fashion, new in my closet, shopping

Heeej alle sammen! Jeg ville lige vise jer mine nyeste items i garderoben, nu hvor sommervejret endelig har ramt os. Det er SÅ skønt og jeg trængte virkelig til lidt nyt i klædeskabet - enjoy!

Jeg var på udkig efter en lyseblå denimjakke i genbrugen, men som jeg desværre ikke kunne finde, istedet kom jeg dog hjem med de her to denim-agtige jakker! Den ene i en mega fed khaki grøn farve, og den anden i en grålig/mørkeblå tone. Super fede og lette at have på her i sommervejret! De kostede omkring sølle 40 kr. pr. jakke!!

Jeg er blevet OBSESSED med crop tops der har enten korte eller lange off the shoulder ærmer! Jeg synes de er SÅ cute og kan styles på så mange måder nu hvor det er blevet varmt. De her er kraftigt inspireret af nogen identiske toppe fra bloggeren Rumi Neelys tøjmærke "Areyouami", men de her er købt for en slik på Boohoo.com.

En denim nederdel er et must for mig om sommeren, og jeg faldt over den her i H&M der var sat på "sommertilbud" til kun 150 kr. (oprindeligt 249,-). Derudover har jeg anskaffet mig en bikini fra @Blogbysandra's nye kollektion! Jeg synes den her var så fin og jeg er vild med modellen og den friske sommerfarve. Jeg glæder mig til at hoppe i den når jeg snart skal en tur på stranden!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links Collage, fashion

På overstående collage har jeg sammensat et forårs inspireret outfit, nu hvor vi er nået Maj måned! Jeg er selv helt vild med bukserne, da selve printet og farven er så forårsagtig. Derudover synes jeg, at denim jakken er vildt cute med ruffle-detaljerne! Kooreloo taskerne har ikke været til at undgå i blog-verdenen, og personligt er den sorte min yndlings. Håber I kan få lidt inspiration fra dette outfit!

Likes

Comments

Life, outfit

Lace top BUCH COPENHAGN // Bodystocking H&M // Skirt H&M // Choker ASOS // Bag NOELLA

Heeej! Jeg har ikke fået postet herinde på det seneste, så tænkte jeg lige ville opdatere jer med nogen billeder fra weekenden, hvor vi startede aftenen på Balthazar og derefter byen! Udover det går det meste af tiden med arbejde og et par aftaler her og der. Lige nu glæder jeg mig bare til at vejret bliver bedre og til sommerferie, og der sker muligvis nogen spændende ting efter ferien som jeg glæder mig til... Nu får vi at se. Knus herfra!

Likes

Comments

Collage, fashion

Den populære musikfestival i Californien er blevet skudt i gang og outfit billleder af de kendte florerer allerede rundt på alle sociale medier og det er altid sjovt og inspirerende at se hvordan de griber festivalstilen an! At deltage i Coachella er helt klart på min bucket list da det ser ud til at være en vild oplevelse med en masse cool mennesker og musik.

På overstående collage har jeg sammensat nogen outfits jeg godt kunne se mig selv have på hvis jeg var til festivalen. Jeg er ret vild med farvekoordinerede outfits, så jeg har leget lidt med den ide. Derudover er det meste af tøjet fra hjemmesider som H&M og Boohoo, da de tilbyder en masse cool items til virkelig billige priser, og da der er en ret stor risiko for at blive beskidt eller få stjålet sine ting på en festival, gør det ikke lige så meget når man ved tøjet har kostet en slik. Jeg har i hvert fald selv tænkt mig at få købt noget billigt (men nice) tøj på de hjemmesider eller i genbrugsforetninger når jeg skal på Roskilde!

Likes

Comments

Contains affiliate links fashion, outfit, Get the look

Var i byen i lørdags og tænkte at jeg ville vise jer mit outfit og lidt inspiration til hvor I kan få tingene fra! Jeg fik endelig anskaffet mig et korset-bælte eller hvad man nu kalder det, og er faktisk vild med looket så det skal helt klart tages i brug igen. Min korset er den fra Zara på collagen og ejer også Noella tasken - kjolen og støvlerne minder utrolig meget om det jeg har på, som er fra H&M og Asos, dog udsolgt nu.

Sig endelig til hvis i vil have flere af disse get-the-look indlæg!

Likes

Comments

Life, outfit

Coat Forever 21 Jeans Second hand Mesh top H&M Scarf Second hand Bag Noella

Lunch at Voulez-Vous, Larsbjørnsstræde 20, Acai bowl from The Organic Boho, Gothersgade 5

I går var jeg inde i byen med min mor og søster hvor vi nød det gode forårsvejr, trods lidt blæst. Vi fik kigget i nogle butikker og så spiste vi frokost på en lille hyggelig fransk cafe der hedder Voulez-Vous. Jeg fik en aubergine/tomat/parmesan sandwich og sweet potato fries, hvilket var rigtig lækkert! Jeg fik også smagt en acai-bowl fra The Organic Boho, hvilket var en god og sund "dessert".

Jeg synes selv et par lidt "løse" jeans passer perfekt til forårsvejret, da det hverken er for varmt eller koldt at have på. Da det blæste en smule, havde jeg en sort frakke på og et lille tørklæde hvilket holdte mig varm om halsen hele dagen!

Likes

Comments

Instagram@hendedengule