Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett sent god jul till er alla! Jag hoppas ni hade en fin och mysig julafton igår med nära och kära. För mig är det viktigaste under julen att tillbringa den med familjen. Vi som är på Teneriffa tillbringade tiden i bergen och vandrade under hela dagen (ja jag har träningsvärk haha!) sedan hade vi massa god mat och lite paketöppning. Jag hade lite otur för jag fick en sådan smärta i magen och det verkligen bara knep i magen så jag fick inte avnjuta middagen och allt mys så som jag ville.. Men det finns värre saker i livet! Idag har vi tagit oss till ett ställe i södern där vi bara har tagit lugnt. Lite kyligt nu så vi ska nog ta oss hemåt snart. Hur har er jul varit? Kramis

Likes

Comments

Vem älskar inte M&m's?? Nu har jag landat i allt och ska börja uppdatera er. Lite bilder från flighten påväg hit.

Det är faktiskt något magiskt med att se alla moln och att man faktiskt är högt uppe i luften haha.

Likes

Comments

Go kväll fina ni! Vi har jullov och jag åker till Spanien imorgon!!! Fatta vad galet!!??

Idag packade jag och fixade inför resan sen kom min kärlek. Vi hade julklappsöppning, choklad ätande, film, middag, risgrynsgröt och lite mer julklappsöppning. MYSIGT! Åh kommer sakna honom så himla mycket men han kommer ner till Spanien om en vecka så det kommer bli underbart! ❤️

Vad ska ni göra under jullovet?

Titta vad fina julklappar jag fick av min kärlek! ❤️

Likes

Comments

En vintermorgon, jag tror detta var i fredas. Så himla vackert, synd att det är inte snö till julafton.. Hej på er förresten, hoppas allt är bra med er. Har haft väldigt mycket under båda förra veckan och nu i helgen så har inte prioterat bloggen. Iallafall jag är tillbaka haha! Tänkte uppdatera er om min helg.

Nya naglar! Tog gellack på mina egna naglar alltså inte byggda haha de som jobbade där sa att jag hade korta naglar.. Haha! Så himla skönt, gjorde både fötter och händer. Fräscht att ha nyfixade fötter och händer inför resan.

Sen väntades det taco-fredag hos Max med Emilia och Victor. Så himla mysigt!

I lördes var det julafton här hemma! Eftersom att vi inte är hemma under julafton så var hela släkten här för att äta gott och spela julklappsspelet, så mysigt!

Igår var det en lugn söndag här hemma. Jag städade mitt rum, började packa lite, tvätta, tittade på skam sedan mot kvällen åkte jag hem till Victor.

Hur har er helg varit?

Kramis

Likes

Comments