Indgredienser:       
2 tsk. instant coffee

2 tsk. sukker eller vaniljesirup

3 spsk. kogende vand

Isterninger

Mælk
1 : Put instant coffee & sukker i dit glas.
2 : Tilsæt det kogende vand & rør rundt til begge indgredienser er opløst.
3 : Fyld dit glas med isterninger & hæld mælk i for resten.
Pauline Harding

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej alle sammen,
Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden, at jeg blev student - noget jeg har set virkelig meget frem til. Jeg sluttede af med en rigtig god studentereksamen og er alt i alt tilfreds med det hele. Der er efterfølgende blevet deltaget i en masse studentergilder og kørt studenterkørsel i 2 dage - alt sammen noget jeg glædeligt kan kigge tilbage på. Som så mange andre ting fortjener dette også en plads på min blog, da det er en stor milepæl i mit liv - så her er nogle billeder fra da jeg blev student og tiden derefter.

19 juni 2017

Pauline Harding

Likes

Comments

Hej alle sammen,
I dag er det blevet tid til et review - dog bliver det en smule anderledes i dag, da det ikke har noget med beauty at gøre. Jeg skal nemlig lave et review af The Burger Shack, som netop er åbnet i Horsens for lidt tid siden. The Burger Shack er i høj kvalitet og arbejder med økologiske råvarer, hvilket i min bog er et kæmpe plus.

Man kan på The Burger Shack selv vælge om man vil spise inde på restauranten eller om man vil have det med som take-away - dette er jeg personligt rigtig vild med, men vil råde fremtidige (eller tilbagekommende) gæster til at sætte sig ned i restauranten og mærke stemningen. Noget jeg særligt har bidt mærke i er det altid smilende personale og den gode service. Dette afspejler sig også i maden, da man kan mærke, at der er tænkt over tingene.

The Burger Shack's priser er superoverkommelige og det snakker også særligt til deres unge publikum, der har mulighed for at komme ind og pleje deres tømmermænd med en lækker burger eller en omgang fried chicken.

Jeg er særligt stor fan af deres fried chicken og vil kraftigt anbefale alle til at prøve den. Udover det vil jeg også bedømme deres burgere til at være den bedste take-away burger, du kan få i Horsens.

Derfor vil min overordnede vurdering af The Burger Shack også ende på 5 ud af 5 stjerner. Dette skyldes, at du ved, hvad du får - det er lækkert, godt tilberedt og alt sammen til en rimelig pris. Efter min mening bliver det ærlig talt ikke meget bedre.

Så når du selv skal ned og afprøve The Burger Shack ligger den i Graven 5, Horsens - Udover det er den også til at finde i Randers, Aarhus, Herning og kommer snart i Odense.

Pauline Harding

Likes

Comments