Melkers faster snodde med honom ut på en liten fotosession tidigare idag. Hon är så duktig och det vart riktigt bra bilder! Här är 4 utav mina favoriter =)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja, som rubriken lyder... Jag har sen tidigt sagt att jag tror att det är en stor tjej jag har i magen, bara fått den känslan. Jag nämnde det för min BM och fick då remiss till tillväxtultraljud. I vecka 34 blev jag kallad till SöS där dom då kunde konstatera att det såg alldeles "perfekt och normalt" ut. Inget som tydde på en stor bebis och hon låg faktiskt nån procent under kurvan. SKÖNT!
Men, jag har liksom inte riktigt kunnat släppa tanken av att det ändå är en klump där inne. Det bara känns så, vet inte varför egentligen men har haft nån känsla. Men då har jag tänkt på resultatet efter ultraljudet och snabbt kommit på andra tankar igen =)

Men det har helt klart funnits i bakhuvudet ändå att det inte är en liten bebis det här. Och idag när min barnmorska skulle känna på magen så sa hon " oj det är ingen liten spillevink det här "...
Hon uppskattade tösens födelsevikt till 4,3kg!!! Hjälp! Jag kände svetten pressas fram när hon sa det. Ja, jag är livrädd för att föda ett stort barn och kan såklart inte tänka på något annat just nu. Jag hoppas innerligt att hon har lite fel iallafall. Jag vet att man inte ska tro för mycket på vad dom uppskattar men när man får ett sådant besked kan man ju liksom inte bara vifta bort det..
Snart 2 veckor kvar, kom ut nu istället!

Likes

Comments

Alltså, jag förstår mig inte på den nya designen. Hur fungerar den? Snälla hjälp mig!! Har tyckt det varit så lätt och smart med de olika modulerna men nu fungerar ju absolut ingenting. HUR i hela friden gör man?!

Likes

Comments

Melker är mitt i en trots, inte en så nådig sådan heller. Hemsk om jag får säga det själv. Jag kan ibland nästan bli rädd och undra vad det var som gick fel, hur blev mitt barn såhär? Arg största delen av dygnet, det är kanske en (?) timme om dagen som han är HELT underbar, och det är tur det för då får man passa på att suga åt sig av all positiv energi innan han blir ett litet monster igen =)
Jag låter kanske lite väl nu men alltså jag känner inte igen Melker vissa stunder. Han kan i princip bara ställa sig och skrika rakt ut, ibland för ingenting och ibland för att han inte får som han vill. När jag hämtar honom från förskolan så möts jag av en stamp i backen och ett skrik. Och så låter det heeela vägen till bilen och heeela vägen hem och ja, tills det är läggdags typ =) Jag brukar tänka att jag inte är ensam om den här perioden, alla som har barn (nästan iallafall) går igenom den här trotsen. Det hör väl till på något vis. Den här tiden är nog den mest intensiva och jobbiga sen Melker kom. Man vill bara förstå vad han menar, vad han vill men det är inte alltid så lätt. Låt denna tid snart vara över så att jag får tillbaka min goa lilla kille igen!

Tänk, snart har jag två barn också... hur ska det gå? Den som lever får se =)

Likes

Comments

Då har jag alltså kommit till vecka 38, 20 dagar kvar och min graviditet beräknas nu som fullgången. Jag kan knappt förstå det! Hon kan komma i princip när som helst.

Det har som ni vet varit några väldigt jobbiga veckor nu senaste tiden. Allt är jobbigt och gör ont, förvärkar dagarna i ända och en helt HEMSK foglossning. Jag har varit (är) helt förstörd och inte nog med det så börjar jag känna mig risig i kroppen igen, sådär influensaliknande som jag hade för ett tag sen. Ja, det går bara runt, runt i en ond cirkel nu.
MEN, i fredags fick jag upp lite hopp. Min slempropp gick nämligen! Den släppte lite under hela dagen och på kvällen konstaterade jag att den gick "helt". Jag vet ju att det inte behöver betyda något eftersom att slemproppen kan gå långt innan förlossningen drar igång och även återbildas, men man kan inte låta bli att börja hoppas liiiiite iallafall. Jag har haft väldigt mycket tryck nedåt nu under helgen och som sagt en känsla av att vara sjuk. Nu går man verkligen bara och väntar... Vi får se när den lilla damen behagar att komma ut, jag hoppas dock att min magkänsla om att hon kommer komma lite tidigare än beräknat stämmer. Jag är så trött nu.

Nu ska jag ta min kvällsliga dos av Samarin innan det är dags att krypa ner i sängen! Kram

Likes

Comments

Och även när jag ska sätta mig kommer det ur en massa ljud =) Livet!

Likes

Comments

Hej! Jag lever, eller halvt... Har så fruktansvärt ont nu, sammandragningar/förvärkar dagarna i ända. Det är hemskt påfrestande och att jag nu ska dras med det i ett antal veckor till gör att jag vill dra täcket över huvudet och ligga där. Tills det är dags. Jag är så less nu. Kommer troligtvis inte vara så aktiv här på ett tag. Önskar bara att tiden gick att spola fram 3 veckor..
Det var allt för ikväll!
Vi hörs när vi hörs, när jag orkar helt enkelt :(

Likes

Comments

Älskar det här fina babynestet, det är faktiskt från Ullared. Ett riktigt fynd! Längtar så mycket tills hon ligger där i och myser!

Likes

Comments

Sitter och tittar igenom min journal från graviditeten med Melker och upptäcker hur olika de här två graviditeterna verkligen är. Det är så mycket som skiljer sig, och mest av allt mitt mående såklart men även andra saker som man kanske inte tänker på förens man ser det på papper.

- Tittar man på min SF-mått kurva med Melker så låg jag 2-3cm längre hela tiden jämfört med denna grav. Nu till exempel är jag i vecka 36, mitt SF-mått i måndags var 33 och med Melker i exakt samma vecka hade jag 36.

- Jag gick upp totalt 6kg med Melker (v42) Nu, v36 och jag har gått upp 6kg. Vi får väl se hur det slutar =)

- Mitt Hb (järnvärde) var typ helt fläckfritt i förra grav. Hade lite lågt nån enstaka gång men då tröck jag i mig järntabletter och det var på topp igen. Denna gång har jag jätte problem med att få upp mitt hb. Jag äter tabletter men ändå stiger det inte. Jätte konstigt.

- Melkers hjärtljud i magen låg stabilt på 140-145. Denna lilla tös har pendlat mellan 145-170. Men som sagt, det är en crazy kid jag har i magen så det är inte så konstigt =)

Nu längtar jag SÅ mycket, jag vill bara ha henne här på utsidan istället. Se vem hon är, hon som levt rövare i min mage i snart 9 månader. Älskade lilla prinsessan!
Exakt 1 månad till bf idag <3

Likes

Comments

Igår vart jag så överraskad. Totalt lurad. Jag skrev ju att jag skulle på brunch hos Lisa igår, vilket jag också trodde in i det sista. Men mina vänner och familj hade heelt andra planer för mig.
Jag plockade upp Malin innan vi åkte till Lisa och det ända vi pratade om på vägen var mat och hur hungriga vi var, såg väldigt mycket framemot denna brunch =)

Vi parkerar och går mot Lisa, pratar fortfarande om maten. Jag anar absolut ingenting utan blir så sjukt chockad när jag möts av ett helt gäng som skriker " SUPRISE " jag vart livrädd och skrek själv rakt ut. Såå chockad men så glad!
Dom hade gjort det så himla fint med all mat och dekorationer, presenter och lekar. Det var perfekt och jag och lillan kunde inte fått en bättre dag. Så lycklig över hur underbara människor vi har runtomkring oss!

Tack återigen för igår, en dag jag kommer leva på länge. Ni är BÄST!

Likes

Comments