Header

Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

A bitch never ever had to use lipgloss on it

Likes

Comments

Min bästa vän, min drottning, den vackraste och starkaste jag vet

Likes

Comments

Detta inlägg hittade jag bland mina utkast, ingen aning varför det ej kommit upp men tänkte det kunde vara kul läsning för er! :*Det är helt förfärligt hur dålig jag är på att blogga. Min tanke var typ att jag skulle blogga minst ett par gånger i veckan haha

Nu har jag varit här i snart 8 månader. På ett sätt känns det som om jag alltid har varit här men på ett annat sätt känns det som om jag nyss kom hit.

Men i detta inlägget tänkte jag iallafall berätta lite om vad som hänt sen senast jag gjorde ett "detta har hänt sen sist"-inlägg.

Så sist jag skrev var jag i Dubbo hos Trents systrar och hälsade på. Jag och hans systerdöttrar var ju på races, vilket är hästlopp. Det var trevligt.

Sen var vi i Nya Zeeland, det var faktiskt riktigt mysigt. Vi spenderade de två första dagarna i Auckland, som jag älskade. Verkligen en hur mysig stad som helst som känns mindre än vad den är för att den är så himla mysig verkligen. Jag hoppade från Auckland Tower, vilket är det absolut värsta jag gjort i livet. Jag är höjdrädd men Trent hetsade mig så till slut gick jag med på att göra det, men han betalade. Det var hemskt iallafall och jag rekommenderar inte någon i världen att försöka övervinna sina rädslor för det går inte.

Andra dagen åkte vi från Auckland till en liten stad som heter Rotorua, som är en stad som ligger på kanten av kratern på en gammal vulkan, inaktiv då. Det balla var att det fortfarande finns lava under staden så här och där kom det upp ånga från marken. Det fanns också hur många naturligt uppvärmda pooler osv som värms upp genom marken typ för att lavan är så pass nära, eller jag tror det var därför iallafall. Där åkte vi runt en hel del till olika platser och bland annat åkte vi till en Maori by där de lagar sin mat genom ångan som kommer från marken och de hade också naturliga pooler som var nästan 100 grader varma där de kokade sin mat. De hade en gejser och massa andra grejer. Vi åkte också till ett ställa där man kunde åka luge, det var sjukt roligt faktiskt.

Efter NZ var det halloween och då var jag ute för första och även sista gången sen jag kom hit haha. Det var kul men såklart inte alls lika kul som hemma eftersom de jag var ute med var kanske inte riktigt lika dana som jag och de ville typ inte spåra på något jävla sätt och det var kanske lite trist faktiskt haha. Saknade mina älsklingar där hemma då.

Vi var på Yeo Show som är deras släktträff och det var faktiskt jättekul. Tycker om denna familjen så himla mycket verkligen. Jag vet inte om jag har sagt det innan, men det är iallafall bestämt att min äldsta och finaste vän Cecilia kommer hit i mars/april och då ska vi göra australien tillsammans och som om inte det var nog så kommer vi även att åka till Bali i en månad och sen åker vi hem därifrån, så kommer komma hem i slutet av maj! Längtar SÅ SÅ SÅ SÅ mycket tills hon kommer! det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse, detta är något som vi har velat sen vi var små så det kommer bli såååå jävla underbart!

Mamma var här över jul och nyår vilket var jättemysigt, hade saknat henne så himla mycket. Vi åkte mest runt och tittade på saker här i området runt Wollongong men vi var även i Alice springs och tittade på Uluru och Kings Canyon och lite annat. Det var verkligen en sjukt häftig upplevelse och det tog nog några dagar innan jag ens hade fattat vad jag varit med om. Jag tänker inte ens försöka beskriva för det kommer bara kännas löjligt, men det var helt fantastiskt på så många planNu har det ju varit nyår också och då är det så klart obligatoriskt med en liten liten års resumé.

Vi börjar väl på nyår, jag och Elin och Mante hade nyårsfest och det var kul. Men efter den festen lovade jag mig själv att aldrig ha en fest igen eftersom folk fuckade typ ur lite och alla var inte jättetrevliga. Och sen städandet dagen efter... Året började sen på absolut sämsta möjliga sätt då jag fick hjärtat krossat för tusende gången av samma kille som jag trodde va kärleken i mitt liv. Är det inte helt sjukt hur man med vissa killar har någon jävla sjuk vriden bild om hur de "egentligen" är, och man håller fast vid den bilden på ett helt otroligt sätt och vägrar släppa taget. Ibland kan det kanske behövas att man blir så jävla krossad att man inte kan andas för att man ska fatta att det kanske inte är så härligt ändå. Här någon gång bestämde jag mig för att åka till Australien också. Jag var riktigt trött på mitt liv, hade två jobb som jag hatade och allt var dåligt så beslutet att åka till Aus var inte jättesvårt.

I februari började jag renovera mitt rum, det var en så fruktansvärd energi där inne, kunde aldrig sätta fingret på vad det var men trivdes inte, det blev väldigt bra iallafall och nu trivs jag hur bra som helst.

I mars fick Eddie valpar och det var det mysigaste i livet. Utvecklade oväntade känslor för någon och kunde inte riktigt hantera det och fick typ ångest (oväntat haha).

I april hände absolut ingenting förutom valborg, hade kul men gillar ju generellt inte valborg alls. Denna gång var inte hemsk haha men ja den var väl inte bäst heller liksom.

I maj började jag träffa en kille och det blev väl mer seriöst än jag egentligen ville att det skulle bli. Jag hade inga riktiga känslor utan var typ kär i bilden av att jag skulle ha en kille och sen skulle jag åka till australien och det skulle bli värsta dramatiska scenerna haha han skulle typ komma inspringande på flygplatsen och bara "åk inte" och jag bara "hejdå", hahah sjuk människa. Det blev ju SOM TUR var inte riktigt så. Fast ganska dramatiskt blev det ändå haha!!

I juni tog min extra lillebror Karl-Johan studenten så då åkte vi upp till stockholm för att gå på hans student, det var kul som alltid att träffa dem. Sen typ några dagar efter det så åkte jag ju till Australien som bekant. 

Första månaden gick ganska segt fram, det var kallt och jävligt och det var bara en så sjukt stor omställning och det tog tid att komma in i familjen ordentligt osv. Det är ju speciellt att komma till en familj som inte är ens egen familj och bo där och äta deras mat och använda deras grejer. Det tog ett tag innan jag slutade känna mig som en snyltare typ.

Vi åkte till Hunter Valley i juni.

I juli åkte vi på lite olika små utflykter, Kiama, Science centre, Temora bland annat.

I auguste åkte vi till Sydney och lite andra små utflykter. Sen åkte vi till Thredbo och åkte skidor, vilket jag inte gjort på flera år, men det var hur kul som helst.

I september åkte vi till Gold coast och bodde på fint hotell och gick på theme parks. Efter det åkte vi till Dubbo och resten finns i början av detta inlägget hahaLikes

Comments

'member when i was your woman crush? he said "yeah"

tell him that i'm headed home, he could meet me there

tryna beat me there

let me be clear

is you eating ass too? pinky swear

Likes

Comments