I tisdags åkte jag med familjen ut till Rudenstams café. Vi gick en runda i butiken i väntan på att mamma skulle ansluta efter jobbet. Jag tror att vi alla fick med oss lite smått och gott hem. Sedan var det dags för fika. Jag provade deras surdegsfralla med ost och en kaffe till det. Gott med äppelskivor på ostmackan, alltså. Det kommer jag definitivt att göra om här hemma. Vi satte oss utomhus och njöt av värmen, tittade ut över äppelodlingen en stund och kom överens om att vi alla skulle kunna tänka oss att bo såhär. Ute på landet, men nära stan. Jag kände mig lycklig över att vara där tillsammans med mina bästa (minus Adam som stannade hemma).

Efter fikat åkte jag ut till Crossfit 036 för en timmes träning = ännu ett jobbigt pass. Det kändes som att kroppen inte riktigt var med mig, och det var väl kanske inte så konstigt att...jag blev sjuk i onsdags. Suck. Jag orkar verkligen inte. Jag var sjuk för bara tre veckor sedan, precis innan semestern. Idag har jag i alla fall kunnat ta mig upp ur sängen, men fy fasiken vad jag vill vara frisk.

På måndag väntar första dagen på mitt nya jobb, vilket jag ser fram emot. Jag har även fått veta att jag kom in på kursen Idrottsmedicin och idrottsrehabilitering på Uppsala Universitet. Kursen går på distans med några fysiska möten, så jag överväger att gå kursen. Med tanke på att jag både börjar på nytt jobb och ska läsa en ny kurs känns det som att hösten har börjat. Ja, jag vet. Ingen vill höra att sommaren är slut. Det vill jag inte heller höra egentligen, men det börjar ändå kännas mer okej att hösten är på ingång. Jag hoppas att hösten bjuder på fint väder, och att det kanske blir någon utlandssemester framöver. Adam ska åka med klasskompisar till Österrike i januari, så jag får passa på att åka på något eget då jag har större intresse av att åka till solen! Det hade varit fantastiskt. Men vi får se vad som händer med det. Hösten bjuder dessutom på spin/intervall och Giro4 för min del, vilket är nytt även om jag lett spinning ett tag. Ser fram emot det! Ska bara sätta ihop passen först, hehe.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är vi hemma igen efter vår vecka i Norrland. Främsta målet med resan var att åka till Lycksele, där Adam har sin mamma och bror med familj. Vi kom dit på söndagskvällen, och blev bjudna på grillat ännu en gång (inte mig emot). För det mesta fick vi njuta av ganska okej väder, det vill säga inget regn. En dag hängde vi med Elaine och Dewin till Cross-banan, en annan dag bjöds vi på finmiddag hos Anita & Bosse. Jag passade även på att fixa håret hos frissan när vi var uppe i Lycksele, då min frisör i Jönköping inte hade några tider förrän i oktober typ...Det blev några nyanser ljusare, hehe.

Vi åkte ifrån Lycksele i fredags, och tog sikte på Bollnäs. Eller, ja...Höle, som ligger strax utanför Bollnäs. Där bor nämligen Adams barndomsvän Kristian, med fru och barn. De har renoverat ett gammalt hus som ligger på en gård vid en sjö. Det är sååååå fint! Vi hade lite mindre fint väder dock. Regn, regn, regn och mer regn hela bilresan hem. En övernattning senare satte vi oss i bilen igen, med en längtan efter att få komma hem. Det finns inget bättre än att få sova i sin egen säng. Borta bra, men hemma bäst!

Likes

Comments

Efter att vi lämnat Hudiksvall stannade vi till i Örnsköldsvik för lunch. Våra semesterhjärnor hade glömt att det var söndag = stängt på stan, så det blev inget lägre stopp. En lunch på Sibylla och kaffepåfyllning senare satte vi oss i bilen för att fortsätta åkandet. När vi hade åkt en stund svängde Adam in på parkeringen vid Skuleberget. Han hade varit dit tidigare någon gång, och ville visa mig grottan som låg belägen på högre höjder. Så, jag bytte ut mina Birkenstock mot mina Nike's och plockade med mig kameraväskan. Jag var väl inte direkt klädd för att klättra 300 höjdmeter, med långärmat och jeans, men vi tog oss upp hela vägen. Nästa gång blir det träningskläder + vattenflaska för det blev något svettigt, hehe. Dessutom fick jag jobba ganska aktivt med min höjdrädsla, då det var stegar och trappor att ta sig uppför mot slutet. Ni vet, sådana som man kan se ner mellan varje trappsteg. Hua! Vi var tre kvinnor som gick efter varandra som var höjdrädda, så det tog lite tid för oss att komma ner haha. Men utsikten på toppen var värd klättringen.

Likes

Comments

Tidigt lördag morgon åkte jag ut till mina föräldrar för att lämna över mina tomat-, chili- och paprikaplantor. De behövde få lite kärlek (och vatten) under tiden vi är uppe i Norrland, och vad passar inte bättre då än att florist-mamma och växttokiga-syster tar hand om mina plantor? Nicole sov när jag kom dit, och jag ville inte väcka henne, så jag åkte snart inåt stan igen. Stannade till vid macken för att köpa färdkaffe + frukost, och hämtade sedan Adam hemmavid. Med väskorna i bilen styrde vi norrut på E4:an. Vi stannade till för lunch utanför Uppsala, satte oss i solen på en uteservering och njöt en stund. Sedan fortsatte vi mot Hudiksvall, vilket var första stoppet på vår resa.

Framme i Hudiksvall rullade vi in på Breda gatan hos Daniel och Theres. När vi kommit innanför dörren fick vi även träffa deras söta tjejer Thea, 2.5 år, och Alice, 4 månader. Det blev en härlig kväll; solen lös och tIll middag bjöds det på riktigt god, grillad, vegetarisk mat. Men trötta efter en hel dags bilkörande somnade vi ganska snabbt, och nästa morgon var det dags att åka vidare mot Lycksele. Tack för att ni tog emot oss, Daniel och Theres.

Likes

Comments