Life, outfit

Coat Forever 21 Jeans Second hand Mesh top H&M Scarf Second hand Bag Noella

Lunch at Voulez-Vous, Larsbjørnsstræde 20

Acai bowl from The Organic Boho, Gothersgade 5

I går var jeg inde i byen med min mor og søster hvor vi nød det gode forårsvejr, trods lidt blæst. Vi fik kigget i nogle butikker og så spiste vi frokost på en lille hyggelig fransk cafe der hedder Voulez-Vous. Jeg fik en aubergine/tomat/parmesan sandwich og sweet potato fries, hvilket var rigtig lækkert! Jeg fik også smagt en acai-bowl fra The Organic Boho, hvilket var en god og sund "dessert".

Jeg synes selv et par lidt "løse" jeans passer perfekt til forårsvejret, da det hverken er for varmt eller koldt at have på. Da det blæste en smule, havde jeg en sort frakke på og et lille tørklæde hvilket holdte mig varm om halsen hele dagen!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links Collage, fashion

Et outfit jeg bestemt ikke ville have noget imod at have på! Dette outfit viser lidt af hvad der er in lige nu, især i blog/insta-verdenen. Er selv helt forelsket i bukserne, synes flæserne forneden er et vildt cute touch! Jeg er også fan af slider-skoene, og skal helt sikkert have anskaffet mig et par når vejret bliver lidt bedre.

Likes

Comments

fashion, outfit

Coat Forever 21 Pants Mango Bag Mango Earrings @skoudesigndk

Overstående billeder viser hvad jeg havde på i går - desværre er kvaliteten ikke helt i top (iPhone 5 life...). I foregårs fik vi en masse sol og 10 grader, men i går stod den desværre på regn det meste af dagen så det var ikke lige vejret til et forårsoutfit. Jeg havde dog taget mine Mango bukser på med røde og hvide striper i siden som jeg elsker, og havde et par af mine egne øreringe på der passede perfekt til. Dagen i går stod på butiks kiggeri, cafehygge og X Factor om aftenen med en masse slik sammen med min gode veninde Laura.

Likes

Comments

Collage, fashion, Outfit wishes, others

1. Aesop // 2. Gucci // 3. Notabene // 4. H&M // 5. Supreme 6. Pico

I dag skal vi prøve noget lidt nyt på bloggen... på overstående collage kan I nemlig se hvad Jasmins ønsker for marts måned er! Jasmin har en virkelig lækker stil, som I kan se meget mere til over på hendes blog lige HER .

I kan også finde mine ønsker for denne måned på Jasmins blog, så husk at tjekke det ud her .

Likes

Comments

Contains affiliate links fashion, outfit, Current

For et stykke tid siden bestilte jeg disse briller fra Mango, egentlig bare for at afprøve "brille" trenden, da jeg havde set den på andre og synes det så meget cool ud. I starten synes jeg det var mærkeligt at have briller på, når man egentlig ikke har behov for det, men er faktisk blevet ret vild med hvordan det ser ud! Briller kan virkelig fungere som et godt "fashion accessory", og det giver et fedt "retro" look, om man vil.

De briller jeg købte blev udsolgt lige med det samme, men jeg har samlet nogen andre cool valgmuligheder på overstående collage. Jeg synes også brillerne med farvet lense er et fedt look, og helt klart en accessory der kan pifte ethvert outfit op. Som I kan se er der også en del celebs som er med på trenden, og især Kendall Jenner er set med flere forskellige former for briller på. Hvad synes I om trenden?

Likes

Comments

Instagram@hendedengule