Efterårskulden kan efterhånden mærkes hver gang man træder udenfor en dør, og det er godt nok et skift fra septembervejret som kunne nydes i bare ben og solbriller. Det pludselige skift i vejret efterlod i hvert fald mig med en uges sygdom, og en evig trang til at pakkes ind i tykke tæpper og hyggesokker. Det lader ikke til at vejret vender foreløbigt, så jeg har sammensat et outfit der passer til efterårsvejret og som jeg bestemt godt kunne tænke mig at iføres. Jeg holder mig normalt til de sort/grålige farvetoner (som også matcher vejret fint, heh) men jeg synes shopper tasken i den fine koboltblå farve var a nice pop of color til et ellers neutralt outfit. Håber I alle overlever ude i kulden, og husker at pakke jer godt ind!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Elsker, elsker alt der har et "silky" satin look for tiden! Synes det er SÅ fint og feminint, og er især vild med sarte farver, som lyserød, i kombination med satin stoffet. Ét ord: OBSESSED. Klik jer igennem overstående items :)

Likes

Comments

Zara top, Vero Moda nederdel, Stella Mccartney taske

Sticks'n'Sushi

Tivoli Hotel sky bar

I fredags (16/9) havde jeg fødselsdag og fyldte 19 år! Dagen blev tilbragt i København: middag på Sticks n Sushi på toppen af Tivoli Hotel og bagefter en bytur med min søde veninde. 19 år er det sidste teenage år, hvilken er en lidt skræmmende tanke, og jeg føler mig bestemt ikke klar til at træde ind i tyverne, men det skal jeg heldigvis ikke bekymre mig om det næste års tid. Alt i alt havde jeg en skøn fødselsdag med mine nærmeste!

Likes

Comments

Er helt forelsket i det her fine outfit Zara Larsson fremviste på hendes insta i dag. Det er SÅ fint med glimmer kjolen, og er helt vild med kjole/top-over-t-shirt-trenden, som skriger the 90's og bringer minder tilbage om Chers ikoniske stil fra Clueless. Det er en smart og trendy måde, at nedtone kjoler og toppe på, især de lingerie lignende kjoler/toppe i satin og silke. I dig it.

Skriv gerne hvis I kunne tænke jer at se flere "style steal" indlæg!

Likes

Comments

​Klik på billederne for at komme til produktet

Jeg drømmer pt om, at iføre mig overstående outfits i byen. Jeg er helt vild med "lingerie" looket sammensat med nogen mere rå og sorte items. Choker-halskæder er efterhånden blevet et must for mig når jeg går ud - det er helt klart en af mine absolutte yndlings trends. Hvad angår taskerne, har jeg ladet mig drømme lidt, og fundet to lækre designer tasker: Valentino og YSL, som er de ultimative drømmetasker. Kan I lide sættene?

Likes

Comments

Har for nylig klikket overstående items hjem, da jeg følte for en lille online shopping spree. Den fine guld top er tiltænkt min næste bytur, så den glæder jeg mig til at smide på! Den pliserede bomberjakke er bestilt hjem i en str. medium for et mere oversized look, og som vil passe til stort set alle outfits. Jeg mistede for nylig min elskede choker, så den skulle hurtigst muligt erstattes, her af både en tynd og tyk version! Glæder mig især til at prøve den bredere version, for et Kendall Jenner-ish look. Sidste item er den fine Chanel-inspirerede taske fra Mango, som jeg bare måtte eje. Glæder mig som et lille barn til at modtage en masse pakker!

Likes

Comments

SUND SULT - Elmegade 8, 2200 København N

Sund Sult, er som titlen hentyder til, et lille sted der tilbyder sund mand i forskellige varianter til fair priser. Man kan vælge alt fra sandwiches, toasts, suppe, blandede salater, til friske juice og smoothies. Jeg valgte en blandet salat, med artiskoksalaten som en sikker vinder og en mango, ananas og appelsin smoothie! Det er et godt valg hvis man leder efter en let frokost, og man kan enten sidde nede i kælderen eller ude på gaden hvis vejret er til det.

COPENHAGEN STREET FOOD - PAPIRØEN -Trangravsvej 8, 1436 København

Alle der ikke bor under en sten har højt sandsynligt hørt om 'Papirøen', som er en masse madboder der befinder sig inde i en hal på den såkaldte Papirø. Her kan man finde bunkevis af spændende etnisk mad, til overkommelige priser. Jeg fik smagt på en af de populære pulled pork burgere med curly fries og lækker sushi. Stedet er utroligt populært, så det kan knibe med at finde en plads, men ellers kan man altid sætte sig med udsigt til havnen.

SELFISH - Elmegade 4, 2200 København

Der er mange bud på sushi restauranter rundt omkring i København, men Selfish er klart et anbefalelsesværdigt sted der serverer lækker kvalitets sushi. Stedet er ret lille, men man kan sidde udenfor, og der er god service! Sushi er klart en af mine favorit ting at spise, så det er altid rart at opdage nye steder der serverer denne lækre delikatesse.

Likes

Comments

Nu er det ved at være et stykke tid siden jeg har fået opdateret bloggen, men jeg har simpelthen haft alt for travlt! Studentertiden har været utrolig hektisk, men samtidig helt fantastisk og helt klart en tid man aldrig vil glemme. Har forsøgt at give jer et indblik i hvad der sket i løbet af min studenteruge på overstående billeder, hvilket også forklarer fraværet på bloggen. Det er dog ikke helt slut med at gå med huen endnu, da jeg skal til et par studentergilder i den kommende uge, og jeg skal selv holde ugen efter. Efter 3 gode, men hårde år, er jeg nu lettet, lykkelig og ikke mindst FRI!

Likes

Comments

Så blev det endelig fredag! For de fleste betyder det nok alkohol, stiletter og byture - i mit tilfælde bliver aftenen dog tilbragt hjemme, idet jeg er igang med at forberede mig til min aller sidste eksamen, som finder sted på mandag. Lidt nervøs kan man ikke undgå at være, men sommerfuglene i maven der skriger at det hele snart er slut nu, overgår helt sikkert nerverne! Istedet vil jeg dele et par billeder fra sidste weekend, som blev tilbragt i godt selskab på ARCH. Jeg kan ikke vente med at komme i byen med huen på, og bare fejre at vi endelig er blevet studenter! DET glæder jeg mig til.

Husk at følge bloggen på Bloglovin' lige HER!

Likes

Comments