Header

I 4 timmar och 15 minuter satt vi på spinning cyklarna idag. Då gick den första mannen ifrån Norge i mål.

3 pauser på 10 minuter fick vi då dom bjöd på bullar, blåbärssoppa och banan, då fick man även passa på att fylla vatten flaskan och gå på toa vilket va behövligt.

Jag tycker passet var riktigt roligt faktiskt,
Många gånger man var ganska trött och sliten men med bra musik och roliga människor tar man sig igenom de. RUMPAN ska vi inte ens prata om hur ont den gör just nu, helt öm i sitt benen. Är man van vid 45 minuters spinning så är det lite skillnad. Men ska lätt vara med nästa år med. TAGGA!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mina proteinbars som jag fick hem förra veckan.
Riktigt nyttiga och energi rika, lovar att ni är pigga när när går till gymmet sen, samtidigt som du kan ha det som mellanmål eller godis.
Idag smakade jag Questbar strawberry/cheesecake. Verkligen riktigt god måste jag säga.Likes

Comments

Den nya ben & jessry's frozen yoghurt
vanilj/honung karamell testade jag i helgen. Faktiskt riktigt god. Men tror ändå på att jordgubb/kex är godast och det blir upp till bevis i helgen. MUMS!
Likes

Comments

Idag blev det en lugn morgonen. Börjar senare än vanligt så kunde sova lite längre plus gått med Diva en sväng innan skolan. För är som är morgontrötta kan jag tipsa er om att gå en runda på morgonen, man vaknar faktiskt till på riktigt. Nu väntar iaf jag på tåget som är försenat... Men kommer nog strax,
En fullspäckad dag som väntar med skola sen PLUGG PLUGG PLUGG för min del.
Puss hoppas ni får en bra dag.

Likes

Comments