Jag bloggar absolut aldrig längre. Jag har ingenting att blogga om, och när jag är i skolan dvs när det inte är lov så är inte min blogg det första jag tänker på att uppdatera. Har inte så mycket att uppdatera om heller, för jag gör inte så mycket på min fritid längre. 

Tråkigt skit, we'll see om jag börjar blogga igen. ciaoMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kom hem för en halv timma sedan efter att ha varit i landskrona. Såg både HOFFMAESTRO och NORLIE&KKV. Det var hur jävla hrymt som helst! Fick tillbaka lite livsglädje nu må jag säga! Till nästa helg väntas DE VET DU och något mer bans, minns ej vilket! Men det kommer bli grymt, så jävla grymt! Men nu ska jag faktiskt sova! Kalas för min gammelmorfar som fyllt/fyller 80! Har lite problem med att komma ihpg födelsedagar... men det ska bli trevligt! Så vi hörs! Pussspuss

Likes

Comments

Jag bloggar ju aldrig som ni kanske ser? Jag tänker inte ens på min blogg längre. Eller jag tänker ju på att det existerar och sådär, men aldrig på att blogga. Men hade ändå hyffsat många läsare innan, så kanske ska ta upp bloggen på nytt och börja uppdatera kanske? Dock så kommer jag bara kunna uppdatera när jag är hemma eftersom min mobil har gått sönder. Så har en gammal mobil sålänge, kan ju knappt använda appar på den så slö som den är. 

Dagarna spenderas iallafall med tanja och emelie. Ovanligt va.. Hade ju ett bråk med dom innan, men vi hittade tillbaka till varandra. Folk säger ju att bästa vänner som har ett bråk aldrig kommer kunna ha det som förut igen. Men jag kan ju säga att det stämde ju verkligen inte. Vi hitta tillbaka till en ännu bättre vänskap än vi hade innan. Det är riktigt skönt om jag får säga det själv. Det var mina allra bästa vänner, och jag kände mig så sjukt ensam när vi var ovänner, fast att jag hade andra kompisar att umgås med. Men det är inte samma sak. Ingen slår den vänskapen vi har. Har aldrig i hela mitt liv haft några vänner som dom. 

Jag vet inte riktigt vad min blogg ska handla om, så ni får gärna skicka meddelande till mig som önskemål, så gör jag mitt bästa? Lägger upp några bilder så ni får se hur jag ser ut nu för tiden. Har dom flesta bilderna på mobilen, så får ladda upp några senare! Opererades förra månaden, så har gått upp lite i vikt av antibiotika och sånt som inte har försvunnit ännu! hehe Likes

Comments

Hej jag och teddy sitter och har idrott i skolan. För vi e så lata

 

pusshej, trevligt att skriva 

Likes

Comments

finns tydligen någon som läser min vlogg iafl, frågade om jag kunde lägga upp mina boobies här. haha skulle inte tro det.

men vill ni fråga mig något, bara skriva på http://ask.fm/paulinalinis

måste sova nu. lovade philip att komma till skolan imorgon. hehe puss

Likes

Comments

skulle bara bevisa att jag kan le osv, tänkte slänga in ett längre inlägg sen via datorn, men får se när de blir av.. bild sen gårdagen

Likes

Comments

skolan först, kom hem vid halv fem. sen var de bara till att göra ingenting... ska ta mig en kopp kaffe nu, sen så vet jag intr vad jag ska göra.

facelook från idag!

Likes

Comments

jag och emelie hittade något att göra.. kom inte hem fråns 5 på morgonen så gick ocg la mig direkt..

idag har det vara vatt skola, här är bild från dagens utseende!

Likes

Comments

jag ska bara umgås med emelie ikväll, eller om det bara blir vi två vet man ju inte ;) hehe. ska strax hoppa in i duschen sen så ska jag sminka mig osv.. efter det ska jag antagligen gå och möta den slynan någonstans!

var inte i skolan idag, finns väl olika anledningar till varför jag inte var där. men blir nya tag nästa vecka! ska vara där var dag har jag faktiskt bestämt mig för! hehe,

läggee upp mer ikväll när jag vet saker om kvällen, vad som kommer till qtt hända osv!

Likes

Comments

Jag uppdaterar verkligen aldrig, men det ska bli ändring på det nu ska vi se till! Livet går framåt kan jag ju bara säga, jag känner mig gladare än vad jag har varit på länge, och då menar jag länge. Gick ju in i sånt sadlife ett tag, men det känns som happy life är påväg! tror jag påverkas av årstiderna om jag ska vara ärlig! 

Lovet var verkligen super härligt, inte för jag gjorde så mycket. Var iallafall med sparti varje dag. Haha, sen träffa vi lite andra personer då och då, satt och rökte vattenpipa och bara chilla! Kollade på titanic, rappade och spelade in osv. Vi är inte som alla andra, om ingen förstått det. Var även på emporia, dock handlade jag inte ett skit haha. Min mamma kunde inte sätta över pengar på mitt kort, så när jag kom dit fick jag reda på det, happy life där ja... 

Ska även fixa lite med designen sen, ska bloggen börja uppdateras får vi väl se till att komma in med en ny design! 

Kan även köra på en frågestund? Skicka era frågor till min kik @ paulinalinis så får jag tillräckligt med frågor lägger jag ut! :) 

Likes

Comments