
Hade ju laddad ner filmer till plattan men har sett klart alla♥
Men har inte så mycket mer att skriva! !
puss♡♥

Likes

Comments

Okej jag har bloggat kanska mycket men jag känner att det är roligt och känner att jag kan skriva av mig här.

Jag har haft sjukt dåligt självförtroende det senaste året och nu till sommaren så har det äntligen kommit tillbaka men sen så för skojs skull så går jag in på min gamla blogg jag hade för 1 år sedan innan jag bytte hit.

Går igenom alla mina inlägg från början till topp men sen fastnar jag på ett inlägg där det var 2 personer som klanka ner på mig under några månader och nu kan jag verkligen inte släppa det...

Nu börjar det även komma tillbaka mitt dåliga självförtorende eller det heter Självkänsla kom jag på!

Jag har fått så mycket skit och nu så tror jag på allt dom har sagt. Allt var sant och ingen kille kan gilla mig för så fort så att jag var på G med en kille så blev han tsm med sitt ex igen.. Så its so bad luck! Fuck love.

JAG ÄR INTE SÖT , jag är tjock och fulFöreEfter no

Likes

Comments

Tänkte skriva lite mer om träning

När man börjar träna så är det ganska lätt att äta godis efter ett träningspass eller innan och man kan tänka att det inte gör nånting..

Enligt mig så har jag gjort det några gånger eller så har jag drickt energidricka innan bara för att få bli pigg men alltså man känner att efter ett träningspass så är det bra att vila musiklerna , dricka mycket vatten och ät ett frukt! Det har varit väldigt svårt då jag blir väldigt godissugen efter att jag tränat och jag har fallit dit jätte lätt att ta och dricka läsk!! Inte smart haha broken heart

Mitt tips då är att stå imot och övertala sig själv att man kan ta en bit på lördag om man dock inte slutat med godis helt vilket jag ska göra. Men tänk att man ska göra sig en god fruktsmoothie eller äta en god frukt. Då kommer nog ett träningspass gå bra..

Har du motivationen har du allt.

Okeey vet inte varför jag skrev om godis direkt men kan vara att jag är godissugen hahaha men asså vad jag vill få ut av det?

Jag är övertygad mig själv om att jag ska gå ner 10Kg på typ ett år vilket är ganska mycket..

Men jag känner mig tvingad att jag måste göra det men jag känner att jag kan.. Men blir så jävla besviken på mig själv när det händer att jag tar en godisbit eller äter jätte mycket för jag inser inte då att det inte är bra.

Jag är inte söt

Likes

Comments

Jahaa...

Då är man i Salla och faktiskt det är bättre här än där jag var igår.. Men det är för mycket finska men jag förstår faktiskt lite sen så lär jag mig mer faktiskt nu när jag är här i Finland..

Men Trodde att det skulle ligga mitt i skogen här också men det låg fakstiskt nära stan och det snackades om att vi skulle gå ner och spela biljard lite senare! Alltså ner till spelhallen no

Men vi kommer nog stanna här 2dagar och sen åker vi hem.. Alltså så blir det att åka hem onsdag antagligen och det tar typ 10h till stockholm och så egentligen 11h men jag längtar till att vi ska åka hem och egentligen så är det bättre att jag kommer hem på kvällen och hemma ligger min älskade telefon laddad och klar för användning

Jag har en Experia Tipo och sen nu så fick jag Experia SP och den är jätte bra men skit dyr men fick den i konfa persent och då var jag tydligen värd det och sen så om den går sönder eller om det är nåt fel på den så får jag säga till min Faster och då skickar dom in den på serviceheart Bortskämd jag är för fick ju en systemkamera Canon 1100D också!

Men jag kommer nog vara kanska social för att dom har en dator här och jag får låna den så att jag har det ganska bra trots allt här no

Puss

Likes

Comments

Tjenare Tjenare!!

Idag så är det måndag och vi har typ suttit i en bil i 10h för vi åkte till ett ställe högt uppe i Finland och vi ska sova över här tills imorgon och sen ska vi till Sala som ligger 2h härifrån och antagligen sova där och ja onsdag är jag väl fortfarande kvar i denna jävla skit finland..

Men vi har haft det roligt men just nu så vill jag bara hem till Sverige så jag kan skälla ut en person som jag är as sur på.. Men jag är typ ätit världens godaste chese cake!!

Men kommer nog blogga mer på onsdag eller torsdag och sen så får ni massor med bilder sen på fredag eller lördag för måste nämligen ladda upp dom på min jävligt sega dator..

 

Likes

Comments

Godnatt!! ♥

neeej men ska inte sova nu för just nu så verkar det som om vi dyngar för att klockan är snart 1 och vi har inte ens tänkt på att gå och lägga oss wink

Men vi sitter i det lilla extra rummet och dricker lite pepsi och chillar och jag lyssnar på musik..

Idag så är det ju Lördag och imorgon så kommer vi åka ganska tidigt så idag så ska vi väl börja packa våra saker och jag och Janita ska väl gå på våran skattjakt ( en app på Iphone som är så att den visar typ en skattjakt ) fast den är så himla komplicerad för man måste verkligen gissa sig fram och sist så gick vi in i skogen och sen kom vi typ inte därifrån sen gick vi till ett jätte creepy ställe blush hahaha men det var fett kul. 

Kanske ta sista doppet för iår här i finland? men vi får se hur mycket vi hinner mer för jag kommer väl inte orka gå upp sen imorgon vid 10 så kommer nog sova till 11 om inte 12 men allt beror på hur läänge vi tänkte vara uppe..

Juste om ni undrar så bilar vi hem från Finland och jag kommer hem nästa vecka nån gång!?

meeeen aja vi får se hur allt går!! 

VILL HA MIN NYA TELEFOOOOOON

 

 DOM KOSTADE 59€ PÅ INTERSPORT HÄR I FINLAND♥

Likes

Comments