Header

Igår tog jag mitt puck och pack och åkte hem till Örebro. Mamma hämtade mig på stationen tio i sex och skjutsade mig sedan hem till Ida.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I lördags var jag bjuden på tjejkväll hemma hos Kimmie med ett gäng härliga tjejer. Kimmie välkomnade oss med en helt sjukt god plock "pizza" och vin ute på balkongen.

Sen bjöd hon på middag och cheesecake till efterrätt. Jag brukar ju inte gilla efterrätter men den här var så jäkla god!

Så här såg jag ut, en väldigt simpel outfit men väldigt bekväm.

Kvällen avslutades med lekar och jag kom inte hem förens tidigt på morgonen.

Likes

Comments

Igår var det min sista dag på Thomas Sabo så efter jobbet bestämde jag och Hanna oss för att ta en shoppingdag på mos.

Vi åt en supergod lunch och köpte alldeles för mycket kläder. Vi avslutade dagen med en middag. Hade en så otroligt härlig dag så fler sånna i somnar tack.

Likes

Comments

I Lördags var det party så det hette duga då vi fira min fina kollega/vän Carla som fyllt 24år.

Jag tog bussen ut till Nacka efter jobbet och när jag kom fram hade hon dukat upp världens buffé och allt var så jäkla gott! Sen blev det såklart tårta också.

Sen blev det såklart presentöppning och av mig fick hon ett doftljus och en dassbok, haha.

Kvällen avslutades med zumba dans och massa skratt. Jag hade verkligen en så otroligt rolig kväll och hoppas på fler liknande kvällar innan min flytt!

Likes

Comments

Tre bilder från min tid på Bråvalla.

Jag hade en helt fantastisk festival tillsammans med grabbarna på bilden och i år lyckades jag faktiskt se otroligt många mer artister/band än förra året.

Sen fyllde jag ju faktiskt år den första dagen och kunde inte ha önskat mig än bättre 24års dag.Likes

Comments

Jag spenderade min midsommar i Sköllersta med ett helt magiskt gäng. Vi var närmare 50 pers på slutet och dagen började vid 12 med sill lunch men vi tjejer åt sushi istället haha.

Klockan 13 började lekarna och då var det allt från fyllekubb, ballongjuk och slip and slide som stod på schemat. Efter all lek satte grabbarna på grillen och sen blev det en lång natt med skratt och dans.

Är så tacksam att jag har lärt känna dessa underbara grabbar som styrde ihop festen. Men såklart min bästa vän Felicia som ni ser på bilderna här ovan.

Likes

Comments

Igår avslutade jag min Örebro visit med en lunch med finaste Elin som sedan blev en dag på stan. Jag kom hem med två nya super fina bikinis så är riktigt nöjd för de var båda på rean. Hur sjukt är det egentligen att sommar rean har börjat?? Känns som att sommaren nyss började.

Likes

Comments

Hej alla söta!
Ni undrar säkert vart jag tagit vägen och det var så här att min mobil, mitt bankkort och id handling blev stulna för några helger sedan och då tappade jag väldigt mycket gnistan till att blogga.

Sen har jag ju också firat midsommar med ett helt fantastisk gäng i Sköllersta som ligger utanför Örebro. Jag har fyllt 24 år och jag har varit på Bråvalla festivalen och det var höjdpunkten. Men mer om det i ett annat inlägg.

Nu vet ni iallafall vad det är som har hänt och från och med nu är jag tillbaka igen 😃

Likes

Comments

Säger bara att det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg de här underbara sandaletterna inne på HM för några dagar sedan. Jag var liksom bara tvungen att köpa dom och det bästa av allt var helt klart priset, ynka 149kr och dom är så sjukt bekväma! Kommer så att bo i dessa i sommar.

Sandaler: Här

Likes

Comments

Instagram@podie