CHIT CHAT

I lørdags tog jeg en meget hurtig og spontan beslutning - jeg ville klippes og det skulle være nu. Så jeg skyndte mig ind på min frisørs hjemmeside og fik bestilt en tid samme dag. Der er egentlig ikke sket det helt store. Jeg har bare fået klippet et par centimeter af og fået gjort noget ved mit pandehår, men jeg synes alligevel det har gjort en stor forskel på mit hår. Der er meget mere liv i det nu, hvilket gør det lidt sjovere at lege med - så jeg er super glad! 😬

Nu går jeg og leger med ideen om at få farvet mit hår. Det er ikke noget jeg har prøvet kræfter med før, så det skal jeg lige tænke lidt mere over 😛

//Pauline Harding

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

CHIT CHAT

Det er ved at være et stykke tid siden jeg sidst har skrevet et blogindlæg. Og det skyldes egentlig bare, at jeg har haft og stadig har rigtig meget at se til, da vi er ved at skrive en større en opgave i skolen. Så eftersom, at skolen selvfølgelig er førsteprioritet, så har jeg desværre ikke fået opdateret min blog..

Men i sidste uge var jeg alene hjemme og der hyggede jeg mig med mine gode veninder. Vi lavede god mad sammen og hyggede os med noget billig vin. Haha. Det var virkelig hyggeligt og det blev alt sammen lagt op på min Snapchat (Pauline-hs) - føler jeg har nævnt min Snapchat lidt for meget i de sidste par indlæg, sorry!

Mine forældre kom så hjem igen i tirsdags, så i den her uge har jeg ikke lavet forfærdeligt meget andet end at skrive på min opgave - bortset fra i dag. Jeg havde kun et modul, i skolen, i dag, så jeg fik fri kl. 9:30 og så skyndte jeg mig ellers bare hjem, så jeg kunne nå at nyde det gode vejr, hvilket kan ses på billederne oven over.

Håber I har det godt og at I også fik mulighed for at nyde det gode vejr i dag💖

//Pauline Harding

Likes

Comments

PHOTO DIARIES

I går kørte mine forældre og jeg til Århus for at opleve lidt af festugen. Vejret var perfekt og det skulle selvfølgelig nydes i fulde drag. 


Vi spiste på Cross Cafe ved Aaboulevarden, hvilket helt klart kan anbefales! Der var masser af liv og en masse forskellige nationaliteter. Folk hyggede sig og der var en lækker stemning langs hele åen. Derefter gik vi lidt rundt og drak en kop kaffe på den nye Starbucks på Store Torv. Her var der også en rigtig god stemning og jeg fik en sindssygt god kaffe latte - så den vil jeg også helt klart anbefale dig at prøve, hvis du er ligeså glad for en god kop kaffe, som jeg er. 

//Pauline Harding

Likes

Comments

CHIT CHAT, PHOTO DIARIES

Min weekend har været vildt chill, hvilket har været rart eftersom jeg har svært ved at vende mig til, at det ikke længere er ferie.

Min lørdag stod på hyggetøj, god mad og en gåtur om aftenen med min far. Jeg besluttede mig for at tage mit kamera med, da vi var ude at gå, og det resulterede i billederne nedenunder.

Min søndag har derimod været lidt mere 'travl'. Jeg er i gang med et projekt sammen med mine forældre, så jeg har gået og taget billeder hele dagen. Selvom jeg allerhelst vil rende rundt og tage billeder hele dagen, så har jeg også nogle afleveringer og lektier, der skal laves, så det er det resten af min søndag bliver brugt på..

Jeg håber, I har haft en dejlig weekend og hvis I har lyst til at følge lidt mere med i min hverdag eller weekender som denne, så kan i tilføje mig på Snapchat (pauline-hs) 💖

//Pauline Harding

Likes

Comments

CHIT CHAT

1: Gå tidligere i seng

2: Drikke mere vand

3: Læse flere bøger

4: Smile til fremmede

5: Lave mine afleveringer i god tid (tænker det er ved at være på tide eftersom jeg går i 3.g 😝)

6: Spise fisk

7: Spare op

8: Læse mine beskeder igennem INDEN jeg sender dem - laver altid åndssvagt mange tastefejl..

9: Større viden inden for politik - synes det er SÅ nice, når folk ved en masse om politik

10: Rydde op efter mig selv

//Pauline Harding

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej alle sammen
Da dette nok bliver et af mine mere personlige indlæg skal det også siges, at det er noget jeg har tænkt en del over, da det ikke er til at forudsige, hvordan folk vil reagere på det. Men jeg har valgt at komme frem med min depression i håbet om, at det kan hjælpe nogen af jer, der læser med, som muligvis sidder i en lignende situation.

I slutningen af år 2015 kunne jeg mærke, at alting lige så stille begyndte at gå ned ad bakke for mig. Jeg var usikker på mig selv, jeg følte, at folk havde svært ved at acceptere mig, hvilket resulterede i, at jeg følte jeg ikke passede ind nogen steder - jeg var med andre ord bare ikke glad. Det var rigtig svært at finde ud af, hvordan jeg skulle tackle det, fordi når man er ked af det plejer det normalt at gå over efter et par dage, men denne gang stod det bare helt stille. Det var som om, at alting blev 100 gange sværere at overkomme - selv noget så simpelt som at slukke lyset inden jeg skulle i seng. Det hele virkede uoverskueligt og ligemeget, hvad jeg lavede, så føltes det ikke rigtigt. Det hele var sindssygt frustrerende fordi jeg ikke kunne finde ud af, hvad der var galt, men samtidig var jeg godt klar over, at der var et eller andet, der ikke var, som det skulle være.

Så en dag valgte min mor at tage mig med til lægen, hvor jeg skulle tage en angst- og depressionstest. Det gik egentlig bare ud på, at jeg skulle svare på en række spørgsmål, som så skulle hjælpe med at afklare de typiske symptomer på en depression - alt fra en tidlig til en svær depression. Men jeg fik svaret på de spørgsmål der nu engang var og gennemgik mine svar med min læge, og hun kunne så fortælle mig, at jeg havde en tidlig depression. Det var med blandede følelser jeg gik fra lægen. Jeg var på en måde lettet, fordi jeg endelig vidste, hvad der var galt, men samtidigt var jeg også klar over, at det ikke bare var noget man kunne komme sig over fra den ene dag til den anden.

Jeg begyndte derfor at lave nogle ændringer i mit liv - jeg sagde mit job op, fik lige så stille en ny omgangskreds og lige inden sommerferien begyndte jeg så til psykolog. Når jeg var til psykolog fik jeg lov til at snakke om de ting, der gik mig på og hjælp til, hvordan jeg skulle tackle dem. Jeg kan virkelig ikke beskrive, hvor meget det har hjulpet mig. Jeg begyndte lige så stille at blive mere bevidst om mig selv og jeg turde samtidig stå ved det. I takt med dette hjalp mine venner mig også med at få det bedste frem i mig og var der altid til at bakke mig op, når jeg havde brug for det. Og efter lidt tid begyndte jeg at stille mig tilfreds med den situation jeg var i og fik fornemmelsen af, at jeg var kommet videre.

Det har været en sindssygt hård periode, og det har til tider virket nemmere at give op. Men det jeg gerne vil frem til er, at der er gode og dårlige dage, og selvom de dårlige kan virke altoverskyggende, så vil der altid være en løsning på det hele. Nogle gange kommer løsningen helt af sig selv og andre gange bliver man nødt til at kæmpe for den. Men trust me - det er det hele værd.

//Pauline Harding

Likes

Comments

REJSER, MODE

Hej alle sammen
Da jeg rejser hjem til Danmark i dag, så tænkte jeg, at det kunne være sjovt, hvis jeg delte lidt inspiration til et eventuelt travel outfit.

1: Outfittet består af en hvid t-shit med print, som er fra BATOKO. Som I kan se på billedet nedenunder står der 'Give me the coffee and no one gets hurt', hvilket jeg synes virker meget passende i forhold til min situation, da jeg flyver til Danmark meget tidligt om morgen, så der vil helt sikkert være brug for en del kaffe.

2: Udover det har jeg valgt et par distressed shorts, hvilket giver looket et lidt mere råt og afslappet udtryk.

3: Oveni det har jeg valgt en læderjakke fra Acne Studios, som har en fin lyseblå/lavendel farve - jeg er personligt rigtig stor fan er farvede læderjakker, så denne læderjakke et af mine yndlingsitems, i det her look, og helt klart noget der bliver add'et til min ønskeseddel.

4: Når man er ude at rejse har man brug for en eller anden form for taske, hvor man kan have alle sine 'travel essentials', derfor har jeg valgt denne superlækre taske fra Givenchy, da den er lidt mere rummelig, så den har plads til alt det man nu engang skulle få brug for.

5: Skoene jeg har valgt til dette outfit er par fra adidas, hvilket du aldrig kan gå galt i byen med - specielt ikke når du skal ud at rejse. Det er i hvert fald et par behagelige sko, som er gode til at løbe rundt i, hvis det altså bliver nødvendigt.

6-7-8: Accessories er altid et mega must for mig, da det er med til at gøre hvert et outfit meget finere. Jeg synes nemlig, at man ser mere 'put together'-agtig ud når man lige har add'et en fin kæde og/eller et par ringe og et ur. Til dette outfit har jeg valgt et par solbriller fra Dior, en fin ring fra Anine Bing og et ur fra Calvin Klein.


//Pauline Harding

Likes

Comments