Collage, fashion

Lige for tiden er jeg helt vild med leopard-trenden som ses meget rundt omkring i butikkerne og på de online shops. Flere celebs, især Kendall Jenner, og danske bloggere som Emili Sindlev og Freja Wewer er set i det eksotiske print. Jeg synes personligt at det er en af de trends der enten kan se vildt tacky ud, eller se helt vildt fedt ud, hvis det er stylet på den rigtige måde. Derudover kommer det meget an på hvilke materiale og kvalitet printet købes i.

Jeg synes at det er et godt statement piece, at have ét leopard item på, som f.eks. den populære frakke udgave eller en cool top i printet. Hvis man tager lag på lag på af leopard mønsteret, kan det hurtigt blive for meget.

Jeg har lavet den overstående collage med en masse fede items der følger trenden - så klik jer igennem det!

Source: Tumblr, Emili Sindlev , Freja Wewer

Likes

Comments

fashion, outfit

Jeg ville lige vise jer hvad jeg var iført nytårsaften, nemlig denne smukke, skinnende slip dress fra Missguided, også omtalt i dette indlæg. Jeg er helt vild med den og var rigtig tilfreds da jeg modtog den. Jeg synes den ser så fin ud på billeder og så var den også rigtig behagelig at have på hele aftenen. Jeg håber I alle kom godt ind i det nye år!

Likes

Comments

fashion, new in my closet

New Look leopard jakke & Bruuns Bazaar bodystocking

Asos støvler & H&M undertøj

& Other Stories duftlys & Sengetøj

Noella taske

Som skrevet i forrige indlæg ville jeg gerne vise jer hvad der lå under træet til mig i år! Jeg er rigtig glad for alle mine gaver, da de alle kan bruges. Udover de overstående billeder, fik jeg også nogle andre småting og jeg er selvfølgelig rigtig taknemlig for alle mine gaver. Jeg håber I også fik nogen dejlige gaver!

Likes

Comments

Det fine julebord og juletræet med alle gaverne under

Shirt H&M Skirt ZARA Bag NOELLA

Så blev juleaften endelig fejret, og for mit vedkommende foregik det på landet i Jylland sammen med min familie. Det var en rigtig hyggelig aften med en masse lækker mad og en bunke gode gaver som jeg vil vise i et andet indlæg!

Jeg tror alle familier har deres egne traditioner juleaften, min familie starter f.eks. med at spise risengrød med mandel i, inden vi går igang med alt det andet julemad. Derudover danser vi rigtig længe om juletræet og gemmer gaverne til allersidst. Jeg fik først åbnet mine gaver ved 11-tiden! Men det øger også spændingen når man venter til allersidst ;-)

Jeg havde fundet en rigtig sød hvid kortærmet skjorte, som jeg synes passede perfekt til juleaften! Jeg havde den på sammen med en sort nederdel fra Zara og min nye taske fra Noella, som også var på listen over mine julegaveønsker.

Jeg håber I havde lige så skøn en aften som mig, og at i nyder resten af året!

Likes

Comments

Collage, fashion

Juleaften er lige om hjørnet og derefter følger det nye år. Derfor er det ikke for tidligt (synes jeg), at begynde at finde ud af hvad man skal iføre sig nytårsaften!

Det typiske antræk ville være en lille sort kjole, men nytårs aften er den perfekte anledning til at tage chancer og iføre sig noget vovet og anerledes. Jeg har dog valgt én sort kjole, men ellers er der masser af farverige og glitrende muligheder. Som I nok kan se, er jeg helt vild med "slip dress" stilen og materialer som satin og velour i metalliske og pastel agtige farver.

Jeg håber denne collage har givet jer noget inspiration til hvad I kan have på til nytår, og hvem ved, måske er min nytårskjole iblandt de overstående!

Likes

Comments

Collage

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7

I år havde jeg egentlig ikke overdrevet mange ønsker til jul, men jeg har alligevel fået lavet en lille liste med nogen ting jeg ikke ville have noget imod at eje. Jeg har aldrig været typen der har ønsket mig den slags gaver der koster tusindvis af kroner, men mere gaver i et overkommeligt prisleje (synes jeg i hvert fald, hehe).

Idet jeg allerede har købt en tidlig julegave til mig selv, har jeg ønsket mig noget der passer til (3 & 6), så det er ikke så svært at gætte hvad jeg har købt til mig selv ;-)

Noget andet jeg har ønsket mig i et godt stykke tid er eyelash extensions, som er illustreret på ønske #5. Det er noget jeg virkelig godt kunne tænke mig, så selv hvis jeg ikke får det i julegave, får jeg det nok lavet alligevel.

Jeg håber I har fået noget inspiration til hvad I selv kan ønske jer, ellers må I meget gerne give mig lidt mere inspiration til flere ønsker i kommentarfeltet!

Likes

Comments