Hej alle sammen,
Jeg har slet ikke blogget i hele weekenden, da jeg har haft travlt med galla og har brugt hele min søndag på at have rigtig ondt af mig selv, haha. Det var for mig en meget hektisk og sjov aften, og jeg nåede ikke at tage nogle ordentlige billeder af mit outfit - sorry. Men jeg har lovet jer at skrive lidt om min aften og dele de få billeder, der blev taget.

Jeg startede med at gøre mig klar og spise med en af mine gode kammerater. Efter det hentede vi mine veninder i byen og kørte hen til gymnasiet. Da vi ankom til gymnasiet fik vi lidt at drikke og skulle derefter danse lancier, hvilket var meget svært at gøre i stiletter på 12 cm. Men jeg klarede det og grinte lidt af det hele bagefter. Resten af aftenen blev der drukket en masse hvidvin og asti - og der blev vist også danset lidt mere lancier i de høje hæle.

Meget mere er der ikke at sige til det. Jeg havde en fantastisk aften og hyggede mig helt vildt!

Pauline Harding

Likes

Comments

Hej alle sammen,
I dag har jeg reflekteret meget over min februar måned og kigget tilbage på de indlæg jeg har postet, og som har været en del af #nouw30daychallenge . Jeg synes på mange måder, at februar har været en god, men stressende måned. Der har foregået meget i skolen, som man har skulle tage stilling til, men selvfølgelig også her på bloggen, hvor de fleste har postet noget hver dag. Selvom jeg har følt mig presset tidsmæssigt, så har det været ufatteligt sjovt at være en del af, og jeg føler faktisk, at jeg har fået noget ud af det. Jeg føler ikke kun, at jeg har oppet kvaliteten på min blog, men også min Instagram, hvilket jeg rigtig glad for. Dog har der, og vil altid være, blogindlæg som jeg er mere tilfreds med end andre, men jeg er alt i alt tilfreds med min præstation, og føler ikke, at det kunne være anderledes.

Udover det er der kommet nye læsere på bloggen og en masse nye følgere på min youtube - jeg kan ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig, og hvor glad det gør mig. Min blog og min YouTube har ikke haft den letteste start, hvilket jeg nok laver et blogindlæg om, når jeg er klar til det, men derfor vil jeg også sige tak fordi I læser og ser med!

#nouw30daychallenge har på mange måder givet mig blod på tanden og lysten til at lave indhold til jer er kun blevet større. Jeg kan virkelig mærke, hvor meget jeg nyder det, og hvordan bloggen er blevet mit lille frirum, hvor jeg kan skrive om det, der falder mig ind. Jeg tror dog ikke, at hver måned bliver som denne, da jeg bliver student til sommer og gerne vil ud med et ordentligt gennemsnit. Men jeg håber på at få smidt en god håndfuld blogindlæg op hver uge, da alt andet ville være en skam. Dog har jeg planlagt en masse ting, jeg glæder mig til at poste til jer, så det håber jeg I glæder jer til - når det så er sagt kunne det jo være, at der var nogen af jer, der ønsker at se eller læse noget helt særligt fra mig, og hvis det er tilfældet, så må I hellere end gerne skrive til mig på Instagram eller i en kommentar på dette indlæg.

Så februar har været skøn, men jeg kan heller ikke vente med at se, hvad marts bringer med sig. Lige nu ser jeg i hvert fald frem til Galla i weekenden, hvor jeg selvfølgelig nok skal skrive et blogindlæg, hvor jeg viser jer mit outfit og skriver lidt om min aften. Men udover det er der kun 2 måneder tilbage af 3.g inden jeg tager hul på læseferien - så det er alt sammen vildt spændende, men samtidig lidt skræmmende.

Pauline Harding

Likes

Comments