Header

Detta har jag väntat på i över 5 månader.
Trodde aldrig detta men , kolla!
Detta är en bra tanke i mitt huvud. Det bästa idag.
Asså ni förstår inte glädjen inom mig!

Fick ett fint brev av en gamla älskare!
Fyfan vad glad jag blir!
Snart blir det på hälsing uppe i Haparanda!
Så glaaaad!
Ni förstår inte!!

Och två dagar kvar tills jag får träffa min ädel sten!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 11 readers

Likes

Comments

Idag är 3 år sen du lämnade mig. Tre år i saknad och sorg. Du var min bästa Theo, saknar dej för varje minut som går. Men en dag kommer vi ses igen. Har fortfarande ditt nummer kvar. Brukar ringa det ibland och hoppas på att du ska svara. Men vet att det aldrig kommer hända. Du lever i mitt hjärta för alltid 💎❤️

  • 8 readers

Likes

Comments

Jag kommer göra rätt för mig och anmäla dessa som kommenterar? Nu är det bra , blir så jävla förband
!

Påväg till polis stationen nu!
Blir ännu en anmälan till!

  • 104 readers

Likes

Comments

Jag träffade en toppen kille vilket jag trodde! Han jag vill dela allting med, barn gifta mej med. Vi flyttade ihop ganska fort. Jag bodde fortfarande på mitt behandlingshem. Han smög in på nätterna och vi hade de mysigt. Tills den dagen kom och vi fick våran första lägenheten tillsammans! Var bra i början tills kränkningar från hans familj och han. Men tog inte åt mig, tänkt det är bara avundsjuka! Tills första slagen kom! Brydde inte mig speciellt mycket.
Efter drygt 1,6 år. Kom plusset på Stickan. Under denna period , har jag blivit fysiskt och psykiskt misshandel. Trodde kanske det skulle bli bättre när jag fick veta att jag var gravid. Han lovade att bättra sig tusen gånger om. Älskade lixom honom, honom var det jag ville dela allting med! Mitt liv mitt allt.
Han började dricka mer och mer med sina vänner. Vilket inte gjorde mig till en stor grejer. Först han börja slå mig när jag va gravid. Sa att jag hade vart otrogen och det inte var hans barn?! Hur skulle jag kunna vara det när jag aldrig fick gå ut själv eller knappt träffa min familj?!
Han slog mig under hela min graviditet , kränkte både mig och min familj. Han var den människan jag backade till 110%. Sket i hur många jag förlorade bara jag fick vara med honom. När jag var i månad 7 så vart vi anhållna. Satt 3 dagar. Något jag aldrig kommer glömma. Men i rättegången vart jag friad! Eftersom jag inte hade gjort något! Under tiden jag var gravid sa hans familj, hoppas barnet dör. Och nu är det deras favorit barn? Hur man kan ändra sig så fort? Kommer aldrig förlåta dom. Det är smuts i mina ögon!

När jag födde min prinsessa , min ädel sten. Vart allting helt förändrat, han vart snäll! Han hjälte till i början tills "hon" vart för jobbig. Hur kan ens eget barn vara jobbig? Blir så ledsen ? HUR ?!
En vecka efter hon kom var det dax att gifta sig! Hade dubbel bröllop för min mamma skulle också gifta sig. Familjerna var samlade och kände hur det var bråk i luften.
Ena hans familj tog mitt barn och sa du är med oss och inte deras familj. Vilket gjorde mig jävligt förbannad!

Allting var bra, tills han började bråka med grannar , misshandel , trakasserad min familj.. samt mina vänner. Socialen vart inkopplad men vi flyttade upp till Bollnäs. Lämnade allting där nere , exkat som alla sa flytta in upp, han kommer lämna dej där uppe och då har du inget.
Slagen blev mer och mer. Lögnaren vart mer och mer. Inte konstigt då man går på droger?! I ens hem med sin familj?!
Står påtänd med henne i famnen!?

En dag slog han mig så grovt med min dotter i famnen att jag bröt mitt näsben. Mamma ringde polisen då hon hörde allting över telefon! Polisen kom, dom tog inte med honom UTAN MIG !!!

Dotter vart plockad. Pågrund av hans lögner och hans familjs anmälningar.

  • 128 readers

Likes

Comments

Som rubriken låter vi möte på en clown...

När vi skulle ner till bilen som vanligt , går ner för trappen. Ser fullt med barn som står i ingången av dörren ut. Dom är runt 7-10 år Max!
Ena killen säger gå inte ut!
Vi tänker Nehe varför inte det!?

Han säger klart och tydligt det är en clown och den skrattade åt oss?!
Syrran springer ut, ser då den här clownen och springer efter, jag står kvar men den här lilla killen som är livrädd och skakar!

Min syster kommer tillbaka. Clownen vart tydligen så rädd! Men varför ge sig på små barn? Asså förstår inte! Detta skrämmer mig mycket!

Har ni vart med om något ? Kommentera isf!
Detta hände i Farsta!

  • 169 readers

Likes

Comments

Inte skrivit på ett bra tag! Detta innebär en ny flytt igen. Ny kommun igen, jag kommer aldrig tro?
Jo faktiskt har jag gjort det nu!
Vart har jag landat nu! STOCKHOLM!
Trivs otroligt bra med denna stad. Och min underbara syster jag bor med, bott här en månad snart 2! Känner mig helt okej!
Saker klarnar upp och livet är på rullning på RIKIGT denna gång!

Jobb, ska plugga på distans. Lägenhet , mysigt som tusan!
Samtals terapeut på grund av allting som hänt och vad jag går igenom nu!


Syrran och jag ligger å kollar på film! Skräck såklart!!

:)

  • 144 readers

Likes

Comments

Likes

Comments

blir mest bilder på bloggen! känner att jag inte har nån ork till att skriva så mycketX men vill ni veta mer om min vardag så har jag Instagram och snap som jag upptaterar varje dag


👻- Dundersjoberg

📷- dundee3r

Likes

Comments

Till dig, du kille som krossat en tjejs hjärta för att du är får kåt för att tänka klart.


Säg inte att du älskar mig, om du inte gör det. Be mig inte vara din, om du ber andra tjejer samma sak. Säg inte åt mig att lita på dig, om du inte tänker stanna.

Prata inte med mig, om du inte vill mig väl. Säg inte att du bryr dig, om det enda du bryr dig om är mina bröst. Riv inte ner mina murar, om du inte tänkt visa att de inte behövs. Titta inte på mig, om du blundar för mitt hjärta. 🔫💯

Likes

Comments