2017-09- 15

Idag har jag arbetat med Photoshop där jag ska redigera min dröm. Som ser på bildens finns en svamp som ska föreställa en scen där det ska finnas en artist och publik. Det jag är mest nöjd med är att jag har lärt mig klippa och sudda väldigt bra. Det jag fick problem med idag var att få en riktigt snygg skärpa på svampen. Men tillslut fick jag en bra bild genom att ändra till auto på systemkameran.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2017-09-8Idag har jag arbetat med min favoritplats. Då har jag målat att jag sitter vi havet och ser en solnedgång. Budskapet ska vissa att min favoritplats är havet. Det jag är mest nöjd med är flickan som sitter på Klippan och henne skuggning. För att det var väldigt svårt att inte få flickans färger i varandra och att skuggan inte skulle se verklig ut.
Det jag fick problem med att tona rätt färger vid solnedgången men det blev bra tillslut. Jag såg på internet att skolan va nästan vit vid en solnedgång medans jag målade den gulaktigt. Men jag tog mycket vatten i mitten och torkade bort färgen och då blev det bra.

Likes

Comments