Hellooooo ! Hur mår ni då, själv mår jag fint fint eftersom jag ska till Värmland denna fredag hehe, sitter och äter glass nu va verkligen sugen på det! Har haft en ganska så tråkigt sommarlov har varit sjuk typ halva månaden,sen så har min dator som jag naturligt viss behöver har slutat att funka, så jag är helt utan dator [utan Netflix] sen så kan jag inte va aktiv på bloggen och läsa på andra bloggare sen så har vi 1. Jag bloggar mest på datorn 2. Kan inte designa min blogg. Så de kommer inte va så mycket av mig de senaste dagarna tror jag men vi får se.

Puss <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Hey!

Jag kan hålla med om att jag har varit lite efter med att uppdatera bloggen de senaste dagarna, orsaken till det är att jag har suttit barnvakt åt minna minnis (små kusiner) har varit mysiga dagar, efter jag har kommit hem efter som barnvakt så hade jag slut på all energi i min kropp så ja gick och la mig.

Kommer säkert att blogga imorrn {lovar inget} kommer va hos mormor och äta lite gött.Kram <3

  • 2 readers

Likes

Comments

Hej sötisar !

Just nu äter jag lite frukt och går igenom bloggen (läser andra inlägg) Jag skulle egentligen skriva detta inlägg igår men eftersom när jag kom hem var jag himlans trött och hade ont i huvudet så jag skriver idag istället.

Igår så var jag och mina Vänner ute, vi var i SKHLM (Skärholmen) och kollade på kläder, skor m.m. vi testade också några kläder och skor senare så åt vi på Subway, efter det så kollade vi runt igen, vi gick in i alla möjliga affärer vi handlade också såklart jag köpte ett nytt skal eftersom jag ville ha en ny men kunde inte välja så jag tog bara ett.

Vi fikade innan vi gick hem vi beställde mjukglass, åt bara hälften av mjukglassen för att den va stor, vi tog bussen hemåt var väldig trött !

Likes

Comments

Hej allihopa! hoppas ni har haft det bra, det har nämligen jag haft eftersom jag har sommarlov nu. Änklingen så kan jag blogga igen! Jag har nämligen inte haft den tiden jag behöver och jag har varit ganska stressad under de senaste dagarna, men nu har jag nu är all stress över och jag kan vila inför nästa termin som kommer.

Kommer göra massor med kul under sommarlovet, längtar bara jag tills jag ska resa till Belgien vet inte när jag ska resa ditt men jag ska 🤗.

  • 5 readers

Likes

Comments

Hej alla underbara !

Hoppas ni har haft en underbar vecka, det har jag nämligen haft har tagit ett litet paus de senaste dagarna så att jag kan hinna med uppgifter innan SKOLAVSLUTNINGEN!

på torsdag så var jag hos mormor och grillade eftersom det var sån fint väder så de var bäst att passa på innan det blir regnigt eller nåt sån. vi åt hamburgare de var så gött efteråt så spelade Yatzy medans så åt vi vattenmeloner och jordgubbar sen så bakade jag och min lille bror medans vi väntade på att min blåbärspaj skulle bli färdig så kollade vi på ser, senare efter vi hade väntat i 1 timme så fikade vi haha, jag om min brorsan tävlade om vilkens bakelse skulle bli färdig först han vann nämligen, när det kom till vilken bakelse som var godast så vann nämligen jag. jag och min bror tävlar alltid om vem som e si o så men båda får alltid lika 👀 efter fiket kollade vi på film i 1 timme de va allt vi gjorde.

vi ses på måndag

Likes

Comments

Hej sötisar hoppas ni mår bra och har haft en underbar helg.

Jag behöver er hjälp hoppas gärna att ni kan hjälpa mig, det jag behöver hjälp med är att koma på idéer om vad jag ska skriva om eftersom jag har slut på idéer (förslag) skulle ni kunna ge mig några förslag det skulle betyda mycket !

Vi hörs 💕

  • 3 readers

Likes

Comments