Life, outfit

Hej alle sammen, så er jeg tilbage efter en god mængde tid! Jeg ved egentlig ikke om jeg mistede interessen eller om jeg bare have brug for en pause. Anyways, så er jeg tilbage og tænkte, at jeg ville starte ud med at opdatere jer omkring hvad jeg har lavet den her sommer indtil videre.

Distortion

Jeg var til distortion med mine veninder på Vesterbro hvilket var pisse hyggeligt og sjovt. Jeg elsker når stemningen bare er god overalt i gaderne og alle er ude på at have det sjovt. Vi fortsatte videre i byen om aftenen, hvilket som altid også var a blast.

Budapest

Jeg har været en tur til Budapest med min familie hvilket var første gang for os alle sammen. Jeg var glædeligt overrasket over byen som byder på en masse flotte kulturelle seværdigheder og oplevelser, heriblandt deres store spabade som de er meget kendte for. Derudover er der masser af muligheder for at spise lækker (og billig!) mad, og så er der også et stort natteliv i byen, hvis man er til det. Mine to yndlings ting ved byen var nok, 1. vejret som var op mod de 30 grader og helt vindstille hvilket måske er for varmt for nogen, men jeg NØD det! 2. At alting er så billigt. Vi er vant til at priserne er skruet helt op i Danmark, så det er rart at komme et sted hen hvor du kun skal betale 14 kr for en caramel frappuccino, hehe.

Bikini H&M

Szechenyi Spa // New York Cafe // BRGR // Fischerman's Bastion

Top Stradivarius // Skirt H&M // Jacket H&M // Bag Mango // Sunglasses Asos

Roskilde Festival

Jeg har været på roskilde festival for første gang, og én ting er helt sikker: jeg skal tilbage igen og det kan kun gå for langsomt. Hele ugen var en fest hvor man bliver tættere med folk og oplever et fællesskab med alle som er på festivalen. Mange troede ikke jeg ville overleve ugen da jeg altid skal bruge en rum tid på makeup og helst også få krøllet håret, men jeg var der i 9 dage og tog ikke hjem en eneste gang, og det havde jeg heller ikke lyst til. Jeg er vild med stemningen, menneskerne og musikken, og glæder mig allerede helt vildt til næste år!

Squad // Bryson Tiller koncert

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links Collage, fashion, Trends

Klik på billederne for at komme til produktet

1. FLORAL

Quiltet satinjakke / Lyme Swimwear Swimsuit / Floral ruffled dress / Ylva bukser / Printed short jumpsuit / Embroidered cosmetic bag

Fine blomster-mønstrede items ses alle steder for tiden, og passer perfekt til sommeren! Det blomstrede mønster er især populært i røde og grønne toner, og Gannis grønne blomstrede kollektion har ikke været til at undgå.

2. GINGHAM

Nederdel / Ternet top / Kort flæsekjole / Ruby off shoulder-top

"Gingham", som er det ternede mønster har også slået igennem denne sæson og ses især i "off shoulder" modellen. Jeg synes det er et fedt print og hvis man indfører en top eller nederdel med printet i et outfit, er det virkelig et "stand out" item.

3. STRIPES

Tie Side Stripe Bardot Top / Wrap blouse / Stripe Ruffle Tie Mini Skirt / Assymetric printed top / Asymmetric Gingham Frill Top / Eva Ruffle Hem Stripe Woven Crop Top / Jenny Striped Flippy Shorts

Lyseblå striber var et hit sidste år, og har gjort endnu et comeback i år, i sådan set alle butikker! Striberne er især populære på skjorter og med "tie"-detaljer.

4. DENIM

Overallkjole / Denimjakke / Bow denim sandal / TALL Lace Up Denim Skirt / Frayed edges denim skirt

Denim er en af de trends der aldrig går af mode, og om sommeren er denim nederdelen altid et hit. Derudover er "all denim" outfits også et fedt look.

Likes

Comments

fashion, new in my closet, shopping

Heeej alle sammen! Jeg ville lige vise jer mine nyeste items i garderoben, nu hvor sommervejret endelig har ramt os. Det er SÅ skønt og jeg trængte virkelig til lidt nyt i klædeskabet - enjoy!

Jeg var på udkig efter en lyseblå denimjakke i genbrugen, men som jeg desværre ikke kunne finde, istedet kom jeg dog hjem med de her to denim-agtige jakker! Den ene i en mega fed khaki grøn farve, og den anden i en grålig/mørkeblå tone. Super fede og lette at have på her i sommervejret! De kostede omkring sølle 40 kr. pr. jakke!!

Jeg er blevet OBSESSED med crop tops der har enten korte eller lange off the shoulder ærmer! Jeg synes de er SÅ cute og kan styles på så mange måder nu hvor det er blevet varmt. De her er kraftigt inspireret af nogen identiske toppe fra bloggeren Rumi Neelys tøjmærke "Areyouami", men de her er købt for en slik på Boohoo.com.

En denim nederdel er et must for mig om sommeren, og jeg faldt over den her i H&M der var sat på "sommertilbud" til kun 150 kr. (oprindeligt 249,-). Derudover har jeg anskaffet mig en bikini fra @Blogbysandra's nye kollektion! Jeg synes den her var så fin og jeg er vild med modellen og den friske sommerfarve. Jeg glæder mig til at hoppe i den når jeg snart skal en tur på stranden!

Likes

Comments

Contains affiliate links Collage, fashion

På overstående collage har jeg sammensat et forårs inspireret outfit, nu hvor vi er nået Maj måned! Jeg er selv helt vild med bukserne, da selve printet og farven er så forårsagtig. Derudover synes jeg, at denim jakken er vildt cute med ruffle-detaljerne! Kooreloo taskerne har ikke været til at undgå i blog-verdenen, og personligt er den sorte min yndlings. Håber I kan få lidt inspiration fra dette outfit!

Likes

Comments

Life, outfit

Lace top BUCH COPENHAGN // Bodystocking H&M // Skirt H&M // Choker ASOS // Bag NOELLA

Heeej! Jeg har ikke fået postet herinde på det seneste, så tænkte jeg lige ville opdatere jer med nogen billeder fra weekenden, hvor vi startede aftenen på Balthazar og derefter byen! Udover det går det meste af tiden med arbejde og et par aftaler her og der. Lige nu glæder jeg mig bare til at vejret bliver bedre og til sommerferie, og der sker muligvis nogen spændende ting efter ferien som jeg glæder mig til... Nu får vi at se. Knus herfra!

Likes

Comments

Collage, fashion

Den populære musikfestival i Californien er blevet skudt i gang og outfit billleder af de kendte florerer allerede rundt på alle sociale medier og det er altid sjovt og inspirerende at se hvordan de griber festivalstilen an! At deltage i Coachella er helt klart på min bucket list da det ser ud til at være en vild oplevelse med en masse cool mennesker og musik.

På overstående collage har jeg sammensat nogen outfits jeg godt kunne se mig selv have på hvis jeg var til festivalen. Jeg er ret vild med farvekoordinerede outfits, så jeg har leget lidt med den ide. Derudover er det meste af tøjet fra hjemmesider som H&M og Boohoo, da de tilbyder en masse cool items til virkelig billige priser, og da der er en ret stor risiko for at blive beskidt eller få stjålet sine ting på en festival, gør det ikke lige så meget når man ved tøjet har kostet en slik. Jeg har i hvert fald selv tænkt mig at få købt noget billigt (men nice) tøj på de hjemmesider eller i genbrugsforetninger når jeg skal på Roskilde!

Likes

Comments

Instagram@hendedengule