others

Jeg fik for nylig tilsendt 3 smukke iPhone covers fra Richmond & Finch, fra deres nye "protective cases" serie hvor konceptet er, at iPhone coveret beskytter ens iPhone 360* - det vil sige hele vejen rundt om ens iPhone.

Lige nu er der 50% på alle deres covers lige HER , men skynd jer for kan se at de bliver udsolgt hurtigt!

Jeg er vild med marmor coveret i lyserød, som jeg også valgte i hvid. Så fint og klassisk cover!

Repost af et af mine billeder på Richmond & Finch's instagram

-PS

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

fashion, outfit

Hat & Jacket H&M Turtlenck & Jeans SECONDHAND SHOP Sneakers NIKE Bag MANGO

Outfit fra i går hvor dagen blev tilbragt inde i byen med min mor. Man kan godt nok mærke at vinteren har taget til, og så er det godt at min "teddy bear" jakke fra H&M holder mig varm. Min sweater og jeans er fra genbrugen, hvor jeg sjovt nok finder mine mest brugte items. Jeg er stadig fan af "baker boy" hatten som er med til at holde hovedet varm samtidig med at den er vildt cute. God mandag til jer derude!

-PS

Likes

Comments

fashion, outfit

Coat NEW LOOK Top H&M Choker & Pants GINA TRICOT

Outfit fra weekenden hvor jeg var iført denne skønne og varme leo pels fra New Look samt et all black outfit. Jeg har en nyfunden kærlighed for røde læber som jeg synes passer perfekt til jakken og giver mig "parisienne" vibes.

Torsdag tilbragte jeg aftenen med en veninde hvor vi drak drinks på Bistro Royal og catchede up, fredag nat blev brugt på Arch og lørdag stod den på afslapning og hygge i mine to veninders lejlighed. Alt i alt en sjov og hyggelig weekend.

-PS

Likes

Comments

fashion, Life, new in my closet
For lidt tid siden var nogle veninder og jeg med til et photoshoot for nakecph.com hvor vi skulle skyde en række "girl squad/gang" billeder iført Nike Air Force 1 Suede modellen i nogen nye lækre farver. Vi havde selv stylet vores outfits og shootet foregik ude på Refshaleøen. Det var alt i alt en mega fed oplevelse og en rigtig sjov dag med en masse søde mennesker.
Vi fik efterfølgende selv lov til at vælge et par sneaks fra deres webshop, hvor jeg havde udset mig Air Max 97 modellen i denne fine lyserøde farve. Udover det fik vi hver et par Air Force 1 Suede som var den model vi havde på til shootet, hvilket var mega lækkert med et par ekstra sneaks. Jeg har linket til begge sko længere oppe, og de kan selvfølgelig begge købes på naked's hjemmeside iblandt mange andre lækre sneakers og items.
- PS

Likes

Comments

outfit

Hat H&M Coat H&M Top Unknown Pants Gina Tricot Boots Asos

Jeg er blevet helt vild med den såkaldte "baker boy" hat for hold op hvor jeg synes det er et cute look! Da jeg først så den havde jeg mine doubts, men ligesom med trompet bukserne var det et look min hjerne hurtigt tilpassede sig og som jeg derefter bare måtte eje.

Jeg faldt over teddy-jakken i H&M og efter at have kigget på den i flere dage på deres hjemmeside hvor den havde været udsolgt, var der ingen tvivl om at den skulle med hjem. Den er så fin og sååå varm!

- PS

Likes

Comments

Contains affiliate links Collage, fashion, Trends

Klik på billederne for at komme til produktet

1. FLORAL

Quiltet satinjakke / Lyme Swimwear Swimsuit / Floral ruffled dress / Ylva bukser / Printed short jumpsuit / Embroidered cosmetic bag

Fine blomster-mønstrede items ses alle steder for tiden, og passer perfekt til sommeren! Det blomstrede mønster er især populært i røde og grønne toner, og Gannis grønne blomstrede kollektion har ikke været til at undgå.

2. GINGHAM

Nederdel / Ternet top / Kort flæsekjole / Ruby off shoulder-top

"Gingham", som er det ternede mønster har også slået igennem denne sæson og ses især i "off shoulder" modellen. Jeg synes det er et fedt print og hvis man indfører en top eller nederdel med printet i et outfit, er det virkelig et "stand out" item.

3. STRIPES

Tie Side Stripe Bardot Top / Wrap blouse / Stripe Ruffle Tie Mini Skirt / Assymetric printed top / Asymmetric Gingham Frill Top / Eva Ruffle Hem Stripe Woven Crop Top / Jenny Striped Flippy Shorts

Lyseblå striber var et hit sidste år, og har gjort endnu et comeback i år, i sådan set alle butikker! Striberne er især populære på skjorter og med "tie"-detaljer.

4. DENIM

Overallkjole / Denimjakke / Bow denim sandal / TALL Lace Up Denim Skirt / Frayed edges denim skirt

Denim er en af de trends der aldrig går af mode, og om sommeren er denim nederdelen altid et hit. Derudover er "all denim" outfits også et fedt look.

Likes

Comments

Instagram@hendedengule