2017-10-27

Idag har jag arbetat om mig om 1-10år när jag är gift.
Det jag blev mest nöjd idag var blommorna i hörnet.
Det jag fick problem med idag var klockorna ,en fixade det med lite skuggning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2017-10-20

Idag har jag fortsatt arbetat om mig om 1-10 år.
Det jag är mest nöjd med är att jag hade en så bra idé om hur bilden skulle bli.
Det jag fick lite problem med år idag var att mannen på bilden inte hade så bra skor. Men jag löste det med att skissa lite extra bredvid.

Likes

Comments

2017-10-13

Idag har jag fortsätt med mitt arbete med mig om 1-10år. Jag målar nu med akryl. Det jag är mest nöjd med är bakrund på min bild. Det jag fick problem med var att komma på vilket perspektiv jag skulle ha brudparen. Men jag löste det genom att få lite idéer från konstnären Chagall.

Likes

Comments

2017-10-6

Idag har jag jobbat med Akryl dör jag ska måla mig om 1-10 år.
Det jag är mest nöjd över är att jag fick en fin yta på bakgrunden. Jag fick inga stora problem idag men det var lite jobbigt att måla bakgrunden tyckte jag. Men jag målade på bara.

Likes

Comments

2017-09-29

Idag har jag arbetat med Photoshop. Dör jag har photoshopat min dröm. Det jag är mest nöjd med att hela bilden är en bild och att man ser att det passar ihop. Det jag fick problem med i början var att hitta publiken till bilden. Men jag löste det genom att söka tills jag hittade en perfekt bild.

Likes

Comments

2017-09- 15

Idag har jag arbetat med Photoshop där jag ska redigera min dröm. Som ser på bildens finns en svamp som ska föreställa en scen där det ska finnas en artist och publik. Det jag är mest nöjd med är att jag har lärt mig klippa och sudda väldigt bra. Det jag fick problem med idag var att få en riktigt snygg skärpa på svampen. Men tillslut fick jag en bra bild genom att ändra till auto på systemkameran.

Likes

Comments

2017-09-8Idag har jag arbetat med min favoritplats. Då har jag målat att jag sitter vi havet och ser en solnedgång. Budskapet ska vissa att min favoritplats är havet. Det jag är mest nöjd med är flickan som sitter på Klippan och henne skuggning. För att det var väldigt svårt att inte få flickans färger i varandra och att skuggan inte skulle se verklig ut.
Det jag fick problem med att tona rätt färger vid solnedgången men det blev bra tillslut. Jag såg på internet att skolan va nästan vit vid en solnedgång medans jag målade den gulaktigt. Men jag tog mycket vatten i mitten och torkade bort färgen och då blev det bra.

Likes

Comments