View tracker

Today//

Hej honeys!
Nu sitter jag med en av mina bästavänner Wilma, vi var nyss ute på promenad med min hund Leah. Vi ska kolla på en film och äta+dricka lite gott till det. Sen är vi nog såpass trötta att vi kommer somna, men vi får se haha. Imorgon ska vi dra till torp och så ska jag fixa ett gymkort :))) Ses. Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bild ifrån Miami 2015&2016//Maten som vi åt idag//Bild ifrån igår på mig.

Hej honeys!

Idag har jag och mina 3 tjejkompisar varit i Stenungsund och ätit brunch. Vi åt på Espresso house och sen gick vi runt i stan och shoppade lite, Jag köpte 3 sminkprodukter. I skrivande stund så är klockan 15:59, Jag är ensam hemma resten av dagen så jag tror att jag bara ska fixa lite gott och kolla på film. Imorgon blir det ett inlägg där jag ställer mig själv frågor om mig själv så att ni ska få lära känna mig bättre. Ses i nästa inlägg. Kram


Likes

Comments

View tracker

Summer plans:

Förutom att jag ska jobba som instruktör så har jag planer att åka ut med våran segelbåt i 2 veckor med min pappa, Då ska vi förmodligen åka till Norge. Sen så har jag Handbollscup i Norge i slutet av sommarlovet, cupen heter Ski Håndballcup.

Favorit sommardrink:

Har inte druckit så jättemånga drinkar men det får nog bli Virgin Mojito, det var den första drinken jag har druckit och jag älskar den!

Bästa sommarminne:

MItt bästa sommarminne var nog förra året i slutet av Juli när jag och en av mina bästavänner Wilma åkte ut och campade med hennes familj, vi hade superkul och vi åkte bla. helikopter, och det var första gången jag åkte helikopter.

Favorit grillmat:

Det får nog bli Grillad kyckling, stekt sparris, potatisgratäng och bearnaisesås, det är såå gott!

Min drömsommar destination:

Jag har ju redan varit i U.S.A tidigare i år men jag vill så gärna göra om det så det får helt enkelt bli U.S.A!

Vad jag lyssnar på i sommar:

Typ allt som är på topplistan i världen, haha.

Så det var denna lilla sommartagen, hoppas ni gillade den. kram

Likes

Comments

Hej honeys!
Som jag hoppats att Chile skulle vinna, 90 min utan mål, 33 min tilläggstid utan mål, och då var det dags för straffarna son Chile vinner! Jag kan inte beskriva hur glad jag blev, en helt underbar känsla. Igår, innan matchen börja åkte jag och mamma och hämtade min syster mitt i natten haha, vi stannade på donken och hade superkul. Idag blir det nog inga inlägg om min dag eftersom att jag förmodligen inte ska göra så mycket, men vi får se. Kram

Likes

Comments

Hej honeys!
Idag startade jag dagen med att göra frukost till mig och min bror, senare åkte vi till pappa (jag har skilda föräldrar) för att fira min bror som fyllde 18 på midsommar. Vi åt mat, tårta öppnade presenter och sen var det slut med det. Efter kalaset drog jag ut till stranden med mina kompisar och var där och bara chillade ett bra tag. Nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig och min bror. Jag och mamma ska kl 02 inatt kolla på finalen i Copa de America, då Chile ska möta Argentina, jag och mamma har laddat upp med chips, dricka och godis. Uppdatering kommer imorgon om hur det gick på matchen osv. Kommentera nedan om tips på inlägg, har bloggtorka redan haha. kram!

Likes

Comments

Hej honeys!

I detta inlägget hade jag tänkt att visa mitt träningsschema, detta gör jag minst 2 ggr i veckan och programmet har jag fått av mina tränare.

LÖPNING 4-5 km - SPÄNST Saxhopp 6 st ,Skridskohopp 6 st, Spänsthopp 6 st, Djuphopp 6 st, Körs i 3 set efter löppass. STYRKA Knäkontroll:Knäböj händer sida 10 st, Knäböj boll rakt ut 10 st,Knäböj boll över huvudet 10 st,Knäböj boll över huvudet upp på tå 10 st,Knäböj 1 ben händer sida 2 x 5 st, Knäböj 1 ben boll över huvudet 2 x 5 st, Knäböj 1 ben händer sida fot fram, sida, bak 3 st åt varje riktning, Utfall vridning överkropp 2x10,Utfall boll över huvudet 2x10,Utfall sidled boll raktfram 2x10, Doppa boll i marken vrid upp motsatt håll (påett ben) 2x10, Skridskohopp 2x10, Hoppa på ett ben fram o tillbaka 2x10, ARM/BÅL:Situps 15 st,Russian twist 30 st, Plankan med fot nedsättning sida höger&vänster 2 x 7 st,Armhävning med boll höger&vänster 2 x 7 st, Axelkontroll höger&vänster 2 x 7 st, Bäckenlyft på boll 2 x 7 st, Sidolyft på armbåge 10 st,Arm/Bål körs i 2 set. 

Och efter passet kör jag stretch. Om ni vill ha fler träingsrelateradeinlägg så får ni kommentera nedanför! Kram

Likes

Comments

Hej honeys!

Jag är Paulina och ska börja blogga här då! Jag spelar handboll och är med mina kompisar på fritiden. Ni kommer för det mesta att få se mitt liv och vad jag gör på vardagen. Hoppas ni kom hit för att stanna, kram

​Bilder ifrån midsommar!

Likes

Comments