Hej alle sammen,
Der kommer lige en lille update angående mit værelse. Jeg har nemlig fået lavet min sengegavl - Yay! Min sengegavl er lavet ud af gamle paller og jeg var så mega heldig at finde nogen med en grå undertone, hvor der ikke rigtig var mellemrum mellem de forskellige brædder. Jeg er så glad for, hvordan det kom til at se ud og føler virkelig, at det add'er noget helt særligt til mit værelse - hvad synes I?

Billede fra min Snapchat (Pauline-hs)

Pauline Harding

Likes

Comments

Hej alle sammen,
I dag vil jeg dele de sange jeg går rundt og lytte til for tiden. Denne gang bliver det udelukkende sange fra Soundcloud - så hop da lige ind og download app'en eller smut ind på www.soundcloud.com.

Kali Uchis - Ridin round
Favulous - Jenny from the block

Spol 1 minut, så er den rimelig vild

Lord Siva & Karl William - Affiche
Franc Moody - Dopamine
NAUUDA - TLK ABT LV
Pauline Harding

Likes

Comments

Hej alle sammen,
I dag startede jeg dagen ud med at køre i 1,5 time (med min kørelærer, bare rolig, haha) og fuck, hvor var det nervepirrende lige pludselig at køre rundt blandt de mere erfarende bilister. Jeg gik i stå et par gange, men de kloge siger at øvelse gør mester, så det vælger jeg at tro på 😜 Efter det smuttede jeg ned i byen til min mor, hvor vi gik rundt og shoppede - Hun var så sød at give mig nogle ting jeg manglede, så dem vil jeg selvfølgelig vise jer.

Langærmet trøje - Nørgaard på strøget // Langærmet trøje - H&M // Pelselastik - Huset nr. 10 // Makeup - Matas

Derefter tog vi på cafe, hvor vi drak kaffe og i aften skal vi i biografen og se Rings, hvilket jeg ikke helt ved om jeg er klar til - kryds fingre for, at jeg overlever, haha.

Pauline Harding

Likes

Comments