Certified Organic
 

Hej alle sammen,
I dag skal jeg lave et review på nogle produkter fra Naturigin, som jeg nu har afprøvet i et par uger. Jeg skal helt præcist lave et review af deres hårfarve, shampoo og balsam.

Naturigin blev i 1998 opstartet af ægteparret Stig og Mette. Mette var så uheldig at få diagnosen brystkræft og eftersom den ikke var genetisk båret betød det, at den var brudt ud af andre årsager - såsom et forkert valg af hårprodukter. Så alle Naturigin's produkter er 100% parabene og ammoniakfrie og udover det tester de ikke på dyr. Dette er noget jeg går rigtig meget op i eftersom jeg er meget følsom overfor alt der har at gøre med hårfarvning, så derfor er dette en helt perfekt løsning for mig.

Jeg fik lov til at farve min venindes hår i en mørkebrun farve - helt specifikt 4.0, som er en mørkebrun farve. Selve processen foregik som normalt, men noget vi begge lagde mærke til var, at produktet ikke havde den stærke lugt af ammoniak - det var derfor tåleligt at stå i, hvilket for mig var et kæmpe plus. Udover det bed min veninde mærke i, at det heller ikke irriterede hendes hårbund, da produktet var i, hvilket er noget ens hårbund godt kan have en tendes til at blive når man farver det. Nedenunder ses resultatet:

Udover det har jeg afprøvet deres colour care hair wash & conditioner. Jeg har brugt disse to produkter hver gang jeg havde brug for et afbræk fra min silver shampoo og balsam, så det har været sjovt at kunne sammenligne produkterne med hinanden. Det første jeg lagde mærke til ved disse produkter var duften. Disse colour care produkter er igen uden parabener, men også uden parfume. Shampooen fungerer ligesom den skal - den gør håret rent, men den udtørrer ikke håret, hvilket for mig har været rigtig vigtigt, da jeg fik mit har farvet og afbleget for et par måneder siden. Og det er faktisk her, hvor min nye bedste ven kommer ind i billedet - nemlig Naturigin's colour care conditioner. Denne conditioner er ultimativt den vildeste balsam jeg nogensinde har brugt. Den har efterladt mig med blødt og lækkert hår, og hver gang jeg har brugt den har jeg slet ikke kunne lade være med at røre ved mit hår, fordi det har været så blødt, haha.

Hair Wash
Ingredienser:

Aloe Vera
Vegetable Oils
Lavender Oil
Olive Leaf Extract
 
Conditioner
Ingredienser:

Eucalyptus Oil
Mentha
Coconut Oil
Lavender Oil
Chamomile Flower Oil
 

Alt i alt har det været en kæmpe succes at afprøve disse produkter, og det var i hvert fald ikke sidste gang. Harfarven holder super godt og sammen med colour care produkterne har du det perfekte match. Hvis du selv vil prøve disse produkter kan de forhandles i udvalgte Matas butikker - eksempelvis den i Fredriksbjergcenteret i KBH - udvalgte SuperBrugsen, Føtex og Kvickly. Derudover kan du selv gå ind og læse om deres produkter via dette link : www.naturigin.com

Vurdering:

4,5 ud af 5 stjerner 🌟

Pauline Harding

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Blue symbolizes trust, loyalty and confidence

Hej alle sammen,
Long time no see, haha. Wow, hvor har jeg savnet at blogge. Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal begynde, da der sker så forfærdeligt meget lige for tiden - jeg føler slet ikke jeg kan følge med. Lige nu er der lidt over 20 skoledage tilbage, og så er jeg altså student, hvad sker der?! For et par uger siden blev jeg rigtig syg, hvilket delvist har været grunden til, at jeg ikke har fået blogget så meget, da jeg skulle læse op på nogle ting og lave nogle afleveringer jeg ikke havde muligheden for at aflevere på daværende tidspunkt. Udover det har jeg være i gang med min allersidste AT-opgave - i dag er faktisk den sidste dag jeg har til at blive færdig med den, men jeg tillod mig at tage en lille pause og få opdateret her på bloggen - så må vi se om det ender med, at jeg sidder oppe hele natten for at få lavet den færdig, haha. Men ja, der kommer snart et review på nogle lækre produkter op på bloggen og så skal jeg til et event i morgen, hvilket selvfølgelig også kommer op på bloggen - det håber jeg I glæder jer til, det gør jeg nemlig. Håber I har det dejligt alle sammen.

Inspiration
Items
Pauline Harding

Likes

Comments