Blue symbolizes trust, loyalty and confidence

Hej alle sammen,
Long time no see, haha. Wow, hvor har jeg savnet at blogge. Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal begynde, da der sker så forfærdeligt meget lige for tiden - jeg føler slet ikke jeg kan følge med. Lige nu er der lidt over 20 skoledage tilbage, og så er jeg altså student, hvad sker der?! For et par uger siden blev jeg rigtig syg, hvilket delvist har været grunden til, at jeg ikke har fået blogget så meget, da jeg skulle læse op på nogle ting og lave nogle afleveringer jeg ikke havde muligheden for at aflevere på daværende tidspunkt. Udover det har jeg være i gang med min allersidste AT-opgave - i dag er faktisk den sidste dag jeg har til at blive færdig med den, men jeg tillod mig at tage en lille pause og få opdateret her på bloggen - så må vi se om det ender med, at jeg sidder oppe hele natten for at få lavet den færdig, haha. Men ja, der kommer snart et review på nogle lækre produkter op på bloggen og så skal jeg til et event i morgen, hvilket selvfølgelig også kommer op på bloggen - det håber jeg I glæder jer til, det gør jeg nemlig. Håber I har det dejligt alle sammen.

Inspiration
Items
Pauline Harding

Likes

Comments

Hej alle sammen,
Jeg har slet ikke blogget i hele weekenden, da jeg har haft travlt med galla og har brugt hele min søndag på at have rigtig ondt af mig selv, haha. Det var for mig en meget hektisk og sjov aften, og jeg nåede ikke at tage nogle ordentlige billeder af mit outfit - sorry. Men jeg har lovet jer at skrive lidt om min aften og dele de få billeder, der blev taget.

Jeg startede med at gøre mig klar og spise med en af mine gode kammerater. Efter det hentede vi mine veninder i byen og kørte hen til gymnasiet. Da vi ankom til gymnasiet fik vi lidt at drikke og skulle derefter danse lancier, hvilket var meget svært at gøre i stiletter på 12 cm. Men jeg klarede det og grinte lidt af det hele bagefter. Resten af aftenen blev der drukket en masse hvidvin og asti - og der blev vist også danset lidt mere lancier i de høje hæle.

Meget mere er der ikke at sige til det. Jeg havde en fantastisk aften og hyggede mig helt vildt!

Pauline Harding

Likes

Comments