Life

I fredags havde jeg en rigtig hyggeaften med to af mine gode veninder. Vi var ude og spise den lækreste sushi - vi fik dog spist så meget, at vi næsten fik det helt dårligt til sidst haha. Sushi er simpelthen min livret og har cravet det i SÅ lang tid, så det var lækkert endelig at få det igen. Derefter var vi i biografen og se 'Fifty Shades Darker', hvilket vi havde set frem til i vildt lang tid. Jeg synes den var rigtig god, selvom det nogen gange gik lidt hurtigt og der var nogen scener der ikke helt gav mening - men udover det var den rigtig underholdende og så er det jo ikke helt dårligt at glo på Mr. Grey i 2 timer!

Likes

Comments

fashion, shopping, Trends

1) Bodystocking, bukser og bælte fra genbrugen 2) Jeans fra genbrugen 3) Turtleneck sweater fra genbrugen

Blonde skjorte

Sorte blonder: Top og bodystocking

Gennemsigtig bluse

Bælter

Tørklæder

Bukser

Det skal ikke være nogen hemmelighed at en af mine store passioner er genbrugsshopping! Jeg synes det er vildt fedt at finde items i genbrugsbutikker som ingen andre har, og som er så meget billigere end det tøj man køber i butikkerne og på nettet. Faktisk er meget af det tøj som jeg går mest med, fra genbrugen! Overstående billeder viser en masse af mine genbrugskøb og hvordan jeg har stylet dem og inkorporeret dem i outfits.

Trends

Det er ofte sket at jeg har set en trend jeg godt har kunne tænke mig at prøve eller lignende, og derefter har jeg fundet lige det jeg ledte efter i min lokale genbrug, istedet for at bruge masser af penge på nettet, idet de nye trends ofte er super overpriced når de først kommer ud. F.eks. da de gennemsigtige toppe blev rigtig in, gik jeg ned i en genbrug for at se om de havde noget der mindede om alle dem man så på Asos og Nelly osv., men som kostede omkring 2-300 kr, og jeg fik med det samme øje på den sorte langærmede gennemsigtige bluse som kostede sølle 30 kr! Jeg har brugt den bluse sindssygt meget, især i byen, så det er helt sikkert en af mine favorit genbrugsitems. Det samme med tørklæde-trenden, som man stadig ser rigtig meget rundt omkring med de sindssygt flotte Hermès og Gucci tørklæder som tilføjer det fineste touch til et outfit, der kan man faktisk finde rigtig mange fine tørklæder i genbrugen som har mange af de samme mønstre, men hvorimod de fleste i genbrugen koster omkring 10-15 kr i forhold til de 2500 kr man ville bruge på et mærke tørklæde.

Hvilke genbrugsbutikker er gode?

Der er mange som gerne vil benytte sig af genbrugsshopping, men når det ikke er noget de er vant til at gøre, er spørgsmålet ofte hvilke genbrugsbutikker der er gode. Her får man ofte svaret som "Episode" eller andre lidt dyrere genbrugsbutikker som er mere "kendte", men ud fra min egen erfaring er de basale Røde Kors og Kirkens korshær lige så gode, og det er rimelig tilfældigt hvilket af de butikker man finder noget i. Derfor er der ikke én bestemt genbrugsbutik som bare vinder over dem alle i mine øjne, men det kommer mere an på hvad man leder efter og hvor heldig man er. F.eks. fandt jeg den anden dag et par Acne bukser i Kirkens korshær til kun 30 kr! Det synes jeg er ret vildt.

Når alt dette er sagt, betyder det dog ikke at jeg KUN shopper i genbrugsbutikker. Jeg elsker at købe tøj i butikker som Zara og Mango, og selvfølgelig online shops som Asos og Missguided, men nogle gange er det også meget rart at komme af med 70 kr. for 5 stykker tøj, istedet for at bruge 300 kr. på ét item! Og så kan man selvfølgelig også skille sig lidt mere ud fra mængden hvis man finder sit tøj i genbrugen. Jeg håber I kunne bruge dette indlæg til noget, hvis I er interesserede i genbrugsshopping!

Likes

Comments

Collage, beauty

Så kom dagen som står i kærlighedens tegn - Valentine's Day. For nogen betyder denne dag kvalitetstid med sin elskede, for andre er det bare endnu en reminder om at man er alene igen i år :-)) For mig betyder denne dag ikke det store. Valentine's day er jo ikke noget vi som sådan fejrer i Danmark, i hvert fald ikke i så stor en grad som i USA og derfor er det bare another day in life. Men det betyder jo ikke at man ikke kan gøre noget ud af dagen - selvom man er single! Total pigehygge med film og bland-selv-slik er helt klart en mulighed, ellers kan man dedikere dagen til at hygge om sig selv med ansigtsmasker og bodyscrubs. Lav en kop te og se din yndlings Netflix serie - og nyd dagen!

Likes

Comments

Collage, fashion

Produkter tagget på collagen

Graphic tees eller "t-shirts med print" er alle steder disse dage, og er et perfekt alternativ til en normal hvid eller sort tee. Jeg er vild med dem der har en lille sjov eller cute tekst, men det kan også blive for meget når der står noget uden mening som "I love tacos" (host host H&M). Udover de små tekster, er der selvfølgelig også band t-shirts som mange brands også kommer ud med. Nogen er helt imod at man går med disse, hvis man ikke er fan af det band man nu bærer, men jeg synes personligt det er lidt ligemeget haha. Klik jer igennem overstående tees!

Likes

Comments

fashion, new in my closet, shopping

Hej alle sammen. Jeg ville lige vise jer hvad jeg for nylig fik klikket hjem fra Mango! De 70'er inspireret briller er set flere steder, også med farvet linse, og jeg synes egentlig det et meget cool look, selvom man egentlig ikke har brug for briller, så de røg altså i kurven. Derudover synes jeg de vide bukser med kontrast striper i siden er mega fede, så de skulle selvfølgelig også med. Mango kører stadig nogen gode tilbud, så hop ind på deres hjemmeside og se om I kan finde noget!

Likes

Comments

Art, Life

Idet jeg pt holder sabbatår, har jeg længe gået og tænkt på at starte et kreativt projekt for det jo nu man har tiden til det! For et stykke tid siden bemærkede jeg de populære perle "tassel" øreringe dukke op forskellige steder, og var derfor et smut forbi Panduro Hobby, hvor jeg fik købt en masse materialer, og tog derefter hjem og prøvede mig frem med smykketange og lim.

Jeg har nu lavet en insta-side til øreringene og valgt at kalde det "Skou Design DK", og er så småt begyndt at sælge mine kreationer. Jeg synes det er super sjovt og hyggeligt at sidde med perlerne, men det er dog også utrolig tidskrævende, og så er det jo godt at jeg ikke går i skole eller andet.

I kan se hvilke øreringe jeg sælger lige nu på siden, og der vil helt sikkert komme en masse nye og forskellige slags øreringe op! Jeg håber I vil kigge forbi siden HER og hvis øreringene har interesse, så smid en besked derinde!

Likes

Comments