Collage, fashion, Outfit wishes

Produkter tagget på billederne

Så blev det endelig den 1. december! Jeg har sammensat to festlige outfits til julens festligheder, præget af de traditionelle julefarver, som jeg sagtens synes man kan indføre i sine outfits uden at det bliver for meget.

Blonder, velour og pels passer perfekt til december måned, og selvom jeg normalt er mere til sølv end guld, synes jeg også guld passer perfekt til december, og jeg er helt forelsket i de seje guld sandaler fra Mango som er kraftigt Gucci-inspireret .

Jeg håber disse outfits medfører lidt inspiration til hvad man skal iføre sig denne jul!


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

beauty

1. Maria Nila Dry Shampoo

2. "Lovely" by Sarah Jessica Parker

3. "Fruity" by Zara

4. Avène Thermal Spring Water

5. MAC "Shell" & "Soft and Gentle"

6. Urban Decay Naked 1 & 2 Palette

7. MAC "Velvet Teddy" Lipstick

8. NUORI Lip Treat

Likes

Comments

fashion, outfit

Asos jacket, secondhand sweater, H&M pants, Adidas sneakers, Mango bag

Har haft dette outfit liggende i gemmeren fra en dag i starten af november, som blev tilbragt på strøget med min søde veninde. Turtlenecks er virkelig tricket hvis man vil undgå at drukne i kæmpe tørklæder. Jeg fandt min tilfældigt i en genbrugsbutik og den har holdt mig varm det meste af november måned. Bukserne fra H&M er super behagelige og passer virkelig til alt!

Nu hvor december er lige om hjørnet er jeg dog lidt mere pakket ind end på overstående billeder. Jeg ser frem til at komme i lidt mere julestemning, end hvad jeg er lige nu! Det kommer nok.

Likes

Comments

Collage, Monthly items

Så er sneen faldet, og med den følger et iskoldt vejr. I stedet for at lide i kulden i sin tynde overgangsfrakke og sneakers, er det ganske muligt at klæde sig varmt på, uden at ligne en eskimo ;-) Jeg har samlet et par lækre items i overstående collage som passer godt til det danske vejr pt.

Klik på billederne for at komme direkte til produktet.

Likes

Comments

outfit

CHOKER Glitter TOP Secondhand PANTS H&m

I fredags var jeg i byen i overstående outfit. Det er ingen hemmelighed at jeg lever for choker trenden, men for nylig fik jeg øjnene op for de meget glitrende, næsten diamant lignende chokers. Da jeg så Kendall Jenners outfit til hendes 21-års fødselsdag, blev jeg nød til at få fingrene i sådan en lille sag. Jeg fandt min i Glitter og tog et mere nedtonet outfit på, så det ikke blev for meget.

Likes

Comments

Collage, fashion

Efterårskulden kan efterhånden mærkes hver gang man træder udenfor en dør, og det er godt nok et skift fra septembervejret som kunne nydes i bare ben og solbriller. Det pludselige skift i vejret efterlod i hvert fald mig med en uges sygdom, og en evig trang til at pakkes ind i tykke tæpper og hyggesokker. Det lader ikke til at vejret vender foreløbigt, så jeg har sammensat et outfit der passer til efterårsvejret og som jeg bestemt godt kunne tænke mig at iføres. Jeg holder mig normalt til de sort/grålige farvetoner (som også matcher vejret fint, heh) men jeg synes shopper tasken i den fine koboltblå farve var a nice pop of color til et ellers neutralt outfit. Håber I alle overlever ude i kulden, og husker at pakke jer godt ind!

Likes

Comments

fashion, Trends

Elsker, elsker alt der har et "silky" satin look for tiden! Synes det er SÅ fint og feminint, og er især vild med sarte farver, som lyserød, i kombination med satin stoffet. Ét ord: OBSESSED. Klik jer igennem overstående items :)

Likes

Comments

Life, outfit

Zara top, Vero Moda nederdel, Stella Mccartney taske

Sticks'n'Sushi

Tivoli Hotel sky bar

I fredags (16/9) havde jeg fødselsdag og fyldte 19 år! Dagen blev tilbragt i København: middag på Sticks n Sushi på toppen af Tivoli Hotel og bagefter en bytur med min søde veninde. 19 år er det sidste teenage år, hvilken er en lidt skræmmende tanke, og jeg føler mig bestemt ikke klar til at træde ind i tyverne, men det skal jeg heldigvis ikke bekymre mig om det næste års tid. Alt i alt havde jeg en skøn fødselsdag med mine nærmeste!

Likes

Comments

Collage, fashion, Style Steal

Er helt forelsket i det her fine outfit Zara Larsson fremviste på hendes insta i dag. Det er SÅ fint med glimmer kjolen, og er helt vild med kjole/top-over-t-shirt-trenden, som skriger the 90's og bringer minder tilbage om Chers ikoniske stil fra Clueless. Det er en smart og trendy måde, at nedtone kjoler og toppe på, især de lingerie lignende kjoler/toppe i satin og silke. I dig it.

Skriv gerne hvis I kunne tænke jer at se flere "style steal" indlæg!

Likes

Comments

fashion, Collage, Outfit wishes

​Klik på billederne for at komme til produktet

Jeg drømmer pt om, at iføre mig overstående outfits i byen. Jeg er helt vild med "lingerie" looket sammensat med nogen mere rå og sorte items. Choker-halskæder er efterhånden blevet et must for mig når jeg går ud - det er helt klart en af mine absolutte yndlings trends. Hvad angår taskerne, har jeg ladet mig drømme lidt, og fundet to lækre designer tasker: Valentino og YSL, som er de ultimative drømmetasker. Kan I lide sættene?

Likes

Comments