Somnade ganska sent igår kväll och vaknade helt trött så jag är döds trött just nu haha, men iallafall hur mår ni ! kände för att blogga lite innan jag är i full fokus med skolan igen, eller jag är ju det jämt nuförtiden men ändå, har det lite stressigt så därför är det ju inget ny inlägg som ni har nog märkt, som skatt jag försöker göra så gott jag kan. kom hem vid 16:00 tiden va ganska trött då villa bara gå kasta mig själv is sängen, min veckoplaner är lite hit o dit vet faktiskt inte vad jag ska göra men jag ska nog villa efterskolan imorron och kanske blogga lite om dagen. Det har ju inte direkt varit något speciellt idag för mig de var bara lektioner och några korta raster som är det normala med skola om man frågar mig, förutom att jag nästan somnade i lektionen idag kunde inte hålla mig själv vaken nästa men jag lyckade till slut, jag har ju dock sömnproblem är det någon som kan tipsa på vad som man kan göra för att somna snabbare ? Skulle värkligen behöva det 😅!


puss <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hellu alla fina hoppas ni har haffa en rolig torsdag, själv så har jag inte haft det hade jogging i det regniga vädret de va inte så skönt att bli dygn sur, sitter hemma och är förkyld nu haha tror nog att det inte blir någon skola för mig imorrn. Dels så har jag börjat äta vegetarisk rätter också det var god även fast jag är en galen kött älskare men älskar sallader också de så himla goda. Har blivit dålig på att uppdatera jag vet men de inte mitt gel har nästan ingen tid nu när skolan har börjat man har mer att göra men kommer dock blogga ska inte slutet haha. Det kommer ta tid så ni vet

Puss så länge 💋

Likes

Comments

Vardag

hej alla underbara! sitter och tittar på netflix (kom hem för några dagar sedan) sen dess har jag varit uptagen med andra saker + så börjar skolan snart för de flesta inklusivt mig! Har redan allt jag behöver till skolan så jag är nt stressad men jag e lite närvös eftersom jag börjar nu på måndag och vet inte riktigt hur det kommer att var (vet ej hur jag ska förklara) men aja de kommer säkert o gå bra. Jag håller också på att kolla runt lite på olika bloggare så jag kanske kan få nån insperation om vad jag kan blogga om eftersom jag har slut på idéer helt haha.

Xo 💕

Likes

Comments

Vardag

Hey alla finisar, hoppas ni mår bra själv så mår jag så där, har badat igår det var galet kalt i vattnet men ändå skönt efter man har varit där i några minuter (ungefär 3 min) jag blev ganska trött efter jag hade badat så vi gick till min mormor systers hem som låg I närheten och fick vinbärskaka, några minuter senare så gick vi hem igen, när vi kom hem därför bloggade jag inte igår.

(PS…det kommer vara dåligt uppdatering på grund av internet)

Hej så länge !

Likes

Comments

Vardag


Hey alla finna läsare satt i en bil som var på väg mot Värmland för 1 timme sedan det var väldigt fint med alla gårdar man åkte förbi men man var åksjuk heltiden det var inte så kul att vara yr, det var inte så kul med åksjuka så vi fick stanna några gånger eftersom jag kommer nt klara av att sitta i en bil i 8 timmar ingen som satt i bilen skulle kunna klara av det

Vi stannade på en resturang som hette Dinner de hade jätte god mat där, beställde pannbiff, jag är literally in love with pannbiff de så gött!! {Haha}, efter det så rullade vi igen dock så var jag helt yr av att åka Bil det blir jag alltid men jag klarade mig iallafall efter några timmar senare så stannade vi i en affär/resturang (det var ihopsatta) vi tog var sin glass och åt de var gott med magnum Almond.

Likes

Comments

Vardag

Hellooooo ! Hur mår ni då, själv mår jag fint fint eftersom jag ska till Värmland denna fredag hehe, sitter och äter glass nu va verkligen sugen på det! Har haft en ganska så tråkigt sommarlov har varit sjuk typ halva månaden,sen så har min dator som jag naturligt viss behöver har slutat att funka, så jag är helt utan dator [utan Netflix] sen så kan jag inte va aktiv på bloggen och läsa på andra bloggare sen så har vi 1. Jag bloggar mest på datorn 2. Kan inte designa min blogg. Så de kommer inte va så mycket av mig de senaste dagarna tror jag men vi får se.

Puss <3

Likes

Comments

Vardag

Hey!

Jag kan hålla med om att jag har varit lite efter med att uppdatera bloggen de senaste dagarna, orsaken till det är att jag har suttit barnvakt åt minna minnis (små kusiner) har varit mysiga dagar, efter jag har kommit hem efter som barnvakt så hade jag slut på all energi i min kropp så ja gick och la mig.

Kommer säkert att blogga imorrn {lovar inget} kommer va hos mormor och äta lite gött.Kram <3

Likes

Comments

Hej sötisar !

Just nu äter jag lite frukt och går igenom bloggen (läser andra inlägg) Jag skulle egentligen skriva detta inlägg igår men eftersom när jag kom hem var jag himlans trött och hade ont i huvudet så jag skriver idag istället.

Igår så var jag och mina Vänner ute, vi var i SKHLM (Skärholmen) och kollade på kläder, skor m.m. vi testade också några kläder och skor senare så åt vi på Subway, efter det så kollade vi runt igen, vi gick in i alla möjliga affärer vi handlade också såklart jag köpte ett nytt skal eftersom jag ville ha en ny men kunde inte välja så jag tog bara ett.

Vi fikade innan vi gick hem vi beställde mjukglass, åt bara hälften av mjukglassen för att den va stor, vi tog bussen hemåt var väldig trött !

Likes

Comments

Hej allihopa! hoppas ni har haft det bra, det har nämligen jag haft eftersom jag har sommarlov nu. Änklingen så kan jag blogga igen! Jag har nämligen inte haft den tiden jag behöver och jag har varit ganska stressad under de senaste dagarna, men nu har jag nu är all stress över och jag kan vila inför nästa termin som kommer.

Kommer göra massor med kul under sommarlovet, längtar bara jag tills jag ska resa till Belgien vet inte när jag ska resa ditt men jag ska 🤗.

Likes

Comments