I Trånghalla kom min syster gåendes, och hejade oss uppför backen. Värmande att få stöd längs med vägen. Det kändes skönt att rulla förbi vår "gamla" depå i Bankeryd, och bara fortsätta upp mot Hjo. När vi närmade oss Hjo försvann molnen, och solen var med oss ända in i mål. Nästa stopp för oss var i depån i Karlsborg. Där hann vissa av oss med en kisspaus, medan jag njöt av kaffe och energipåfyllning. När vi sedan rullade ut ur Karlsborg blev jag kissnödig. Tji fick jag som inte passade på...

Jag fick en liten svacka efter Karlsborg, för jag började känna mig konstig i huvudet. Försökte fylla på med vätska och lite gel, men det höll i ett tag. Ganska obehagligt det där...Men det släppte tillslut, och när vi kom till nästa depå i Hammarsundet var jag mig själv igen. Från Hammarsundet var det cirka fem mil kvar till mål. Det kändes som att hela gruppen var pigg, och vi hade definitivt kul hela vägen. Med två mil kvar till mål (Medevi) fångades vi på några bilder. Finaste klungan! Det är rätt så "upp och ner" den sista biten, vilket jag hade förträngt. Vi kämpade på mot mål, och tog oss in på 12.07.

Min andra Vätternrunda, och definitivt inte den sista. Det har verkligen varit så roligt att cykla ihop med denna grupp under våren. Fantastiska människor, och ren njutning på cykel. Efter rundan i lördags sa jag att jag nog inte ville cykla på ett litet tag, men nu är jag redan sugen på nästa cykelrunda. Någon?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments