Äntligen semester! Min sista dag på Team 5 är avverkad, och tre veckors semester kunde inte vara mer efterlängtad. Det var vemodigt att krama om mina kollegor för "sista gången", men samtidigt ser jag fram emot mitt nya äventyr på vårdcentral. Efter att jag hade städat undan mina saker och gjort i ordning mitt skrivbord mötte jag upp mamma för en glass i solen, och en runda på stan.

Igår åkte Adam och jag ut till Rudenstams för att inhandla några presenter. Jag har inte varit dit tidigare, utan bara åkt förbi. Men nu när vi åker upp till norrland om någon vecka ville vi införskaffa presenter från trakten, att ge bort till de vi får bo hos. Det är bra mysigt utåt Kaxholmen och Landssjön; ett ställe jag hade kunnat tänka mig flytta ut till. Vi åkte ett varv runt Landsjön, och kollade in omgivningen. Reflekterade över att vi inte hann visa upp denna del av Jönköping för Anita och Bosse när de var på besök, men det får vi ta nästa gång.

Under kvällen åkte vi ut till mina föräldrar, som bjöd på grillat och en "fira in semestern" drink. Misstänker att jag kommer tillbringa en del tid ute hos dem. Och vem skulle inte göra det? Utsikten är fantastisk, nära till Vättern och massor av plats att njuta av solens strålar. Dessutom sällskap av min underbara far, och mina syskon (om de inte jobbar).

På tisdag kommer Helena hit på besök från Alingsås! Det ska bli kul att se henne igen. Hoppas att Jönköping visar sig från sin bästa sida (sol). Och resten av veckan,....ja, den innehåller träning, avkoppling och umgänge med de bästa. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna veckan har verkligen bjudit på trevliga, men sena, kvällar. I måndags hämtade Nicole mig på jobbet, och sedan gasade vi mot Göteborg för att se Coldplay spela på Ullevi. Det var tur att vi fick biljetter på måndagen, för vi hade strålande solsken under kvällen. Och hur bra var inte konserten!? Love, love, love. En kväll jag sent kommer glömma, och glad att jag fick dela den med min syster.

Men....innan vi var hemma, och jag kom i säng, hann klockan bli två på natten = har varit trött hela veckan. Jag är en person som verkligen behöver åtta timmars sömn varje natt för att fungera, så det har varit kämpigt.

Sedan var det dags för vår "After-Vättern" middag i torsdags. En kväll i gott sällskap, med god mat. Vi fick in fem smårätter, en varmrätt och sedan en tryffel till dessert. Det blev många skratt, och jag blir så glad av att få träffa mina cykelkompisar. Vi får ju bestämma oss för att cykla Vätternrundan igen nästa år, eller hur? Och runt Vättern i sommar såklart.

I helgen har vi besök av Adams mamma och hennes make. Och så går jag introkurs på Crossfit 036 under helgen, så det är fullt upp. Men härligt också!

Likes

Comments