Nytt hår förresten 🤗😁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Vardag

hej alla fina blogg läsare ! hoppas ni har haft en underbar påsklov.

Idag är det tisdag och skolan har väl börjat för de flesta av oss de känns trevligt att få träffa alla igen, ändå så vill man inte gå upp tidigt på morgonen och gå till skolan, det är så jobbigt eftersom man har precis hittat den där speciella sidan man kan sova på eller vad man nu ska kalla det. Min dag har ju inte direkt varit intressant och lovet var ju inte direkt roligt heller ! men jag kan kanske för söka hitta på något det är svårt efter som jag är en lat inomhus katt haha, men det som jag tyckte inte om den här dagen var att det snöade ! helt otroligt att det fortfarande snöar i april jag håller tummarna att det slutar snöa när som helst.

bilderrna från idag får ni imorrn  :)

Likes

Comments

Tjena 😊!

Tänkte göra en Q&A så man kan gärna ställa frågor till mig, jag ska ärligt svara på dem ni kan ställ hur många frågor som helst, och på så sätt kan ni lära känna mig bättre.

Vi hörs senare


Ask.fm : m1ss_pauline

Instagram : Lusilavovo 

Snapchat : Lusilavovo1


  • 2 readers

Likes

Comments

Tja! Har under bar nyheter just nu det är nämligen så att jag har änklingen hittat ett prao jobb och är så nöjd efter som jag behöver faktist inte gå lågt prao jobbet ligger i närheten det tar inte ens 5 minuter ditt, men aja jag är iallafall nöjd att jag har hittat ett jobb så att jag inte behöver stressa

Vi hörs senare 🤗

  • 2 readers

Likes

Comments

Tjena alla underbara 🌹, jag ber om ursäkt för en väldigt dåligt uppdatering nu på sistone så har jag varit fult upptagen med att planera om vad jag ska skriva om på bloggen (vad jag ska blogga om), jag har haft massor med läxor som jag måste göra klart. Men jag kommer fort farande blogga så klart efter som det har jag alltid villat i mitt liv.

Idag så är det väldigt konstigt ute efter som det snöar jag som trodde att det inte skulle snöa mer, men jag hade tydligen fel men hoppas att snön inte kommer stanna kvar för det vill jag inte (att det fort farande snöar imorrn)

Puss från mig
😘

  • 4 readers

Likes

Comments

Hej på er alla finna läsare! Jag tänkte vissa några bilder från torsdags då jag var med mina vänner och kollade på kläder, vi testade kläder sen så testade vi solglasögon också det var super kul den dagen ! ✨

  • 9 readers

Likes

Comments

Hej på er alla underbara! Det känns nästan länge sedan jag bloggade, men dagarna jag inte har bloggat har iallafall inte var speciella! Idag fick jag änklingen nyheter från doktorn, som jag hade redan brättat så hade jag tagit blod prov för att se vad det är som gör mig sjuk, jag fick änklingen resultatet idag att jag har lågt blodtryck men ska gå ta ett till blodtryck för att doktorn ska vara säker på att det är det och undersöka och sånt, helt otroligt jag har vänta på svar ganska länge och jag får svar nu! Jag är glad att jag fick svar istället att inte får det efter som att de ringer/ meddelar om det är nåt. Idag har jag gått till skolan efter som jag har varit sjuk och stannat hemma i några dagar jag träffade min kompis Carolina @Carolinaojeda när vi träffades så var det faktist en chock för mig efter som stakaren hade gipsa på foten så det vart lite roligt att se henne med kryckor men jag tyckte mest synd om stakaren ! Men självklart så har jag hjälp henne med att gå upp från trappor, som man en bra VÄN. 😇

Vi hörs imorrn 💖

  • 8 readers

Likes

Comments

Hej på er alla !

Hoppas ni mår bra, idag är det ingen normal dag för mig idag efter som det är första april och jag tänkte dra och skämta runt lite men det funkade tyvärr inte, jag lyckades skrämma mormor och min kusin men inga fler , brukar aldrig lyckas men i år har det varit lite fram steg iallafall 😇😁.

  • 9 readers

Likes

Comments

Vardag

Hej alla fina läsare.

snart har veckan tagit sitt slut och en ny vecka kommer snart, jag har äntligen valt vilken bok jag vill läsa och det är " mitt perfekta liv" som då handlar om en tjej som heter Macy," Som ska börja sommar jobba, hennes pojkvän vill att de ska ta en paus, ett extra sommar jobb dyker upp hennes planering inför sommaren vänds upp och ner, en tatuerad konstnärlig kille som säger sanning och han är precis allt det Macy inte vill ha men ändå så känner hon säg bekväm med honom."


det kommer bli mycket bloggande under vecka 15 efter som jag har påsklov den veckan och inte har mycket läxor att göra dessutom så har jag mer tid också

vi hörs <3

Likes

Comments