Hej alla underbara !

Hoppas ni har haft en underbar vecka, det har jag nämligen haft har tagit ett litet paus de senaste dagarna så att jag kan hinna med uppgifter innan SKOLAVSLUTNINGEN!

på torsdag så var jag hos mormor och grillade eftersom det var sån fint väder så de var bäst att passa på innan det blir regnigt eller nåt sån. vi åt hamburgare de var så gött efteråt så spelade Yatzy medans så åt vi vattenmeloner och jordgubbar sen så bakade jag och min lille bror medans vi väntade på att min blåbärspaj skulle bli färdig så kollade vi på ser, senare efter vi hade väntat i 1 timme så fikade vi haha, jag om min brorsan tävlade om vilkens bakelse skulle bli färdig först han vann nämligen, när det kom till vilken bakelse som var godast så vann nämligen jag. jag och min bror tävlar alltid om vem som e si o så men båda får alltid lika 👀 efter fiket kollade vi på film i 1 timme de va allt vi gjorde.

vi ses på måndag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej sötisar hoppas ni mår bra och har haft en underbar helg.

Jag behöver er hjälp hoppas gärna att ni kan hjälpa mig, det jag behöver hjälp med är att koma på idéer om vad jag ska skriva om eftersom jag har slut på idéer (förslag) skulle ni kunna ge mig några förslag det skulle betyda mycket !

Vi hörs 💕

  • 0 readers

Likes

Comments

Hej alla finna, hoppas ni har haft det bra det har nämligen inte jag haft eftersom jag är sjuk idag, tänkte blogga klart om hur det var när jag praoade sista gången eftersom de andra dagarna fick jag göra samma sak hela tiden för det skulle nog tråka ut er.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fredag 12 maj

Det var sista dagen då jag skulle jobba trodde att jag skulle göra precis samma sak som jag gjorde under restan av dagarna men jag hade tydligen fel jag fick göra något annat, det jag fick göra var att putsa fönster ruterna (glas ruter vet inte riktigt vad de heter) men det fick jag iallafall göra och det var inte kull ska jag säga, man blev trött om armarna efter som det var flera stycken fönster ruter som behövdes putsat, jag putsade fönster ruterna på förmiddagen och på eftermiddagen fick jag kolla på datum som vanligt ganska tråkigt men jaja det var ändå sista dagen jag skulle jobba när jag slutade gick jag hem och direkt till varma sängen eftersom jag var trött och orkade inte.

Det var hela min dag ❤

Likes

Comments

Dag 1, Måndag 8 maj

första dagen jag skulle jobba kom jag lite förtidig jag började 9:00 men jag kom 8:56, fick vänta tills jag skulle börja när jag började så trodde jag att jag skulle träffa andra ungdomar där men jag hade fel det vara bara jag som praoade det va lite tråkigt att inte lära känna nya människor efter som jag hade länge längtat efter det men så blev det inte så, det jag fick göra först vara att titta efter datum på allt i butiken! Men jag gjorde bara 15 procent haha, några minuter så blev jag väldig trött och det va bara första passet, även fast jag inte hade lunch rast ens så var min arm helt utmattad eftersom de flesta burkarna längst upp va för långt back så kunde man ändå nå dom om man stå på tån det gjorde jag sen så fick jag sträcka på mig för att nå dem och det tog två timmar (börjar 9 lunchrast 12) sen så gick jag hem eftersom jag bor i närheten så jag passade på att gå hem och äta mat sen gick jag till backa efter typ 30 - 40 min vi har 1 timmes lunchrast men jag minskade min för att det är bara så jag är, sen så gick jag tillbaks och fortsatte jobba till 15:00, när jag slutade så var jag helt trött orkade ingenting så jag la mig i sängen en stund.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dag 2, Tisdag 9 maj

jag gick till jobbet prick och kom inte försent eller nåt (vill alltid komma i tid that´s just me typ) trodde att jag skulle göra något annat men nej jag skulle titta på datum som vanligt men jag blev van med att nå burkarna och andra matprodukter så det var det jag gjorde hela dan men jag städade hyllorna som var dammigt det var det jag gjorde så det var inte så mycket speciellt för mig förutom att jag blev van.


Ps : det kommer inte bli några bilder, vet inte hur länge eftersom jag vet inte om min mobil kommer funka eftersom det är där alla bilder kommer ifrån så vi får se hur det går till.


Likes

Comments

tja finnisar hoppas ni har haft en toppen dag idag!

Idag har jag nämligen klippt mitt hår jag är faktist ganksa nöjd med resultatet jag fick, imorgon kommer jag jobba (praoa) jag är nervös efter som det är flera personer som har sökt jobb där som jag inte känner så vi får se hur det går eftersom jag vet inte hur gammal de är men jag troende att det inte spelar nån roll faktist med det ska bli kul att lära känna de andra som ska praoa där.

Jag kommer att berätta om hur det gick imorrn !

Vi ses ❤️ - Pauline

Likes

Comments

Vardag

hej allihopa , hoppas ni har haft en underbar dag idag


under veckan (föra veckan) har jag varit helt upptagen och har inte haft tid att blogga så jag tänkte ändra på planerna, istället för att blogga alla dagar så tänkte jag på att blogga på måndagar,onsdagar, fredagar och söndagar. Efter som att jag har för mycket att göra ska jag göra mitt bästa för att hinna med att blogga! naturligt vis vill jag blogga men har bara inte haft den tiden, nästa vecka ska jag praoa det ska bli kul !


puss så länge <3

Likes

Comments