View tracker

Fan vad jag saknar dig, de värker i varje del av kroppen. Jag träffade en kille förra veckan, han va sjukt go o trevlig o fin överlag. Han ligger bredvid mig i soffan och jag ligger på hans arm och smygkikar på honom. De kändes så jäkla bra, tills det slog mig att han påminner om dig. Samma stil samma lättsamhet samma frisyr samma musiksmak. Vad håller jag på med? Försöker hitta nåt substitut till dig som jag aldrig kommer få?

Nu är du tillbaka i Sverige igen.. och snart så får jag träffa dig igen. Jag ska va stark nu! Vi borde nog egentligen bryta all kontakt. För min skull. Jag tror inte jag klarar av de men jag vet inte om jag klarar av att släppa dig när du ständigt är där och knackar på dörren jag försöker stänga. Du säger att du saknar mig... varför? Ärligt talat varför?

And I want to tell you everything
The words I never got to say the first time around
And I remember everything

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

"Jag saknar dig... "

10 min senare plingar luren.. "jag saknar dig me! Jag drömde om dig inatt faktiskt. Jag drömde att jag räddade världen och du stod bredvid mig! "

"Som Batman och Robin?"

"Haha ja precis!"


Jag sitter i en bil på en parkering mitt i natten mitt i mörkret mitt i skogen. jag har suttit i 10 minuter och väntat på ett svar.. nu kom de! Jag borde känna lättnad! Han saknar mig, han drömmer om mig... Jag blundar en sekund och känner hur hela världen känns tung, tårarna börjar rinna längst kinderna.. Jag tittar upp mot himlen och ser ett stjärnfall, min första tanke är önska dig nåt och direkt kommer önskan... jag önskar mig dig! Rättar mig själv med en annan önskning. Varför slösa en önskning som aldrig kommer slå in.


Likes

Comments

View tracker

Du är undanstoppad, långt där inne.. jag säger de inte högt för det är hemligt. Jag tror att du vet och jag tror du känner desamma. De är en kärlek som aldrig kommer att få blomma.

Ibland.. men bara ibland kan jag öppna upp den där hemliga platsen, men bara i min ensamhet. Du är min hemlighet precis som att jag är din. Du är där och jag är här. De kanske är de såhär det ska vara, de kanske är bäst. Jag tänker de om och om igen. Men de är inte bäst, jag vet att om du bara vågade öppna dörren på glänt så skulle vi va oskiljaktiga.

Du ringde idag, från andra sidan världen.. du säger att du saknar mig. Jag vill gråta av glädje och sorg. Glädje för att du saknar mig, för att jag känner mig viktig. Sorg för att jag påminns om att de bara är en tillfällig lycka.

Hur kan man nå fram till någon som bestämt sig att inte släppa in? Går de? Varför varför varför? Jag vill förstå men jag kommer aldrig förstå. Du och jag kunde vara så fint... vi är knoppen av en vacker blomma som aldrig kommer få se solens ljus.


Likes

Comments

Jag vaknade imorse.. på din arm, drömde jag inatt att du sa att jag skulle komma närmre eller sa du de?

Jag liger kvar i sängen låtsas somna om, egentligen drar jag in din doft och smygtittar på dig när du står i köket och gör iordning frukost. Jag skulle göra så mycke för att för bara en sekund byta plats med dig, jagvill förstå varför du gör som du gör. Mot mig, mot dig själv, mot alla som bryr sig. Jag vill få dig förstå, jag vill få dig se, de jag ser. Nä de är inte kärlek på de sättet. De är... omsorg, ömhet, känslor på ett annat plan. Mitt hjärta är inte hos dig. Mitt hjärta är gömt för någon annan.

Du är vacker! Du luktar fantastiskt. Ditt leende är to die for. Men orkar jag? Orkar jag stå bredvid och se dig falla i ett bottenlöst hål? Ett hål jag inte kan hjälpa dig upp ur. Antingen står jag kvar här eller faller med dig. Jag har redan gett dig min hand och du tog den och drog med mig ner. Jag ser inte slutet de är bara en svart dimma. Ett mörker som kommer omfamna mig. Jag märker de inte ens själv hur du klamrar dig fast hur du tar med mig ner.

Jag valde att backa för jag mådde så dåligt. Oron tog över... lättnaden kom när jag släppte taget och började klättra upp utan dig. Ändå ligger jag här nu och småler ett kortvarigt leende när jag drar in din lukt och ser dig göra frukost. Jag visste samma stund du kollade mig djupt i ögonen den där första gången på bron att dehär kommer göra ont, de kommer tära och slita mig i stycken inifrån och ut om jag öppnar dörren... cch så klev du in....

Likes

Comments