Denna veckan har verkligen bjudit på trevliga, men sena, kvällar. I måndags hämtade Nicole mig på jobbet, och sedan gasade vi mot Göteborg för att se Coldplay spela på Ullevi. Det var tur att vi fick biljetter på måndagen, för vi hade strålande solsken under kvällen. Och hur bra var inte konserten!? Love, love, love. En kväll jag sent kommer glömma, och glad att jag fick dela den med min syster.

Men....innan vi var hemma, och jag kom i säng, hann klockan bli två på natten = har varit trött hela veckan. Jag är en person som verkligen behöver åtta timmars sömn varje natt för att fungera, så det har varit kämpigt.

Sedan var det dags för vår "After-Vättern" middag i torsdags. En kväll i gott sällskap, med god mat. Vi fick in fem smårätter, en varmrätt och sedan en tryffel till dessert. Det blev många skratt, och jag blir så glad av att få träffa mina cykelkompisar. Vi får ju bestämma oss för att cykla Vätternrundan igen nästa år, eller hur? Och runt Vättern i sommar såklart.

I helgen har vi besök av Adams mamma och hennes make. Och så går jag introkurs på Crossfit 036 under helgen, så det är fullt upp. Men härligt också!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments