Har haft väldigt mycket för mig senaste tiden, med allt VM osv därför har jag inte bloggat.

Efter VM var jag helt utslagen, va ledig från skolan på måndagen och jag kände mig inte tillräckligt pigg för att gå på dansen den kvällen så jag stannade hemma och vilade upp kroppen.


ÅH jag är så lycklig juuuuust NU. Jag fick min efterlängtade praktikplats igår och det kunde inte har blivit bättre. Jag har haft sån ångest över praktiken och jag har sökt överallt i Göteborg (det är där jag vill vara) men har aldrig lyckats, men NU äntligen är det klart och jag får vara i Göteborg i 6 veckor!!!!! All ångest släppte och jag kunde äntligen andas normalt igen.

Jag kan berätta mer om praktiken i ett annat inlägg, men nu ska jag fixa mig och göra mig redo för en musikvideoinspelning!

PUSS

(En bild från VM som visar hur jäääävla mycket folk det va på backe som tittade på oss när vi dansade (och såklart på tävlingarna)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bloggade från bussen igår när jag var påväg hem efter en mysig morgon hos Jennie, trodde då att jag skulle hem och vila hela dagen, men så blev det verkligen inte!! Blev en shoppingdag med mamma och vi käkade även sushi, vilket var otroligt gott!! Handlade mest nödvändiga grejer och lite smink och mina bacisbyxor.

Filmade en liten "haul" igår, men det var alldeles för mörkt ute för att kvaliten skulle bli bra, så hade tänkt att försöka idag igen!! Inget märkvärdigt, men vill verkligen komma igång med det här med videos!!

Men efter en lång dag på stan, så la jag mig äntligen i sängen och kollade på Sons Of Anarchy, men kunde fortfarande inte somna förens långt in på natten.

Började jobba på skolans boendeanläggning klockan 6 imorse, så det blev ca. 2 timmars sömn och 8 timmars arbete i köket idag.

Här får ni en bild från gårdagens lunch och två från idag

Likes

Comments

Haft en riktigt mysig morgon hos Jennie med en del av gänget. Få prata av sig lite, prata om minnen och framtiden är alltid bra med dom här människorna. Är så himla glad över att ha dom i mitt liv.

Nu ska jag hem och vila hela dagen och förbereda mig inför en lång vecka med jobb på både skolan och stadion.

PUSS
Likes

Comments

Här kommer en av 3 videos som ligger uppe på min kanal. Den filmades i fredags och det var igentligen inte meningen att jag skulle lägga upp den, men det skiter jag i. THIS IS ME

PUSS

Likes

Comments

Hej. Paulina heter jag och ska tydligen börja blogga igen? Jag bloggade för några år sedan men slutade efter ett tag och nu vill jag försöka igen.

Är som sagt 17 år, (fyller 18 den 10 augusti) och bor i Falun. Jag pluggar på Hotell & Turism-programmet på Kristinegymnasiet och dansar och undervisar på DANSA! i Falun.

Jag tycker smink är kul och använder gärna mycket ögonsmink och långa fransar på fest. Jag har även tyckt att YouTube är väldigt roligt sedan jag gick i årskurs 8 och vill gärna börja lägga upp videos då och då.


Jag är otroligt flummig (Jag HATAR det äckliga ordet, men det går inte att förklara mig på ett annat sätt), har enormt mycket energi och tycker nästan ingenting är pinsamt (förutom att lägga upp YT-videos, men det jobbar jag på).


Här kommer några bilder på mig och saker/människor som är viktiga för mig eller bara roliga bilder helt enkelt, syns snart igen. 

PUSS


Likes

Comments