Detta halsband fick jag för ganska exakt ett år sedan, på min 20års dag. Det står för Mamma Marcus (min bror) Pappa Pauline, klyftigt va? Tacksam att mitt och brors namn börjar på P och M för att få ihop dedär.

Mitt älskade halsband, som jag varje dag sen jag fått de, satt på mig de varje morgon och känt mig hel. Endel dagar bara när jag varit själv hemma har jag även då varit tvungen att sätta på mig de bara för de känts tomt utan. Detta halsband tappade jag bort i somras.. Det var i båten på västkusten, jag hade haft de kvällen innan, sen bara hittade jag de inte morgonen efter. Efter 4 månaders grund letande hittade jag det igår i en ficka. Såååå lycklig! Nu hänger de kring min hals varje varje dag igen.

Tack Jane Koenig för detta underbart snygga smycke.

Kram P

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Plants, all over the place.

Jag älskar växter och blommor, speciellt när de är inne i mitt hem och förgyller. Förr skulle jag aldrig tänka tanken att lägga pengar på saker som bara dör efter ett tag som man inte fysiskt kan ha nytta av eller göra något med. Oj oj, om bara framtida jag kunde förklara för unga Pauline. Du har rätt unga Pauline, du behöver inte lägga något energi på dom (bara vattna någon gång), dom kommer ändå ge tillbaka så mycket energi till dig.

Hemmet känns så mycket mer levande ut när man får in lite växter.

Viktigt att komma ihåg, man behöver inte se de där bilderna med snygga hem som har en djungel hemma. Det räcker gott och väl men en växt, en växt ger sååå mycket till dig och ditt hem. IKEA har många billiga tåliga växter, titta in på deras växtavdelning nästa gång ni är där.


Kram P

Likes

Comments

Vilken bra lördag, sovmorgon, strosat runt hemma, strosat på Götgatan, käkat på Rival med pojkens familj. Tanken va att vi skulle bruncha, men visade sig att det bara är öppet på söndagar, så det blev en lunch istället. Kan dock glatt rekommendera deras lunch också, Wallenbergaren jag åt var magisk!

Likes

Comments

Have a lovely weekend! 

Me and my juice will go back to bed and watch Gosip Girl. 

Xoxo

Likes

Comments

​You know when breakfast taste as best? When it is served.

Blev väck med med ljus och paket på sängen, serverad pankaksfrulle, detta kommer bli en bra födelsedag. 

Kram P

Likes

Comments

God eftermiddag,

Försöker få lite gjort på datorn. Kanske slinker jag in på en och annan online shopping sida, kanske hänger jag lite på hemnet, men annars gör jag bara nytta, jag lovar.

Vill ge er världens bästa tips, ice coffee hemma. Så barnsligt enkelt, så gott.

Recept:

Brygg kaffe, häll det i iskubsform, låt stå i frysen tills de stelnat. Fyll ett glas rikligt med isbitarna, häll över mjölk, klart!

Vad jag fick lära mig denna gången av min ice coffee var att det bästa är att servera det i ett långtsmalt glas och att isbitarna är lite större, ni vet som sånna kuber och inte sånna plasthjärtan som jag hade denna gången. Jag slänger in en bild från förra gången jag gjorde ice coffee här under.

​Kram P

Likes

Comments

​De som följt mig ett tag nu vet ju att jag älskar allt med havet att göra. Att jag gärna flyr till havet så ofta och länge jag kan, framför allt på sommaren, Sveriges västkust, herregud vad jag älskar Sveriges västkust, det är min oas. 

Korallerna är från Thailand, snäckorna från Sverige och den havsinspirerande skålen som snäckorna ligger i är ifrån Danmarks ö Läsö.

Kram P

Likes

Comments

​Hej babes, 

Söndagens cafe tips. Vinnare av årets nykomling i Sverige, enligt White Guide 2016. Älskade traditioner - södermalm, Stockholm. 

Super mysigt ställe måste jag säga, deras specialitet är frasiga våfflor. MMMM. De hade upp mot 15 olika varianter av våfflorna pålägg, allt från söta, matiga till nyttiga. 

Här även idag svängt förbi världens största bakluckeloppis! Det var så jävla mycket folk och saker överallt! Tabben var ju att jag åkte kommunalt dit, så när jag väl hittade saker var de inte möjligt att ta hem det på buss och tunnelbana. Hm, tar med mig det tills våren, *låna en bil om du ska till världens största bakluckeloppis*.

Ha en fin kväll! 

Kram P 

Likes

Comments