Jahapp, kände bara för att skriva av mig litegrann. Min vecka har varit stressig, hinner knappt sitta ner och bara andas ut men tror jag skapar det själv. Är ledig idag och imorgon vilket känns helt fantastiskt, ingen söndagsångest.

Eftersom det var Black Friday så var stan öppen längre. Efter mitt jobb åkte jag och Markus på Mat&prat, vi åt deras underbara Spicy chicken pasta, gick runt på nästa alla affärer men hittade ingenting. På vägen hem gick vi igenom Smedjan där vi träffade på Amanda som lyckades sälja på mig en julkalender från the body shop, vilket jag är så glad över!! kommer bli en rolig December nu.

Igår var det jobb, hade en så bra kund! I september färgade vi henne röd och nu ville hon gå tillbaka till det ljusa, vilket är ett stort projekt, men vi kom en lång bit på vägen! Efter jobbet sprang jag hem och gjorde mig i ordning inför Olivias födelsedagsfirande och Norlie kkv! Var en riktigt lyckad kväll med tjejerna som alltid.

Idag har jag bara tagit det lungt och ätit pizza med Markus, så mysigt. Senare for jag iväg till familjen och julpysslade. Nu ser jag och Elsa på film i soffan och ska snart sova, vi hörs! Hejdå.

Likes

Comments