Header

Tjenare!
Just nu sitter jag på mitt rum och laddar upp inför kvällen matcher. Kom hem från stan för en stund sedan. Jag var ute och lunchade med Emelie, vilket var väldigt trevligt. Det var så längesen vi sågs så detta behövdes. Vi gick i några affärer också och inne på Panduro köpte jag lite nya pärlor. Lägger upp bilder på dem lite senare.

Om någon timma bär det av till Mimershallen och spela cup. Vi har fått så udda matchtider så man börjar skratta. Vi spelar 19:05, 20:13 och 21:04. Lagen vi kommer möta är Hisings-backa, Alahfors och IK Zenith.
Efter cupen åker jag nog hem till Linus och sover där.

Ha det bra så länge!
Bye!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka efter ett väldigt långt uppehåll. Ska försöka hålla uppdateringen uppe. Hoppas ni haft en bra jul och nyår. Tänk att det är 2015 nu.. Helt galet vad fort detta året har gått.

Just nu är jag och Linus hemma hos min bror Joacim. Vi har käkat lite räkor och nu kollar vi på hockey. Trevligt trevligt..

Imorgon ska jag ut och fika med Emelie och på kvällen ska jag spela cup. Mer om det i morgon.

Ha en fantastik fredagkväll nu så hörs vi.
Bye!


Likes

Comments
Likes

Comments
Likes

Comments


Likes

Comments

Hello!
Nu sitter jag och Siri på bussen in till stan. Vi ska ta en sen lunch. Vid sex ska jag möta upp min moster så ska vi ta något att käka för att sedan gå på Håkan!!! Kommer bli så grymt.

Igår var vi hos Degarn. Det var najs. Sen följde Siri och Linus med hem och sov hos mig. Det var väldigt mys. Vi satte på Eva och Adam och då kom nostalgin fram. Haha.

Hörs sen!


Likes

Comments

Blev lite shopping igår. Jag köpte tre produkter från Elf. Jag älskar deras smink. Det boet en concealer, ett läppstift och ett puder.


Likes

Comments