Har sedan sist blivit med lägenhet, haft mysiga sommarkvällar och tagit vara på varje ledighet. Mår så himla bra med andra ord.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Veckan i Magaluf sprang förbi hur snabbt som helst men aaah så kul vi har haft!! Tillsammans har vi skapat så många sjuka minnen som vi kommer att prata om hur länge som helst. Men det är inget som jag kommer att skriva om här, för det som händer i Maggan stannar i Maggan hehe. Nu är jag tillbaks till verkligheten iallafall. Jobb, träna, sova, repeat. Men idag är jag faktiskt ledig så ikväll ska jag och Stina ut och käka på Bryggar! 

Likes

Comments

En bild från balen på mig och min bättre hälft. 

Likes

Comments

ALLTSÅ VÄRLDENS BÄSTA DAG. Världens bästa vecka för den delen också! ÄNTLIGEN är alla miljontals prov, inlämningar och redovisningar slut en gång för alla. Dagen började med fotografering följt av en magisk champange-frukost hemma hos Lydia. Vi fick våra nomineringar och inte helt oväntat blev jag klassens frågetecken haha. Efter kyrkan och torget samlades släkt och vänner här hemma och firade. Sedan for jag till min klass igen och festade som om det inte fanns någon morgondag. SHIT vilken bra kväll alltså! Känns tråkigt att allt med studenten är övet, meeeeeeen imorgon lyfter flyget mot Magaluf så jag klagar inte!!! 

Likes

Comments

Har fått hem två nya sommarfavoriter idag. Ett par Levis vintage shorts och en bikini som jag älskar! Är mitt inne i studentveckan och livet är bokstavligt en fest haha. Upplever justnu den bästa tiden i mitt liv och jag njuuuter. Igår förfestade vi båda ekonomiklasserna på kanotudden och sedan for vi ut på Olles. Ikväll ska vi ut på Olles igen. Höörs

Likes

Comments

Igår hade jag en välbehövlig vilodag från träningen. På skolan hade vi vattenkrig och hade så jäkla kul haha och på kvällen for vi i klassen till Labans stuga i Bjuröklubb. Vi började med att käka middag tillsammans och sedan festade vi hela kvällen. Det blev verkligen en lyckad kväll! Vi sov över allihopa och sedan jag kom hem idag så har jag tränat mina legs och tagit pn efter pn haha.

Likes

Comments

Vars ska jag börja någonstans? Hur ska jag kunna sätta ord på det här? Hur ska jag för första gången på tre år kunna skriva ett par rader om min historia? Jag har aldrig varit den som velat prata om det, aldrig varit den som velat att andra ska veta, aldrig varit den som vågat blotta sitt mörka inre.

Jag har ett svagt minne om när jag för några år sedan låg i min säng och tittade ut genom fönstret. Jag log och tänkte på hur tacksam jag var till livet, hur tacksam jag var för allt jag hade och för att jag var jag. Jag hade aldrig tidigare förstått hur någon kunde somna med ett leende på läpparna. Nu förstod jag.

Vad hände sedan? Vart började allt? Vem hade jag blivit? Allt jag visste var att jag inte var mig själv längre. Det var min kropp precis som förut, men min själ och min personlighet stod på sidan om och tittade på medan den nya främmande själen i min kropp sakta tog död på mig själv. Men hur skulle jag sluta? Det gick bara inte. Det svaga minnet om den lyckliga tjejen som jag en gång varit var vid det här laget så svagt och suddigt, att jag antar att det här är jag. En vidrig och äcklig människa som inte förtjänar att leva.

Vad skulle jag ta mig till? Hur skulle jag lättast ta mitt liv utan att behöva lida? Är det enklare att proppa i mig en massa tabletter eller bara kasta mig framför en bil på motorvägen? Väljer jag tabletterna så kommer jag troligtvis kvävas i mina egna spyor efter några timmar, men det lät plågsamt. Men väljer jag motorvägen så förstör jag ju livet på chauffören också. Det kanske är lika bra att försöka drunkna istället. Googlade runt i dagar på hur jag lättast skulle försvinna från världen. Vikten sjönk och pulsen följde efter. Hur kunde läkarna bli förskräckta över mina 30 slag till puls? Det är väl bättre än ingenting? Varför ska inte jag få gå i skolan, vara med kompisar, träna eller få följa med och handla? Jag som hade trott att mitt liv inte kunde bli sämre. Men där hade jag fel.

Under min tid med anorexi har jag aldrig känt mig så ensam. Ensammast i världen. Fastän jag hade mina vänner runtomkring mig så kände jag mig totalt övergiven. Varför skulle dom vilja vara med en äcklig människa som mig? Jag är ju ingen. Den enda som ville prata med mig var rösten i mitt huvud som talade om hur värdelös jag var.

Det värsta jag visste var att vakna på morgonen, för då visste jag hur länge det var kvar innan jag fick somna och försvinna igen. Jag hatade den känslan. Ni som lider eller har lidit av anorexi vet vad jag menar när jag säger att jag frös enda in i själen, varje dag, oavsett väder eller årstid. Men kölden var inte värst. Alla sömnlösa nätter tog kol på mig. Jag blev galen. Doktorn försökte förklara för mig att när kroppen har för lite energi för att ens kunna somna så har det gått för långt.Det gick in genom vänstra örat och ut genom det högra.

Jag vet inte exakt hur och när det vände. Var det när jag valde behandling eller var det när min syster förklarade för mig vem jag var förut och att hon saknade mitt riktiga jag? En sak vet jag iallafall. Jag vägrar att hamna där igen. Jag kommer aldrig att tillåta mig själv att slänga bort fler år på det sätt jag har gjort. Anorexi är en hemsk jävla sjukdom som jag aldrig någonsin skulle önska någon annan, inte ens min värsta fiende. Att jag skulle stå här idag friskare och gladare än jag varit på flera år hade jag aldrig trott. Jag minns inte senast jag var såhär tacksam till livet. Jag är fri tillslut.

Likes

Comments

​Mina nya fina skor som jag fyndade för hundrafemtio kronor. 

Likes

Comments

​En bild från igår då jag Sanna och Martine gick broarna runt efter ett bra axel/magpass. Vid 18 tiden for vi i familjen till espresso där vi fikade och firade mamma som fyller år idag (wiii grattis!!) Efter det träffades jag Jonna och Ida nere på bryggan och myste på innan vi landade hemma hos Jonna framför en film. En riktigt bra dag! Idag har jag dödat mina armar på gymmet och sedan har jag varit hos Maria en stund och pratat om allt mellan himmel och jord. Skönt att få lätta på hjärtat lite när det behövs. Sedan dess har jag inte gjort många knop och kvällen kommer inte heller att bestå av många knop. Längtar tills imorgon då min studentvecka dar igång på riktigt! 

Likes

Comments

Efter gårdagens korta skoldag drog jag till gymmet och körde ett riktigt bra benpass som känns i rumpan idag kan jag lova haha. Innan jobbet for jag och syrran upp på solbacken i jakt på ett par loafers men istället kom jag hem med ett par Birkenstock-liknande sandaler. Dom var iallafall skitsnygga och sköna så jag är nöjd! Efter dagens grötfrukost cyklade jag i spööööregn till gymmet och körde ett ryggpass. Har alltid gillat latsdrag men idag prövade jag smala latsdrag och det var kärlek direkt! Ikväll jobbar jag min sista kväll innan studenteeeeeen, woho!! 

Likes

Comments