Header

Allt har äntligen börjat och som jag längtat! Just nu sitter jag alltså och har lunch här i Turkiet (Side), det är våran andra dag på hotellet och det drog igång redan igår med dansrepetitioner och idag har vi gått igenom manus för en av showerna. Allt känns fortfarande väldigt nytt och jag har väldigt svårt med replikerna då mina är på danska men det ska nog bli bra, jag måste bara ha lite tålamod, haha.
Jag berättar mer om allt imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så var tyvärr den bästa resan över och jag ligger nu hemma i min säng med öroninflammation. Vi hade det så otroligt bra i mitt älskade Nerja så det kändes fruktansvärt att behöva åka hem till kalla Sverige igen.

Vi solade på dagarna, mestadels vid poolen men några av dagar gick vi faktiskt ner till stranden. Vi hade dags fester och dansade till det att solen gick upp.

Äta mycket mat det gjorde vi också och på mina tio dagar åt jag nog bara kött två gånger då jag verkligen passar på att äta skaldjur när jag väl är i Spanien.

Likes

Comments

I lördags bestämde vi oss för att bara ta en lugn kväll så vi vandrade in till stan och satte oss på Nerjas bästa resturang som konstigt nog inte har något namn. Vi bestämde musslor till förätt, Elin tog sen en pizza med fyra ostar och jag tog en pasta med musslor och ja bara min pasta kostade 40kr.

Likes

Comments

Åh om ni bara kunde förstå hur bra vi har det! Igår tog vi det bara väldigt lugnt, vi låg vid poolen, lyssnade på ljudbok och åt nudlar. Igår kväll kom även Filippa till Nerja så det blev några drinkar då också men det blir ju lätt så när man är här. Idag kom resten av gänget som ska bo här också så nu känns allt liksom lite extra bra.

Likes

Comments

Är ni i Nerja så bara måste ni gå till restaurangen som heter Maria Bonita och då jäklar kan jag lova att ni inte kommer bli besvikna!

Elin tog en pasta med alla möjliga djur från havet och jag tog en tropisk sallad.

Efter middagen gick vi ut och att det blev fler än en drink är ganska självklart haha


Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag faktiskt på planet till Spanien. Jag åker dit nu tillsammans med min vän Elin men redan imorgon kommer Filippa och på måndag kommer fyra till kompisar.

Känner på mig att den här resan kommer bli en av de bästa jag någonsin åkt på men nu ska jag beställa mat, haha.

Likes

Comments

Igår tog jag mitt puck och pack och åkte hem till Örebro. Mamma hämtade mig på stationen tio i sex och skjutsade mig sedan hem till Ida.

Likes

Comments

I lördags var jag bjuden på tjejkväll hemma hos Kimmie med ett gäng härliga tjejer. Kimmie välkomnade oss med en helt sjukt god plock "pizza" och vin ute på balkongen.

Sen bjöd hon på middag och cheesecake till efterrätt. Jag brukar ju inte gilla efterrätter men den här var så jäkla god!

Så här såg jag ut, en väldigt simpel outfit men väldigt bekväm.

Kvällen avslutades med lekar och jag kom inte hem förens tidigt på morgonen.

Likes

Comments

Instagram@podie