CHIT CHAT, PERSONLIGT

Hej alle sammen,
Jeg synes det er ved at være på tide, at jeg laver et indlæg, hvor I kan lære mig at kende. Så lad os starte fra en ende af. Mit navn er Pauline Harding og jeg er 17 år gammel. Lige nu går jeg i 3.g på Horsens Statsskole, - jeg kom et år for tidligt i skole, så det forklarer, hvorfor jeg bliver student så tidligt. Udover det bor jeg sammen med mine forældre, min storebror og en lille hund, som I snart kommer til at møde - så glæd jer til det 🐶

Udover det går jeg egentlig bare rundt og tæller ned til, at jeg bliver student og drømmer om, at jeg en dag flytter til København. Jeg har en hel bestemt kærlighed til København, - ikke mindst fordi byen er så smuk, men også fordi jeg føler mig hjemme og bliver vildt inspireret af at være der, så det kan ikke gå hurtigt nok med at kommer derover.

Jeg kan rigtig godt lide at skrive og tage billeder og så går jeg meget op i mode og interiør, - så det er blandt andet derfor jeg blogger. Det her er faktisk ikke min første blog. Jeg har haft utallige blogge, hvor jeg har slettet dem hurtigt igen, fordi jeg ikke turde at holde dem kørende. Det er for mig sjovt at tænke tilbage på, da jeg ikke kan lade være med at blogge nu.

En ting jeg er rigtig dårlig til er at tage beslutninger - jeg er muligvis jordens mest ubeslutsomme menneske og det er rimelig frustrerende for mig og dem jeg er sammen med. Derudover påvirker mine omgivelser mig rigtig meget, så det er for mig vigtigt at have et rent værelse, så jeg har mulighed for at koncentrere mig eller slappe af.

//Pauline Harding

Likes

Comments

CHIT CHAT

Hej alle sammen,
I dag havde jeg lyst til lege med makeup. Jeg havde besluttet mig for at prøve noget nyt og blev inspireret af kleopatra, der har sin inderste øjenkrog meget markeret. Synes selv det blev ret flot og blev nødt til at dele det med jer!

Produkter:
Mac - soft and gentle highlighter
Kat von D - tattoo liner
Eyelure kunstige øjenvipper
Mac - studio waterweight foundation
Urban decay - basics
Max Factor - creme puf powder
Benefit - hoola bronzer
Urban decay - all nighter makeup setting spray
Mac - point pot - bare study
Lancôme - hypnôse volume a porter

Loreal - brow artist expert
Mac - Pro longwear waterproof brow set

//Pauline Harding

Likes

Comments

CHIT CHAT

Hej alle sammen,
For et par måneder siden lavede jeg et blogindlæg, hvor jeg skrev, at jeg overvejede at farve mit hår, - og ja, det har jeg så gjort nu. Det er faktisk en måned siden nu, men jeg synes alligevel det fortjente en plads på bloggen, da jeg er så glad for det. Det var egentlig en helt vildt spontan beslutning, hvilket er det eneste, der fungerer for mig i sådanne situationer, da jeg har en tendens til at bakke ud af det, når jeg bliver for nervøs.

Det jeg fik lavet var ombre. Det virker egentlig meget simpelt, men wow, hvor kan det gå galt. Jeg kom heldigvis i hænderne på en dygtig frisør og hun lavede det helt perfekt. Nedenunder ses der før og efter billeder, hvor man kan se, at jeg har fået der farvet mørkere i toppen og fået helt lyse spidser.

Hvis der er nogen, som bor i Horsens og overvejer at få lavet det samme, så vil jeg råde jer til at bestille en tid ved Fie Froholt, frisør morgenhår

//Pauline Harding

Likes

Comments

PHOTO DIARIES

EFTERÅRSFERIE '16

Hej alle sammen,
I dag vil jeg skrive lidt tekst til min photo diary. Som titlen afslører, så er dette et lille throwback til efterårsferien 2016, hvor jeg var i Spanien med min familie og min bedste veninde, Helene. Vi havde en helt fantastisk tur og det er muligvis en af de bedste ferier jeg nogenside har været på. Det var ikke fordi vi lavede specielt meget på ferien, men alligevel havde vi det mega sjovt. Helene og jeg fik vandret en del i bjergene, og en af dagene stod vi op, så vi kunne gå en tur i solopgangen, - muligvis en af de smukkeste oplevelser jeg længe har haft. Det var dog ikke alle dage vi stod så tidligt op. Vandreturene blev også taget senere på dagen, hvor det var varmt, og det skulle selvfølgelig fejres med en dukkert i lagunen. Næsten hver dag blev afsluttet ude på terrassen, hvor vi så gyser og faldt i søvn under den stjerneklare himmel. Udover det spiste vi lækker mad, tog en masse billeder og drak en masse drinks. En mindeværdig ferie, der helt klart fortjener en plads på bloggen.

//Pauline Harding

Likes

Comments

CHIT CHAT

I dag har været lang dag og jeg må indrømme, at jeg lige nu kæmper med at holde mig vågen. Jeg er nemlig igang med at prøve at ændre lidt på min døgnrytme, - så jeg har lavet en kande kaffe til mig selv, så jeg undgår at falde i søvn her til eftermiddag haha. Udover det skal jeg nu igang med at forberede nogle blogindlæg og lave nogle lektier. Håber I har haft en god dag!

//Pauline Harding

Likes

Comments

MODE

• Decadent • big shopper // mini purse •

Hej alle sammen,
Så fik jeg ENDELIG købt min Decadent Big shopper taske. Den har jeg ønsket mig i så lang tid! Jeg købte tasken på Boozt.com, hvilket jeg også vil råde jer til, hvis I gerne vil have rabat. Det er nemlig sådan, at du kan få 10% i rabat, hvis du tilmelder dig med din e-mail (tingene må dog ikke være på udsalg i forvejen). Udover det har jeg også købt en mini purse, hvor jeg kan have læbepomade, pudder osv. i. Jeg købte dog min mini purse i en butik, der hedder profil-art, og der var jeg så heldig at få 50% 😆

//Pauline Harding

Likes

Comments

REVIEW

Hej alle sammen,
Dette indlæg bliver til mine makeup-elskende læsere. Jeg vil nemlig, som titlen afslører, lave et review på en foundation jeg købte for et par uger siden. Denne foundation koster 260 kr. og den er rigtig god, hvis du er nybegynder, da den er nem at påføre og kan give alt fra et mere naturligt til et mere dækkende look.

Som sagt har denne foundation en meget let dækkeevne, men det er intet problem at få en tungere dækkeevne ved at add'e et lag mere. Udover det er det en meget fugtgivende foundation, så hvis man ikke er specielt vild med det skal man være opmærksom på at påføre lidt pudder. Jeg synes personligt selv, at det er en god foundation, - jeg skal dog påføre lidt pudder i løbet af dagen, men det er hovedsagligt i T-zonen, hvor de fleste har en tendens til at blive lidt mere fedtede. Men ellers holder den rigtig godt og man får et meget flawless, naturligt look.

Vurdering:
4 ud af 5 stjerner🌟

//Pauline Harding

Du kan købe den her

Likes

Comments