Hej på er !
Nu har veckan nästan tagit sitt slut och en ny vecka är på väg jag längtar redan, just nu så sitter jag och tittar på två stuckna böcker efter som jag vill börja läsa en men jag vet inte riktigt vilken jag ska läsa, Båda böckerna är skrivna utav Sarah Dessen jag har löst en av hennes böcker och jag tyckte att den var jätte bra och ville lösa flera av hennes böcker men jag ska bara bestäms viken av de här två jag ska läsa.

Vi ses 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

i framtiden ska jag ha…

1. Åka till 5 olika länder
Spanien
USA
Storbritannien
Angola
Brasilien

2. Hittat ett dröm jobb

3. Vågat simma i en sjö

4. Vågat ta fel beslut

5. Inte vara snål

6. Börjat spara mycket

7. Ha en egen familj

8. Över vunnit min fobi för grodor,paddor och mer djur och insikter

9. Inte druckit eller rökt

10. Varit på en stor djur park

  • 6 readers

Likes

Comments

Hej på er alla !

Imorrn är det fredag ( thank god ) och jag har fult up hinner nästa inte blogga men jag kommer blogga.

Idag är jag stressad efter som jag inte har hittat prao plats! Det är inte som mycket tid kvar inan jag börjar praoa v. 19, fast det som gör så att jag bli stressad är ju det att jag inte hittar prao plast och vet inte vart jag ska praoa någonstans men jag ska fortsätter leta!

Vi hörs

  • 9 readers

Likes

Comments

Hej på er alla underbara läsare hoppas ni har det bra.

Själv så har jag det ganska stressande eftersom läxorna aldrig tar slut! Orkar inte ens ta upp dem och börja jobba, men det är skönt att få det gjort istället för att inte ha gjort dem och ha en hel hög med läxor som väntar.

Jag får huvudverk av det därför jobbar jag alltid så fort jag har fått läxor d.v.s samma dag som jag har fått den så jobbar jag med den så att jag har lite kvar, det är faktisk ett smart trick för då kommer man hinna göra andra läxor också och hinna göra klart nästan alla om man inte är glömsk som mig, glömmer alltid det sista pitten haha sen så kommer jag på att jag inte var klar med den dagen den skulle lämnas in men jag brukar lämna in i sista sekunden ibland aja mer bloggande kommer imorron, kanske kan blogga om plugg tips som jag sa att jag skulle blogga om det får vi se imorron.


God natt fina ni <3

Likes

Comments

Hej alla fina !

Idag har jag inte haft det troligt men jobbigt det har jag haft efter som jag gick till skolan idag, har redan massor med läxor att göra klart tills på fredag!

Dock så Vet redan jag att jag kommer göra klart de flesta läxorna men jag ska göra de jag orkar.

Nu så sitter jag och håller mini som precis har fyllt 2 månader idag hon har blivit så stor ! Om man tittar tillbaka tiden då första gången jag höll henne var hon så liten att man knappt kunde bära henne, nu så har hon växt.

Igår så blev det ingen bloggning tyvärr efter som jag glömde bort, nu förtiden så har jag börjat glömma bort massa saker jag kan till och med glömma bort att äta, vet inte varför det är så men Aa jag kanske kommer få tillbaka.


Vi hörs senare
💋
bjuder på en regnbåge som jag och mina små syskon såg😄

  • 12 readers

Likes

Comments

Hej bloggen !

Idag är det lördag och jag har inte gjort något speciellt efter som det finns inget att gör + så är man sjuk också så det var ju inget man kunde göra så jag bara satt och tittade på tv, har inte direkt mycket att blogga om men jag kanske har det imorgon.

Vi hörs senare 💖

  • 13 readers

Likes

Comments

Hej på er ❤️!
Änklingen är Det fredag jag har inte så mycket att göra förutom att plugga,plugga och plugga, vila måste jag också göra efter som jag är fort farande sjuk!

Jag kom precis hem från skolan och har redan en stor huvudvärk, dagen har faktas varit bra det har vädret också varit förutom att det blåste kala vindar medens solen sken på ögonen.

Just nu så sitter jag och vaktar mini eftersom jag är överbeskyddande! Aa men det jag är och kan inte ändra på det.

¡ hela veckan !

Under hela veckan har det faktis varit ett rent helvetet typ efter som att jag har varit såpass sjuk! Att det gjorde att min vecka blev ett helvete men jag har haft lite

Likes

Comments

Hej på er alla underbara, hoppas ni mår bra idag så har det varit en sån här dag idag, jag har inte haft tråkigt nej det har jag inte, fast det jag inte tyckte om denna dag var för att jag fick ta blod prov för att få resultat om vad det är som gör mig sjuk, dels så ska även doktorn kolla vilket bakterie eller virus det är. Resultatet av blodet kommer på måndag, efter det så gick jag och min mamma och handlade lite mat och sånt där, sen så gick vi till McDonald's efter som det var länge sen jag gick ditt så det var gott att få smaka det igen, det har varit ganska soligt idag med blåsig vind, efter vi gick från McDonald's gick vi hem. När vi kom fram var jag helt slut så jag gick direkt och la mig efter som jag var trött.

Vi ses imorrn 💕

  • 15 readers

Likes

Comments

Hej på er fina 💕, det är onsdag idag och jag är fort farande hemma, japp jag är fort farande sjuk men det kommer bli bättre, under dagen så har det ju varit en ganska tråkigt dag för mig efter som det inte fans någonting för mig att göra så jag hade tråkigt men jag satt och kollade på en av mina favorit YouTubes på efter middagen och sånt. Det gjorde min dag lite mindre tråkigare, hoppas ni har det bra!

Puss och kram 💘

  • 18 readers

Likes

Comments